Închide meniul
Video

Andrei Burcă, dezamăgit după ratarea uriaşă din Bosnia – România 1-0. „Am jucam mai bine, dar deznodământul e acelaşi”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 8 iunie 2022, 0:29 / Actualizat: 8 iunie 2022, 1:42

Andrei Burcă, dezamăgit după ratarea uriaşi din Bosnia - România 1-0

Andrei Burcă, în timpul unui interviu / Antena Sport

Andrei Burcă a fost dezamăgit la finalul meciului Bosnia – România 1-0, în care a ratat cea mai mare ocazie a tricolorilor, în prima repriză a partidei din Liga Naţiunilor. Campion cu CFR, acesta aşteaptă o victorie cu Finlanda, sâmbătă, 11 iunie, în direct la Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Suntem supăraţi toţi, într-adevăr în primul meci nu am jucat ce trebuie. Împotriva Bosniei am făcut un meci foarte bun. A fost acea presiune de la început, dar nu au avut ocazii mari. Suntem dezamăgiţi şi trişti, eu sunt şi mai supărat pentru că am avut acea ocazie cu Puşki. Nu avem ce face, trebuie să jucăm din ce în ce mai bine. Putem, dar avem zero puncte.

Andrei Burcă, dezamăgit după Bosnia – România 1-0

Nu trebuie să lăsăm capul jos. Avem două meciuri acasă şi ne trebuie maximum de puncte dacă vrem să mai sperăm la locurile 2-3. Bosnia aţi văzut ce jucători a trimis pe teren, dar trebuie să învăţăm să ţinem mai mult de rezultat.

Am jucam mai bine, dar deznodământul e acelaşi. Am avut discuţii cu Mister, am avut discuţii între noi şi am stabilit că atât timp cât ne dăm viaţa, nu poţi să ai tot timpul atâta ghinion. E imposibil să nu se întoarcă ocaziile”, a spus Burcă, la finalul meciului.

Bosnia – România 1-0. Meciul a început cu o întârziere de 20 de minute

Reprezentativa României a fost învinsă, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de selecţionata Bosniei, într-un meci din Grupa a 3-a a Diviziei B din Liga Naţiunilor.

Reclamă

Partida a început cu o întârziere de aproximativ 20 de minute, din cauza condiţiilor meteo. “Startul meciului se amână pentru că se aşteaptă prognoza meteo de la UEFA, în scris”, a notat frf.ro la ora 21.45.

Reacţia lui Adrian Mutu, după Bosnia – România 1-0

Reacţia lui Adrian Mutu, după Bosnia – România 1-0. Expertul Antenei 1 a analizat prestaţia naţionalei României de la Zenica. Edi Iordănescu a rămas fără victorie pe banca naţionalei. Următorul meci la României este sâmbătă, 11 iunie, cu Finlanda, în direct la Antena 1, de la 21:45.

România a ratat marile ocazii ale meciului în partida cu Bosnia. George Puşcaş şi Andrei Burcă au ratat marile ocazii ale meciului, în prima repriză. Florin Niţă a intervenit perfect în faţa starului Edin Dzeko, însă nu a mai avut ce face în faţa lui Smail Prevljak.

Reclamă 4 / 0/3

„O impresie mai bună decât în meciul cu Muntenegru, am fost mai răi, mai vii. Parcă am vrut mai mult, în special în repriza a doua, când am echilibrat jocul, parcă am fost mai prezenţi pe faza de atac. Totuşi parcă am intrat timoraţi la începutul meciului, ne era foarte frică. După părerea mea, interpretarea sistemului acesta, 3-5-2, noi l-am jucat într-un 5-3-2, am jucat foarte defensiv.

Ideea e că într-adevăr nu putem să-i condamnăm aşa pe jucători şi să-i schimbăm pe toţi. Avem nevoie să fie ceilalţi în formă. Trebuie să aşteptăm puţin, să vedem ce se întâmplă în Nations League„, a spus Adrian Mutu în exclusivitate la Antena 1.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și