Închide meniul

Zlatan Ibrahimovic poate deveni antrenor! Ce club îl doreşte pe starul suedez

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 septembrie 2023, 18:40

Zlatan Ibrahimovic poate deveni antrenor! Ce club îl doreşte pe starul suedez

Zlatan Ibrahimovic poate deveni antrenor

Zlatan Ibrahimovic, pe San Siro/ Profimedia

Zlatan Ibrahimovic poate deveni antrenor, după ce s-a retras din activitatea de jucător în vara trecută. Presa din Italia a anunţat că starul suedez ar putea face parte din staff-ul tehnic al lui AC Milan, formaţie de la care de altfel s-a şi retras.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zlatan Ibrahimovic a pus ghetele în cui la vârsta de 41 de ani, după o carieră fabuloasă. PSG, Inter, Barcelona şi Manchester United sunt doar câteva dintre cluburile la care a activat suedezul.

Zlatan Ibrahimovic poate deveni antrenor

Conform Gazzetta dello Sport, Zlatan Ibrahimovic este aproape de a primi o ofertă din partea oficialilor lui AC Milan. Suedezul ar putea fi antrenorul secund al lui Stefano Pioli.

Italienii notează că Zlatan Ibrahimovic s-a întâlnit, timp de două zile consecutive, cu patronul lui AC Milan. Aceştia susţin că fostul atacant nu poate sta departe de fotbal, după ce s-a retras, şi vrea să fie din nou implicat la AC Milan.

Presa din Peninsulă mai notează faptul că Zlatan Ibrahimovic a rămas în relaţii excelente cu Stefano Pioli, fiind prezent chiar la anumite antrenamente ale lui AC Milan, după retragere. Acest lucru nu este întâmplător, şi oficialii italieni iau în calcul ca acesta să fie din nou implicat în club.

Reclamă

„Am venit aici la Milanello și i-am spus imediat antrenorului că sunt pregătit să joc, dar numele meu nu era pe listă. Cu toate acestea, mă simt bine și sunt în formă.

Lăsând glumele la o parte, vă rog să continuați să susțineți Milan, totul va fi în regulă, ne vedem pe <<San Siro>>”, a declarat Zlatan Ibrahimovic, conform sursei citate mai sus, după ce a fost văzut la antrenamentele lui AC Milan.

Zlatan Ibrahimovic s-a retras din activitate în vara acestui an, după ce a petrecut ultimele sale trei sezoane la AC Milan. De-a lungul carierei, acesta a câştigat cinci titluri în Serie A, unul în La Liga, patru în Ligue 1, şi o Europa League, printre altele.

Reclamă 4 / 0/3

Zlatan Ibrahimovic, declaraţie uluitoare la retragerea din fotbal despre regretatul Mino Raiola

Zlatan Ibrahimovic a făcut o declaraţie uluitoare la retragerea din fotbal despre fostul lui impresar, regretatul Mino Raiola.

Ibrahimovic a spus, în glumă, că ar fi continuat să joace dacă Mino Raiola ar mai fi fost în viaţă.

„Dacă ar mai fi fost aici, aș fi continuat să joc, pentru că ar fi vrut să obțină comisioanele. Iartă-mă, Mino, dar ăsta e adevărul”, a declarat Zlatan Ibrahimovic, citat de Football Italia pe Twitter.

Mino Raiola a încetat din viaţă pe 30 aprilie 2022, la doar 54 de ani. Impresarul şi Zlatan Ibrahimovic au avut o relaţie specială. Nu au colaborat doar ca fotbalist-impresar sportiv, ci au fost şi prieteni. Zlatan Ibrahimovic şi-a anunţat retragerea din fotbal pe San Siro, după AC Milan – Verona 3-1.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și