Închide meniul

Thomas Muller, savuros înainte de Bayern – Barcelona: „Mane îmi tot spune, de 10 zile, să nu îi pasez din greşeală lui Robert Lewandowski!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 septembrie 2022, 10:43 / Actualizat: 13 septembrie 2022, 12:02

Thomas Muller, savuros înainte de Bayern – Barcelona: „Mane îmi tot spune, de 10 zile, să nu îi pasez din greşeală lui Robert Lewandowski!

Thomas Muller, savuros înainte de Bayern - Barcelona. Ce glume se fac în vestiar despre Robert Lewandowski

Thomas Muller şi Robert Lewandowski / Profimediaimages

  • Bayern – Barcelona, 22:00, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Thomas Muller va fi rivalul lui Robert Lewandowski

Thomas Muller a fost savuros înainte de Bayern – Barcelona, meci din etapa a doua a grupelor UEFA Champions League. Va fi primul meci, după 8 ani, în care Robert Lewandowski vine din postura de adversar pe Allianz Arena din Munchen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul de 33 de ani s-a amuzat la conferinţa de presă premergătoare meciului în care Lewandowski va fi inamicul public numărul 1. Muller a dezvăluit ce glume se fac în vestiar.

Thomas Muller, savuros înainte de Bayern – Barcelona

Sadio Mane, senegalezul care trebuie să-l facă uitat pe Robert Lewandowski, i-a cerut lui Muller să nu uite că fostul golgheter al lui Bayern îi va fi rival.

Reclamă

Mane îmi tot spune, de 10 zile, să am grijă şi să nu îi pasez, din greşeală, lui Lewandowski. Trebuie să ne facem jocul nostru şi să nu ne concentrăm prea mult asupra lui Lewy!

Conexiunea dintre noi s-a dezvoltat de-a lungul anilor. Totuşi, acum avem jucători flexibili în atac şi nu mai avem acel punct fix. Adversarii nu ştiu care este este atacantul nostru, dar noi trebuie să îl scoatem în evidenţă„, a declarat Thomas Muller, potrivit marca.com.

Reclamă

Uriaşul Robert Lewandowski a doborât un record spectaculos în Barcelona – Plzen 5-1. Starul polonez a devenit primul jucător din istoria Ligii Campionilor care reuşeşte cel puţin un hat-trick pentru trei echipe diferite.

Robert Lewandowski a reuşit tripla împotriva cehilor şi Barcelona a devenit a treia echipă pentru care marchează 3 goluri într-un meci de Champions League, după Borussia Dortmund şi Bayern Munchen.

Lewa are cea mai bună medie de goluri înscrise în numărul de jocuri disputate dintre primii 7 golgheteri ai competiţiei. Atacantul are 89 de goluri în 107 meciuri (0.83), depăşindu-i pe greii Lionel Messi, 125 de goluri în 157 de partide (0.80) şi pe Cristiano Ronaldo, 141 de goluri în 187 de dueluri (0.74).

Reclamă 4 / 0/3

Robert Lewandowski, mesaj războinic pentru Bayern Munchen

Jucătorul de 34 de ani cotat la 45 de milioane de euro a marcat deja 8 goluri în primele 5 meciuri de la transferul de la Bayern la Barcelona şi are un mesaj războinic pentru fostul său club.

Suntem pregătiţi pentru Bayern! Ştim că trebuie să jucăm foarte bine în prima parte a sezonului, să fim concentraţi şi să marcăm mai multe goluri. Trebuie să câştigăm fiecare meci. Sunt foarte mândru de colegii mei. Am controlat meciul şi aceasta a fost o victorie foarte importantă pentru noi”, a spus Lewa.

Xavi, pus să aleagă între Erling Haaland şi Robert Lewandowski

Xavi a avut o reacţie virală la conferinţa de presă premergătoare meciului Cadiz – Barcelona, din etapa a 5-a din La Liga. Antrenorul catalanilor a fost pus să aleagă între Erling Haaland (22 de ani) şi Robert Lewandowski (34 de ani) şi nu a stat pe gânduri.

Tehnicianul grupării pe pe Camp Nou s-a declarat încântat de alegerea făcută de conducătorii clubului. Atacantul polonez, adus cu 45 de milioane de euro de la Bayern, este favoritul lui Xavi.

Nu l-aș schimba pe Robert pentru nimic în lume. Experiența sa este o diplomă. Este foarte matur, iar felul lui de a fi îi favorizează pe tineri, modestia lui este molipsitoare… a câștigat totul și, prin faptul că este atât de umil, îi molipsește pe restul coechipierilor săi. Ceea ce face este extraordinar„, a declarat Xavi, potrivit mundodeportivo.com.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:38 „Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi 16:37 Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău 15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid 15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:35 UPDATEProgramul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Al Ain – Al Hilal a fost amânat. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ 15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo. Meciul s-ar putea disputa miercuri 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League
Liga Campionilor • 15 apr., 19:07
Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc”
Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League
Liga Campionilor • 14 apr., 12:08
Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă
Xavi, anunț important despre viitorul său la Barcelona
Liga Campionilor • 12 apr., 17:16
Xavi, anunț important despre viitorul său la Barcelona! A fost întrebat dacă rămâne la echipă și a dat un răspuns sincer
Scandal cu suporteri arestați după PSG - Barcelona 2-3
Liga Campionilor • 11 apr., 13:10
Scandal cu suporteri arestați după PSG – Barcelona 2-3! Au făcut saluturi naziste, iar poliția i-a ridicat imediat
Kylian Mbappe, făcut praf în presa din Franța după PSG - Barcelona 2-3
Liga Campionilor • 11 apr., 9:20
Kylian Mbappe, făcut praf în presa din Franța după PSG – Barcelona 2-3! Ce notă a primit starul lui Luis Enrique