Închide meniul
Foto

Austria – Danemarca, întârziat din cauza unei pene de curent! Incident incredibil în Liga Națiunilor

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 iunie 2022, 22:41

Austria – Danemarca, întârziat din cauza unei pene de curent! Incident incredibil în Liga Națiunilor

Austria - Danemarca, amânat din cauza unei pene de curent

Stadionul din Viena care trebuie să găzduiască meciul Austria - Danemarca / Twitter

Meciul Austria – Danemarca, din a doua etapă a Ligii Națiunilor, a fost întârziat din cauza unei pene de curent la stadionul Ernst Happel, din Viena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida ar fi trebuit să înceapă la 21:45, ora tradițională la care se desfășoară partidele din Nations League. Planurile austriecilor au fost date însă peste cap.

Austria – Danemarca, întârziat din cauza unei pene de curent

Federația de fotbal din Austria a anunțat cu o oră înaintea partidei că sunt probleme cu electricitatea la stadion. S-a sperat ca totul să fie rezolvat rapid, dar nu a fost asă. Federația a revenit cu un comunicat în care a precizat că partida a fost amânată până când pana de curent va fi rezolvată.

 

„În prezent, se lucrează intens pentru a remedia întreruperea curentului. Multe zone din districtul 2 al Vienei sunt încă fără electricitate. De îndată ce apar noutăți cu privire la ora de începere, vă vom contacta”, se arată în comunicatul emis de Federația din Austria.

Reclamă

Problemele cu electricitatea nu ar exista doar la stadion, ci în întreaga zonă a orașului din proximitatea arenei. Lână stadionul Ernst Happel e amplasat un parc de distracții, care, de asemenea, nu are curent electric.


Austria – Danemarca se joacă în cadrul grupei 1, Liga A din Nations League. În prima etapă, Austria a câștigat cu 3-0 în Croația, iar Danemarca s-a impus cu 2-1 pe terenul Franței.

Reclamă 4 / 0/3

Finala Champions League, amânată 36 de minute

Pe 28 mai, lovitura de începere a meciului de pe Stade de France la finala Champions League dintre Liverpool și Real Madrid a fost întârziată cu 36 de minute, UEFA invocând iniţial „sosirea târzie” a fanilor la stadion.

Însă mulţi suporteri ai lui Liverpool au vorbit despre cozile lungi din orele premergătoare meciului şi despre un răspuns dur al poliţiei la numărul mare de fani care a aglomerat porţile.

Poliţia franceză a fost criticată pentru că a folosit gaze lacrimogene şi spray-uri cu piper împotriva unor fani ai lui Liverpool care aşteptau să intre pe stadionul din Paris. Ulterior, UEFA a pus întârzierea pe seama unor „motive de securitate” şi a declarat că turnicheţii din sectoarele rezervate suporterilor echipei Liverpool au fost „blocaţi de mii de fani care au cumpărat bilete false care nu funcţionau”.

Ministrul francez de Interne, Gerald Darmanin, a dat vina pe suporterii britanici, declarând că mii de persoane nu aveau bilete corespunzătoare şi au forţat intrarea, iar unii au agresat stewarzii.

Real Madrid a câştigat pentru a 14-a oară Liga Campionilor, învingând în finala disputată pe Stade de France, la Saint-Denis, echipa Liverpool, scor 1-0 (0-0). Golul a fost marcat de Vinicius, în minutul 59.

Mii de fani au intrat ilegal la finala Liverpool – Real Madrid

UEFA şi federaţia franceză au dedus că a existat un volum mult mai mare de bilete contrafăcute în circulaţie şi s-a stabilit o extrapolare credibilă de aproximativ 30.000 de persoane fără bilete sau cu bilete contrafăcute.

După cum a informat luni Ministerul Sportului, acest ordin de mărime a fost confirmat de RATP, de consorţiul Stade de France şi de prefectura de poliţie.

Reclamă

Serviciile de informaţii au avertizat autorităţile cu două zile înainte de finala Ligii Campionilor asupra riscurilor legate de acest meci, anticipând aproximativ „50.000 de suporteri englezi” fără bilete sau „în posesia unor bilete false”. O notă a Diviziei naţionale de luptă împotriva huliganismului (DNLH) din 25 mai, redactată în colaborare cu serviciile de informaţii, pe care AFP a putut să o consulte, precizează că vor fi prezenţi în capitala franceză „aproximativ 50.000 de suporteri englezi (care) nu vor avea bilete”.

„Unii dintre ei”, se arată în documentul care a fost difuzat pe scară largă în rândul forţelor de poliţie, „vor fi în posesia unor bilete false şi vor încerca să le folosească pentru a avea acces la stadion”.

„Alţii vor încerca să intre pe stadion prin înşelăciune, folosind, de exemplu, uniformele stewarzilor, ale personalului UEFA, ale personalului medical, ale personalului de curăţenie etc”, continuă nota. Câte 22.000 de bilete au fost alocate oficial suporterilor celor două cluburi finaliste.

Recomandări
  • Austria – Danemarca, amânat din cauza unei pene de curent
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și