Închide meniul

Thomas Tuchel, declaraţie uluitoare după Manchester City – Bayern 3-0: „M-am îndrăgostit de jucătorii mei, aşa de bine au evoluat”

Bogdan Stănescu Publicat: 12 aprilie 2023, 8:34 / Actualizat: 12 aprilie 2023, 14:13

Reclamă
Thomas Tuchel, declaraţie uluitoare după Manchester City – Bayern 3-0: M-am îndrăgostit de jucătorii mei, aşa de bine au evoluat”

Tomas Tuchel, declaraţie uluitoare

Tomas Tuchel, la o conferinţă de presă / Hepta

Antrenorul lui Bayern Munchen, Thomas Tuchel, a dat o declaraţie uluitoare după ce echipa lui a pierdut cu 3-0 în deplasarea de la City. Antrenorul german şi-a lăudat jucătorii după înfrângerea usturătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thomas Tuchel a admis că declaraţia lui poate părea ciudată. El a fost mulţumit de evoluţia jucătorilor lui Bayern. Legat de rezultat, Tuchel a spus că este nedrept.

Thomas Tuchel, declaraţie uluitoare după Manchester City – Bayern 3-0

Rezultatul este nedrept pentru noi. Pot spune că m-am îndrăgostit puțin de jucătorii lui Bayern azi, așa de bine au evoluat. Chiar dacă sună ciudat, a fost distractiv să îi văd la lucru. Nu sunt deloc de acord cu ce arată tabela, am fost pedepsiți în momente în care eram echipa mai bună. A fost brutal, performanța noastră în teren a fost excelentă până la 2-0. Timp de 70 de minute am văzut o echipă Bayern excelentă”, a spus Tuchel la finalul meciului.

Manchester City a învins cu 3-0 pe Bayern Munchen în manşa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

„Cetăţenii” au deschis scorul în minutul 27, prin Rodri. Acesta a înscris superb, cu un şut la vinclu de la 20 de metri. În minutul 70 gazdele au majorat avantajul. Haaland a centrat pentru Bernardo Silva, care a reluat în plasă.

Reclamă

Haaland şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor în minutul 76. Atacantul lui City a înscris după un assist al lui Stones.

Josep Guardiola, epuizat după victoria cu Bayern: „Sunt distrus”

Antrenorul lui Manchester City, Josep Guardiola, a punctat că meciul a fost strâns în primele 65 de minute. Guardiola a mărturisit că jocul l-a epuizat din punct de vedere psihic.

A fost un meci de Champions League între două echipe de top. A fost un meci extrem de strâns în primele 65 de minute. O parte din joc au fost mai buni decât noi. Nu am putut controla zona careului, mai ales pe Musiala și Gnabry.

Reclamă 4 / 0/3

În primele cinci-zece minute din repriza secundă, ei au fost mai buni, dar după ce am făcut anumite schimbări, noi am controlat. Am marcat trei goluri fantastice și ne-am creat multe șanse. Este un rezultat incredibil, dar știu ce înseamnă să joci la Munchen și va trebui să venim cu ceva nou pentru a nu suferi prea mult.

Nu a fost confortabil deloc, din punct de vedere emoțional, sunt distrus. Ca să elimini astfel de echipe, trebuie să ai două jocuri bune, nu doar unul singur.

Ruben Dias a fost foarte bun în ultimele două luni. Jocul făcut de Akanji, Ake și Stones a fost incredibil. Bayern are jucători foarte buni în atac și foarte rapizi în apărare. A fost dificil de citit jocul lor”, a declarat Pep Guardiola după victoria extraordinară cu Bayern, potrivit digisport.ro.

Guardiola l-a lăudat pe Bernardo Silva: „Unul dintre cei mai buni jucători pe care i-am antrenat”

Antrenorul lui City l-a lăudat după meci pe Bernardo Silva. Mijlocaşul a fost unul dintre cei trei marcatori ai partidei.

Bernardo Silva este fotbalist. Ce înseamnă asta? Că va juca peste tot, pentru că înțelege jocul. Bernardo are capacitatea de a citi jocul. Este un jucător atât de important în acest tip de meciuri. El poate juca la mijlocul terenului sau nouă fals, a marcat recent o mulțime de goluri.

Este un jucător căruia dacă îi spui joace într-o anumită poziție, înțelege imediat ce are de făcut. Este unul dintre cei mai buni jucători pe care i-am pregătit în viața mea. El este special”, a mai spus Guardiola după triumful cu Bayern.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și