Închide meniul
VIDEO

Liverpool – Real Madrid, finala Ligii Campionilor, amânată cu peste 30 minute din cauza incidentelor. Fanii au forţat intrarea pe stadion, poliţia a dat cu gaze lacrimogene. Momente ireale la Paris

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 mai 2022, 22:09

Liverpool – Real Madrid, finala Ligii Campionilor, amânată cu peste 30 minute din cauza incidentelor. Fanii au forţat intrarea pe stadion, poliţia a dat cu gaze lacrimogene. Momente ireale la Paris

Scene ireale la Paris, la finala Liverpool - Real Madrid

Twitter

Liverpool – Real Madrid, finala Ligii Campionilor, amânată cu peste 30 minute din cauza traficului din Paris. UEFA a luat această decizie pentru ca fanii care au bilete la marea finală să poată ajunge la meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momente incredibile înaintea finalei Ligii Campionilor dintre Liverpool şi Real Madrid. Starul partidei a fost amânat cu peste 30 minute din cauza traficului infernal de pe străzile din Paris, dar şi din cauza unor incidente din zona arenei. S-a luat această decizie pentru ca fanii să poată ajunge la timp la meci.

Update: Gary Lineker a avut o reacţie furioasă din cauza incidentelor. „Mi-e imposibil să intru în stadion. Mi se pare extrem de periculos. Carnagiu absolut!”, a scris fostul mare fotbalist englez, acum analist TV, Gary Linker.

UPDATE: Mii de fani se află în afara stadionului. Conform celor de la The Sun, oamenii de ordine au apelat la gaze lacrimogene.

Reclamă

Reclamă 4 / 0/3

Liverpool – Real Madrid, finala Ligii Campionilor, amânată cu 30 minute

Finala UEFA Champions League a fost amânată cu 30 minute. Motivul este reprezentat de traficul mare din Paris și de câteva incidente din jurul stadionului. Mai mulți oameni au încercat să intre ilegal pe Stade de France și au declanșat un scandal uriaș cu forțele de ordine.

Video AICI cu scenele ireale de la Paris

Fanii lui Liverpool, atmosferă de vis pe străzile din Paris înainte de finala UEFA Champions League! Suporterii lui Real Madrid, mesaj pentru Kylian Mbappe

Fanii lui Liverpool, atmosferă de vis pe străzile din Paris înainte de finala UEFA Champions League, cu Real Madrid. Capitala Franței a fost asaltată de fanii celor două echipe încă de vineri, în așteptarea marelui meci de pe Stade de France, care va fi în această seară, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Fanii lui Liverpool și Real Madrid trăiesc cu sufletul la gură orele de dinaintea finalei UEFA Champions League.

Fanii lui Liverpool, atmosferă de vis pe străzile din Paris înainte de finala UEFA Champions League!

Străzile, terasele, pub-urile și parcurile au fost umplute de suporterii englezi. Cântecele „cormoranilor” au acaparat fondul sonor al capitalei Franței.

Câțiva fani ai formației de pe Anfield au ajuns la Paris după o călătorie neașteptată, care a devenit virală. Potrivit Sky Sports, 13 suporteri ai lui Liverpool au fost nevoiți să apeleze la o soluție disperată, după ce zborul lor a fost anulat. În cele din urmă, aceștia au traversat Canalul Mânecii cu o barcă cu motor.

Reclamă

Fanii lui Real Madrid, „înțepături” pentru Kylian Mbappe înaintea finalei UEFA Champions League

Fanii Realului și-au făcut și ei simțită prezența la Paris, înaintea finalei. Unul dintre suporterii „Los Blancos” a avut un mesaj special pentru Kylian Mbappe, care a refuzat oferta madrilenilor și a decis să continue la PSG.

„Mbappe, vei regreta”, a scris fanul lui Real Madrid, pe o pancartă.

Cotele la pariuri pentru finala Champions League

Jucătorii lui Jurgen Klopp sunt consideraţi favoriţi, chiar dacă „galacticii” au reuşit o revenire incredibilă cu Manchester City. Real Madrid este specialista Ligii Campionilor. A cucerit până acum de 13 ori trofeul, ultima dată în 2018. Are pe bancă singurul antrenor care a ajuns pentru a 5-a oară în finală. Carlo Ancelotti i-a depăşit pe Marcelo Lippi, Alex Ferguson şi Jurgen Klopp, toţi cu patru apariţii.

Bookmakerii nu au fost impresionaţi de performanţa incredibilă reuşită de campionii Spaniei în semifinale şi nu o consideră favorită pe Real în meciul cu Liverpool, care se va disputa cu trofeul pe masă. Cotele la pariuri pentru finala Champions League sunt surprinzătoare.

„Cormoranii” au cota 1.50 că vor repeta performanţa din 2019 şi că vor câştiga trofeul. În acelaşi timp, Real Madrid are 2.60.

Liverpool are cota 2.00 dacă va obţine victoria în timp regulamentar. Pentru un rezultat de egalitate, după 90 de minute, bookmakerii au stabilit cota 3.70, iar un succes al Realului are cota 3.80.

Cine sunt fostele campioane ale Ligii Campionilor

Real Madrid este cea mai titrată echipă din Liga Campionilor. „Galacticii” au câștigat de 13 ori competiția (1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002, 2014, 2016, 2017, 2018) și nu are rival în cea mai titrată competiție continentală. A doua în clasament este AC Milan, echipă care a câștigat de 7 ori trofeul și a jucat alte 4 finale.

Liverpool și Bayern Munchen împart a treia treaptă a podiumului. Ambele au triumfat de șase ori! Gruparea din Premier League a fost cea mai bună echipă a Europei în 1977, 1978, 1981, 1984, 2005 și 2019.

Barcelona a câștigat de cinci ori UCL și este urmată de Ajax (4), Manchester United (3) și Inter (3). Juventus, Benfica, Chelsea, Nottingham Foreste și Porto au dat de două ori lovitura în finală. Printre echipele care au câștigat o dată competiția este și Steaua (1986). Alături de roș-albaștri mai sunt Celtic, Hamburg, Marseille, Borussia Dortmund, Aston Villa, Feyenoord, PSV și Steaua Roșie Belgrad.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și