Închide meniul
Video

Alexandru Cicâldău, ocazie monumentală în România – Finlanda! A trimis în bară din doar 6 metri

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 iunie 2022, 22:35 / Actualizat: 12 iunie 2022, 1:14

Reclamă

Alex Cicâldău a reluat în bară în România - Finlanda

Alexandru Cicâldău a marcat un gol fabulos în Moldova - România | Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Alexandru Cicâldău, ocazie monumentală în România – Finlanda. Naţionala României a fost aproape de gol în minutul 13, atunci când mijlocaşul imediat al celor de la Galatasaray a trimis în bară din doar 6 metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău a ratat prima mare ocazie a României cu Finlanda.

Video cu rezumatul partidei România – Finlanda 1-0

Alexandru Cicâldău, ocazie monumentală în România – Finlanda

Alexandru Cicâldău a reluat în bară centrarea perfectă a lui Raţiu de pe partea dreaptă. Mingea lovită cu capul de Cicâldău a izbit bara transversală a porţii apărate de portarul Finlandei.

George Puşcaş a ratat un penalty în România – Finlanda

George Puşcaş a ratat un penalty în România – Finlanda, meci din UEFA Nations League. Atacantul de 26 de ani nu a reuşit să înscrie nici măcar de la 11 metri în disputa de pe stadionul Giuleşti.

Reclamă
Reclamă

În minutul 14, Darius Olaru a scos un penalty după un duel cu un adversar. Jere Uronen a dat cu el de pământ şi arbitrul a intervenit rapid. A arătat punctul cu var, după ce s-a sfătuit şi cu asistenţii săi.

Puşcaş nu a stat pe gânduri şi a luat mingea în mână. Şi-a asumat răspunderea, dar a avut o execuţie sub aşteptări. Vârful care a jucat în ultimul sezon la Pisa a trimis pe centrul porţii şi i-a permis portarului advers, Jesse Joronen, să respingă cu uşurinţă.

Imediat după, Edi Iordănescu s-a întors cu spatele, dezamăgit. George Puşcaş a ratat din toate poziţiile şi în ultimul meci al naţionalei. În Bosnia a semnat o altă ratare incredibilă, cu poarta goală. În minutul 19 s-a aflat în poziţie excelentă, însă nu a reuşit să deschidă scorul. Puşcaş a semnat una dintre cele mai mari ratări ale carierei. Vârful de 26 de ani, care a surprins în Serie B, nu a izbutit să înscrie dintr-o poziţie ideală!

Reclamă

Puşcaş şi Andrei Burcă au semnat şi o altă ratare uriaşă. În minutul 37, naţionala noastră putea marca primul gol în această ediţie din Liga Naţiunilor. Învinşi în Muntenegru cu 0-2, jucătorii lui Edi Iordănescu au avut un ghinion uriaş la Zenica.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și