Închide meniul

Xavi, „săgeţi” către rivalii de la Real Madrid: „Şi noi am câştigat meciuri când nu am meritat!”

Dragoș Vasile Publicat: 6 mai 2022, 15:00

Xavi, „săgeţi către rivalii de la Real Madrid: „Şi noi am câştigat meciuri când nu am meritat!

Xavi şi-a fixat prioritatea de pe piaţa transferurilor

Xavi, în timpul unui meci pe banca Barcelonei / Profimedia

  • Xavi, „săgeţi” către rivalii de la Real Madrid
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

 

Xavi a trimis „săgeţi” către rivalii de la Real Madrid, după ce elevii lui Carlo Ancelotti au reuşit o „remontada” de senzaţie şi s-au calificat în marea finală UEFA Champions League. Antrenorul Barcelonei a avut un mesaj clar când a fost întrebat de performanţa marilor rivali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid s-a calificat în finala UEFA Champions League după o „remontada” incredibilă, pe Santiago Bernabeu, cu Manchester City. Campionii Spaniei au fost conduşi cu 1-0 în minutul 89, dar dubla lui Rodrygo a trimis meciul în prelungiri. Karim Benzema i-a dus pe „galactici” la Paris, acolo unde se vor lupta pentru trofeu, pe 28 mai, cu Liverpool.

Xavi, „săgeţi” către rivalii de la Real Madrid

„Suntem antagoniști și este o realitate. Mi-au spus în noiembrie că trebuie să intrăm în Liga Campionilor, este un minim. Este păcat ce s-a întâmplat în acest sezon. Trebuie să fim realiști și anul viitor vom vedea ce facem. Ne-am îmbunătățit şi trebuie să luptăm pentru titluri.

Reclamă

Avem alt stil și alt model. Am câștigat jocuri precum cele de pe Anoeta sau cel de la Villarreal, unde am reacționat. Cei de la Real Madrid sunt capabili să revină. Exemplul este jocul nostru, pentru că, dacă marchează, ei încep cu motivaţie. Este ADN-ul lor. Am câștigat și noi când nu am meritat”, a declarat Xavi, în cadrul unei conferinţe de presă, citat de Marca.

Jose Mourinho, fanul lui Real Madrid în finala cu Liverpool

Jose Mourinho va fi fanul lui Real Madrid în marea finală cu Liverpool din UEFA Champions League. Marele antrenor i-a transmis un mesaj prietenului Carlo Ancelotti chiar după ce a calificat-o pe AS Roma în finala Conference League.

Reclamă

„Madrid este clubul pe care îl port în inimă şi are un antrenor care îmi e prieten. Marele Real Madrid şi marele Carletto! Hai să vedem dacă câştigăm finala!”, a tranmis Jose Mourinho, după ce s-a calificat în finala Conference League, citat de Marca.

Marea finală se va disputa la Paris, pe 28 mai, de la ora 22:00 şi va fi în format live text pe AS.ro.

Carlo Ancelotti, după nebunia din Real Madrid – Manchester City 3-1

Carlo Ancelotti a oferit o primă reacție după thriller-ul Real Madrid – Manchester City 3-1, meciul în urma căruia galacticii s-au calificat în finala UEFA Champions League, acolo unde se va duela cu Liverpool.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid era condusă cu 0-1 de Manchester City în minutul 89 și avea nevoie de două goluri pentru a împinge meciul în prelungiri. Fix asta s-a întâmplat. Rodrygo, de nicăieri, a făcut „dubla” în decurs de 90 de secunde.

„Echipa a văzut un videoclip motivațional cu toate cele opt reveniri pe care le-am reușit în acest sezon. Videoclipul s-a încheiat cu mesajul ’Mai lipsește una’, dar am reușit-o și pe aceasta. Grandoarea acestui club face toate acestea. Nu ne permitem să lăsăm brațele jos, să spunem că totul s-a terminat. Totul ne dă forța să mergem mai departe, să credem.

Am făcut un meci bun împotriva unui rival puternic, într-un moment în care totul părea terminat. Cu ultimele energii, am reușit să egalăm. Când ești capabil să egalezi în ultimul moment, îți dă un avantaj psihologic. Am avut niște optimi foarte grele, sferturi foarte grele, trei rivale foarte puternice, este un succes că am ajuns în finală. Suntem aproape să câștigăm„, a spus Carlo Ancelotti, după meci.

Pentru Carlo Ancelotti aceasta va fi finala cu numărul 5 din cariera de antrenor. Niciun alt tehnician din istoria fotbalului nu a ajuns la această bornă în Champions League.

Liverpool a câştigat de şase ori Liga Campionilor, în 1977, 1978, 1981, 1984, 2005 şi 2019 şi a pierdut finalele din 1985, 2007 şi 2018. De cealalată parte, Real Madrid a câştigat de 13 ori trofeul: 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002, 2014, 2016, 2017 şi 2018.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul