Închide meniul
VIDEO

Uriaşii Karim Benzema şi Luka Modric, aplaudaţi de fanii lui Liverpool, pe Anfield Road

Dan Roșu Publicat: 22 februarie 2023, 10:45

Reclamă
Uriaşii Karim Benzema şi Luka Modric, aplaudaţi de fanii lui Liverpool, pe Anfield Road

Uriaşii Karim Benzema şi Luka Modric, aplaudaţi de fanii lui Liverpool

Luka Modric şi Fabinho, în Liverpool - Real Madrid 2-5 / Profimedia Images

Karim Benzema şi Luka Modric au fost aplaudaţi de fanii lui Liverpool, la scenă deschisă, în momentul în care cei doi au fost schimbaţi de Carlo Ancelotti, în Liverpool – Real Madrid 2-5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benzema a reuşit o dublă de senzaţie, în timp ce croatul a fost motorul echipei lui Ancelotti la jumătatea terenului. Modric a lansat şi contraatacul care a dus la ultimul gol înscris în meci.

Uriaşii Karim Benzema şi Luka Modric, aplaudaţi de fanii lui Liverpool

În minutul 87, Benzema şi Modric au fost înlocuiţi de Asensio şi Kroos, moment în care mulţi dintre fanii „cormoranilor” i-au aplaudat la scenă deschisă pe cei doi câştigători ai Balonului de Aur.

La finalul partidei, a venit rândul suporterilor madrileni să se revanşeze: aceştia au scandat numele lui Liverpool, echipă pe care s-au obişnuit s-o bată pe unde o prind, vorbind aici şi de două finale de Champions League, 2018 şi 2022.

Reclamă

Cotele la câştigarea UEFA Champions League, după Liverpool – Real Madrid 2-5

Cotele la câştigarea UEFA Champions League o aduc pe Real Madrid pe podiumul favoritelor, după meciul uriaş cu Liverpool, 5-2 pe Anfield Road. Principala favorită a rămas Manchester City.

Madrilenii au făcut o nouă demonstraţie de forţă în competiţia lor favorită. Chiar dacă a fost condusă cu 2-0, încă din minutul 14, Real şi-a executat rivala din finala UCL 2022, marcând două goluri până la pauză şi alte trei în repriza secundă.

Astfel, după lecţia de fotbal de pe Anfield, Real Madrid are o cotă de 8 la câştigarea trofeului. Favorita este în continuare Manchester City (cotă 3), iar Bayern Munchen e a doua (cota 4.25).

Reclamă 4 / 0/3

La polul opus se află Club Brugge, cu o cotă de 3000, Eintracht Frankfurt (2000), Leipzig (150) şi Liverpool (75). Printre favorite a devenit şi Napoli, după victoria de aseară din Germania, 2-0 cu deţinătoarea Europa League.

Reacţia lui Karim Benzema după Liverpool – Real Madrid 2-5

Karim Benzema a marcat două dintre cele cinci goluri ale madrilenilor, în duelul cu Liverpool, dar nu vrea să se oprească aici. Francezul vrea o victorie şi pe Santiago Bernabeu, peste trei săptămâni.

Benzema a mărturisit că Liverpool este capabilă să întoarcă rezultatul, şi ca urmare, îşi doreşte o victorie şi pe Santiago Bernadebu, pentru a obţine biletele pentru sferturile din UEFA Champions League.

„O seară importantă pentru noi, vreau să-i dedic meciul preşedintelui nostru de onoare, Amancio. Victoria este pentru el. Am jucat cu personalitate şi am marcat multe goluri. Vrem să câştigăm Liga Campionilor. Am început rău partida şi ştiam că această echipă, cu aceşti fani, pune multă presiune. Dar după 15 minute…am văzut adevărata faţă a Madridului.

Este fotbal şi este mereu complicat. Ei au reuşit să ne conducă cu 2-0. A trebuit să facem mai mult şi am făcut.

Am jucat destul de puţin până astăzi. Ceea cea vreau este să contribui, să-mi ajut coechipierii. Şi asta am făcut astăzi. Am venit după un sezon cu multe meciuri şi după Cupa Mondială m-am accidentat. Puţin câte puţin, mă recuperez şi mă simt mai bine.

(N.r. S-a decis echipa calificată?) Multe se pot întâmpla în fotbal. Am reuşit un meci bun, dar vrem o altă victorie pe Bernabeu!”, a declarat Karim Benzema, pentru as.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și