Închide meniul

„Va fi dificil” Antrenorul lui Maccabi Tel Aviv, verdict înaintea returului cu FCSB (miercuri, 21:00, Antena 1 – AntenaPLAY)

Alex Ioniță Publicat: 31 iulie 2024, 11:21

Reclamă
„Va fi dificil Antrenorul lui Maccabi Tel Aviv, verdict înaintea returului cu FCSB (miercuri, 21:00, Antena 1 – AntenaPLAY)

Antrenorul lui Maccabi Tel Aviv, verdict înaintea returului cu FCSB

FCSB - Maccabi Tel Aviv / Profimedia

Antrenorul lui Maccabi Tel Aviv a venit cu un verdict înaintea returului cu FCSB. Tehnicianul formației din Israel a analizat-o pe campioana României și este de părere că duelul de la Budapesta va fi unul dificil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Returul „de foc” dintre Maccabi Tel Aviv și FCSB va fi în direct pe Antena 1 și LIVE STREAM în AntenaPLAY miercuri, de la ora 21:00. În partida tur, care s-a jucat pe stadionul „Steaua”, cele două formații au remizat, scor 1-1.

Antrenorul lui Maccabi Tel Aviv, verdict înaintea returului cu FCSB

La conferința de presă premergătoare duelului din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, Zarko Lazetic a transmis faptul că jucătorii săi vor juca ca o echipă și că vor da totul pentru calificarea în turul 3.

De asemenea, antrenorul israelienilor a ținut să menționeze faptul că echipa lui Elias Charalambous este puternică și că partida va fi una dificilă.

”Va fi un meci dificil pentru ambele echipe. Am muncit foarte mult să devenim mai buni. Cred că jucătorii sunt odihniţi. Am încercat să ne îmbunătăţim în compartimentul defensiv. Vom încerca să fim mai agresivi. Asta se întâmplă atunci când pierdem energie şi putere.

Reclamă
Reclamă 4

FCSB este foarte bună, dar noi jucăm ca o echipă. Ce se întâmplă în campionat este diferit faţă de Champions League. Scopul lor, la fel ca al nostru, este să se califice în turul trei”, a spus antrenorul lui Maccabi Tel Aviv, la conferința de presă.

Mihai Stoica a anunțat două vești uriașe pentru FCSB, înaintea returului cu Maccabi Tel Aviv

Mihai Stoica a anunțat două vești uriașe pentru FCSB, înaintea returului cu Maccabi Tel Aviv, din preliminariile Champions League. MM a dezvăluit că Adrian Șut s-a recuperat, și ar putea evolua în duelul de la Budapesta, care se vede în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY, astăzi, de la ora 21:00.

Mihai Stoica a mărturisit că nu vor veni nici foarte mult suporteri la duelul cu Maccabi Tel Aviv, fiind de părere că acest fapt este un avantaj pentru formația roș-albastră.

Reclamă

„Șut s-a antrenat normal ieri și azi. Poate să înceapă. Cred că va fi bine la ora jocului. Cred că va fi 100%.

Până acum suntem bine. Jucăm pe un stadion unde echipa națională U21 a obținut rezultate foarte bune cu Adrian Mutu selecționer la turneul final din Ungaria. Nu arată rău stadionul. Pentru mine nu e nicio surpriză, vor fi câteva sute de suporteri. Ăsta este poate un avantaj pentru noi. Dacă vine facțiunea dură a Peluzei Nord, băieții noștri nu vor fi singuri.

În tur am fost mult mai buni decât adversarii noștri. I-am depășit net la toate capitolele, mai puțin pe tabelă, unde conta. Poate o facem mâine”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:34

„Condiţiile sunt umilitoare!” Sorana Cîrstea, reacţie furibundă după apelul făcut de David Popovici: „Suntem folosiți!”

13:32

Simona Radiş, după argintul de la Jocurile Olimpice 2024: „Am dat efectiv totul. Dacă ar mai fi fost, nu aș mai fi putut”

13:30

„Suntem zeii apelor!” Andrei Cornea şi Marian Enache, primele reacţii după aurul cucerit la Paris! Au plâns în timpul imnului

13:15

AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache!

13:02

Andrei Cornea şi Marian Enache, campioni olimpici la Jocurile Olimpice de la Paris! Succes uriaş pentru echipajul românesc

12:51

NEWS ALERTAncuţa Bodnar şi Simona Radiş, argint la dublu vâsle feminin! Performanţă spectaculoasă la Jocurile Olimpice 2024

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 3 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și