Închide meniul

Xavi s-a înfuriat şi a făcut patru schimbări dintr-un foc în Şahtior – Barcelona. Evoluţie catastrofală a catalanilor

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 7 noiembrie 2023, 22:17

Xavi s-a înfuriat şi a făcut patru schimbări dintr-un foc în Şahtior – Barcelona. Evoluţie catastrofală a catalanilor

Xavi s-a înfuriat şi a făcut patru schimbări dintr-un foc în Şahtior - Barcelona

Xavi Hernandez, în timpul meciului Şahtior - Barcelona / Profimedia

Xavi s-a înfuriat şi a făcut patru schimbări dintr-un foc în Şahtior – Barcelona. Catalanii au mers la Hamburg cu gândul de a obţine încă din etapa a patra calificarea în optimile UEFA Champions League, dar planurile au fost date peste cap de Şahtior. Formaţia din Ucraina s-a impus cu 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o oră de joc, Xavi Hernandez a oferit un moment incredibil pentru o partidă care se dispută la un asemenea nivel. Antrenorul catalanilor a efectuat patru schimbări în acelaşi timp, la 1-0 pentru formaţia din Ucraina.

Xavi s-a înfuriat şi a făcut patru schimbări dintr-un foc în Şahtior – Barcelona

Barcelona a făcut o partidă extrem de slabă la Hamburg, acolo unde a întâlnit-o pe Şahtior în etapa a patra a grupelor UEFA Champions League. Catalanii puteau obţine calificarea în optimile de finală, dar au făcut cel mai slab meci de la venirea lui Xavi pe banca tehnică.

Antrenorul catalanilor s-a înfuriat şi a apelat la o decizie extremă după o oră de joc. Xavi a efectuat patru schimbări, într-un moment în care jocul Barcelonei nu mergea deloc.

Pedri, Joao Felix, Lamine Yamal şi Balde au fost introduşi pe teren în minutul 60 în locul lui Romeu, Ferran Torres, Raphinha şi Marcos Alonso. Cu toate acestea, catalanii nu au reuşit să schimbe lucrurile în bine.

Reclamă

Şahtior deschisese scorul în minutul 40, după o fază superbă. Gogholeishvili a centrat magistral de pe partea dreaptă pentru Sikan, cel care a înscris cu o lovitură de cap superbă, fără şanse pentru Ter Stegen.

Barcelona, de nerecunoscut în meciul cu Şahtior

În prima repriză a meciului cu Şahtior, Barcelona nu a reuşit să tragă pe spaţiul porţii apărate de Riznyk. Potrivit OptaJose, acesta este doar al şaptelea meci de la sosirea lui Xavi în care catalanii nu au reuşit să tragă vreun şut pe poartă, această primă repriză fiind şi cea cu cele mai puţine atingeri în careul advers (5).

Reclamă 4 / 0/3

Barcelona avea nevoie de un singur punct pentru a obţine calificarea încă din etapa a patra a grupelor în optimile UEFA Champions League.

De la ora 22:00 a început meciul dintre FC Porto şi Antwerp, celălalt meci al Grupei H. În ultimele două meciuri din această grupă, Barcelona va juca pe teren propriu cu FC Porto, după care va încheia grupa pe terenul celor de la Antwerp. Pentru moment, oamenii lui Xavi se vor concentra pe cele două meciuri din La Liga. Mai întâi, catalanii vor primi vizita echipei lui Ianis Hagi, Deportivo Alaves, după care vor juca pe terenul celor de la Rayo Vallecano, echipa lui Andrei Raţiu, care a obţinut un rezultat de egalitate pe Santiago Bernabeu etapa trecută.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și