Închide meniul

Zarko Lazetic, după FCSB – Maccabi Tel Aviv: „Am fost mai buni!” Returul e live pe Antena 1 şi AntenaPLAY, miercuri, de la 21:00

Dan Roșu Publicat: 24 iulie 2024, 8:30

Reclamă
Zarko Lazetic, după FCSB – Maccabi Tel Aviv: „Am fost mai buni! Returul e live pe Antena 1 şi AntenaPLAY, miercuri, de la 21:00

Zarko Lazetic, după FCSB - Maccabi Tel Aviv: "Am fost mai buni!"

Duel din timpul meciului FCSB - Maccabi Tel Aviv - Facebook FCSB

Zarko Lazetic a vorbit după FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1 şi e convins că echipa sa va ajunge în turul 3 preliminar. Totul se va decide în returul de la Budapesta, ce se va desfăşura pe 31 iulie, de la ora 21:00, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am dominat prima repriză și am fost mai buni. În repriza secundă, am pierdut mai ușor mingea decât mi-aș fi dorit. Pe final de meci, au demonstrat că sunt într-o formă mai bună decât noi. Sunt șanse 50-50 și mai avem o săptămână la dispoziție să pregătim următorul meci, despre care cred că va fi foarte interesant și dificil pentru ambele echipe.

Zarko Lazetic, după FCSB – Maccabi Tel Aviv: „Am fost mai buni!”

FCSB nu a schimbat stilul de joc, le cunoaștem jucătorii, ne așteptam la această formație de start, nu au schimbat foarte mult. Nu era nimic încheiat după acest meci, indiferent dacă am fi câștigat sau nu. Este un drum lung și nu este nimic stabilit după un singur meci. Vom analiza jocul.

Ne vor lipsi fanii și stadionul nostru, dar asta nu este o scuză. Vom încerca să câștigăm. Îmi doresc ca Maccabi să fie mai bună, dar sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor mei. Adversarul a jucat fotbal și a încercat să facă lucruri. Vom face tot posibilul să pregătim următorul joc și să ne calificăm în turul trei”, a spus Zarko Lazetic.

FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1

FCSB şi Maccabi Tel Aviv au încheiat la egalitate, 1-1 (0-0), marţi seara, pe Stadionul Steaua din Bucureşti, în prima manşă a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal. Manşa secundă va avea loc pe 31 iulie, la Budapesta, pe „Bozsik Arena”, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă
Reclamă 4

În cazul în care va trece de Maccabi Tel Aviv, FCSB va da în turul al treilea preliminar peste învingătoarea dintre Shamrock Rovers FC (Irlanda) şi Sparta Praga (Cehia). Cehii s-au impus în tur, în deplasare, cu 2-0. Campioana României ar juca prima manşă în deplasare, pe 6 sau 7 august, iar returul ar avea loc la Bucureşti, pe 13 august.

Dacă va fi eliminată de Maccabi Tel Aviv, FCSB va juca în turul al treilea preliminar din Europa League cu învinsa dintre FK Panevezys (Lituania) şi Jagiellonia Bialystok (Polonia). Jagiellonia a câştigat cu 4-0 în Lituania. Campioana României ar juca prima manşă în deplasare, pe 8 august, iar manşa secundă la Bucureşti, pe 15 august.

Reclamă

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:29

„Gică Hagi sau Mircea Lucescu selecţioner?” Marius Şumudică a ales fără să stea pe gânduri: „E cel mai mare. Asta e părerea mea”

15:39

Ansu Fati s-a „rupt” și ratează turneul Barcelonei din Statele Unite. O nouă accidentare suferită de starul de 21 de ani

14:52

Maribor – Universitatea Craiova e exclusiv în AntenaPLAY, joi, de la 21:15, în turul 2 preliminar al Conference League 2024-2025

14:24

Ferland Mendy rămâne la Real Madrid! Francezul a refuzat petrodolarii șeicilor și continuă pe Santiago Bernabeu

14:02

David Popovici, analizat înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Dacă îi va ieși la 200 metri, va ieși și la 100 metri”

13:24

Primul antrenor dat afară în noul sezon al Ligii 1. A rezistat numai două etape

1 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 2 FotoTeodora Meluţă se căsătoreşte! Cine e bărbatul care îi va deveni soţ: „Mai mult de o viaţă!” 3 FotoO campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini 4 FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1. Dawa, salvatorul din preliminariile UCL! Returul, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (31 iulie, 21:00) 5 FotoCu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou lui Ion Ţiriac: „Cu atât l-a cumpărat, e suma corectă!” 6 FotoDavid Popovici, primul antrenament la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice! Anunţul COSR
Citește și