Închide meniul

Xavi, prima reacţie după ce Barcelona a fost eliminată din UEFA Champions League: „E crud! Ni s-a întâmplat tot ce era mai rău!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 octombrie 2022, 0:30

Xavi, prima reacţie după ce Barcelona a fost eliminată din UEFA Champions League: „E crud! Ni s-a întâmplat tot ce era mai rău!

Ce l-a deranjat pe Xavi, după ce Barcelona s-a distanțat la opt puncte de Real Madrid

Xavi, în timpul unui meci pe banca Barcelonei / Profimedia

Xavi a oferit prima reacţie după ce Barcelona a fost eliminată din UEFA Champions League. Catalanii nu au avut nicio miză la meciul cu Bayern, încheiat cu o înfrângere, scor 0-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona părăseşte pentru al doilea sezon consecutiv cea mai tare competiţie intercluburi încă din faza grupelor. Vicecampioana Spaniei a fost eliminată chiar înainte de meciul cu bavarezii, după ce Inter a câştigat cu 4-0 duelul cu Viktoria Plzen.

Xavi, prima reacţie după ce Barcelona a fost eliminată din UEFA Champions League

„Mulțumim fanilor pentru sprijinul necondiționat. A fost o atmosferă extraordinară. Trebuia să le arătăm respectul pe care îl merită. Păcat că nu am putut demonstra asta pe teren. Pentru a te “deconecta” de la Liga Campionilor trebuie să înfrunți realitatea. Am spus deja că trebuie să creștem.

Astăzi nu am concurat, nu am ajuns la nivelul lor. Au fost foarte buni, mult mai buni. Sigur eliminarea dinaintea jocului ne-a afectat psihologic. 

Am avut o grupă foarte complicată și ni s-a întâmplat totul în Liga Campionilor. A fost foarte crud, dar astăzi nu am mai concurat. În alte zile da, dar nu astăzi.

Reclamă

Am spus deja că trebuie să fim uniți. Prefer finalul jocului. Fanii Barcelonei sunt uniți. Sezonul nu se termină în octombrie. Este un eșec, dar mai sunt pași de urmat.

Înțeleg că din exterior se vorbește de eșec, dar din interior mai facem o analiză. E un mod crud de a părăsi competiția, dar dacă analizăm celelalte jocuri, cred că meritam ceva mai mult”, a declarat Xavi, citat de AS.com.

Reacția presei internaționale după ce Barcelona a fost eliminată din Champions League

Presa internațională a reacționat după ce Barcelona a fost eliminată din Champions League pentru al doilea sezon consecutiv încă din faza grupelor.

Reclamă 4 / 0/3

Catalanii au „retrogradat” în Europa League după ce Inter a învins-o cu 4-0 pe Viktoria Plzen. Marile publicații din Spania n-au avut milă de echipa lui Xavi.

„Încă o catastrofă pentru Barcelona în Champions League!„, a titrat Marca. „Inter nu face pași greșiți și o trimite pe Barcelona în Europa League!”, scrie Mundo Deportivo.

„Dezastru în Champions League pentru al doilea sezon la rând!”, notează sport.es.

De cealaltă parte, italienii exultă după calificarea Interului.

„Seara perfectă pentru Inter!”, a scris Gazzetta dello Sport. „Barcelona, a doua retrogradare în Europa League și un dezastru economic!”, a notat Tuttonercatoweb.

„Dansul lui Simone Inzaghi! Inter zboară către optimile Champions League!”, scrie Tuttosport.com.

Niciun miracol pentru Barcelona

Henrikh Mkhitaryan, Romelu Lukaku şi Edin Dzeko, cu o „dublă”, au trimis-o pe Barcelona în Europa League. După doar 4 etape disputate, echipa lui Xavi are 4 puncte şi a rămas fără şanse matematice să se califice în optimile de finală.

Reclamă

Sezonul a început excelent pentru Barcelona în UEFA Champions League. Catalanii au învins-o pe Plzen cu 5-1, însă după acel meci a început dezastrul. Au pierdut cu Bayern, scor 0-2 şi au obţinut doar un punct din „dubla” cu Inter, scor 0-1 şi 3-3.

Astfel, Barcelona a ajuns la mâna rezultatului dintre Inter şi Plzen. Vicecampioana Italiei n-a avut emoţii şi s-a calificat în optimile de finală, spre dezamăgirea catalanilor, care au privit dezamăgiţi meciul în vestiar.

Ultima dată când Barcelona a fost eliminată de două ori consecutiv în faza grupelor din UEFA Champions League au fost sezoanele 1997 şi 1998.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și