Închide meniul

Manchester City – Inter | Sergio Aguero a pus la pariuri înaintea finalei Ligii Campionilor. Pe ce a mizat argentinianul

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 10 iunie 2023, 21:22

Manchester City – Inter | Sergio Aguero a pus la pariuri înaintea finalei Ligii Campionilor. Pe ce a mizat argentinianul

Manchester City - Inter | Sergio Aguero a pus la pariuri înaintea finalei Ligii Campionilor

Sergio Aguero şi Erling Haaland, înaintea finalei Ligii Campionilor / ProfiMedia

Manchester City – Inter | Sergio Aguero a pus la pariuri înaintea finalei Ligii Campionilor. Fostul atacant al „cetăţenilor” este convins că formaţia lui Pep Guardiola va câştiga la o diferenţă de 2 sau 3 goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City şi Inter se întâlnesc în această seară în ultimul act al Ligii Campionilor.

Manchester City – Inter | Sergio Aguero a pus la pariuri înaintea finalei Ligii Campionilor. Ce sumă a pus argentinianul

Sergio Aguero, fostul atacant al lui Manchester City, a pus la pariuri înaintea finalei Ligii Campionilor de la Istanbul. Fostul atacant argentinian a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu pariul făcut. Aguero este convins că formaţia lui Pep Guardiola va câştiga la o diferenţă de 2 sau 3 goluri, potrivit talkSPORT.

View this post on Instagram


A post shared by Sergio Leonel Agüero (@kunaguero)

Reclamă

Pariul are cota 1,97, iar fostul atacant al „cetăţenilor” poate câştiga suma de 19.700 de dolari, în cazul în care va câştiga pariul.

Nu este pentru prima oară când Sergio Aguero joacă la pariuri. Argentinianul a mai câştigat un pariu la finalul anului trecut, atunci când a pariat 1000 de dolari pe faptul că Lionel Messi va fi desemnat cel mai bun jucător de la Cupa Mondială din Qatar.

Ce au spus Pep Guardiola şi Simone Inzaghi înainte de Manchester City – Inter Milano

Pep Guardiola: „Am învățat că la acest club trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Am avut această șansă în urmă cu doi ani, nu am reușit. Acum vom da totul. Vom aborda acest meci cum am făcut cu fiecare din acest sezon, sută la sută concentrați, cu nimic de pierdut. Am atins 10 semifinale de Ligă în calitate de antrenor, am jucat trei finale, am câștigat două. Această competiție mi-a oferit mai mult decât mi-aș fi putut imagina”.

Reclamă 4 / 0/3

Simone Inzaghi: „Vorbim despre un meci de fotbal și, cu tot respectul, nu mi-e frică de nimic. Guardiola este cel mai bun antrenor din lume și a marcat o eră. Avem respect pentru ei, dar suntem mândri să jucăm în această finală pe care ne-o doream cu toată puterea noastră.

Va fi ultimul din cele 57 de meciuri în cadrul cărora chiar și cele mai discutate înfrângeri ne-au permis să ajungem unde vom vom fi sâmbătă. Motivațiile? Sunt foarte importante, iar acești băieți care se antrenează au multe.

Cel mai important meci al carierei mele? Da, este. Pentru mine și pentru jucătorii mei: Onana și Dzeko au mai jucat în semifinale, dar nimeni nu a ajuns până în finală. Suntem recompensați pentru eforturile făcute de-a lungul anului”.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și