Închide meniul

Cipru – România: Biletele pentru fanii români s-au epuizat în 75 de minute

Bogdan Stănescu Publicat: 18 septembrie 2024, 17:20

Reclamă
Cipru – România: Biletele pentru fanii români s-au epuizat în 75 de minute

Cipru – România: Biletele pentru fanii români s-au epuizat în 75 de minute

Suporterii naţionalei, la un meci / frf.ro

Biletele pentru fanii naţionalei tricolore la meciul Cipru – România, de la Larnaca, s-au epuizat în doar 75 de minute, informează FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru suporterii români au fost disponibile 828 de bilete, la preţul de 50 de lei tichetul.

Cipru – România: Biletele pentru fanii români s-au epuizat în 75 de minute

FRF a anunţat că depune eforturi pentru suplimentarea locurilor alocate suporterilor români.

Sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 21:45, naţionala României întâlneşte Cipru, la Larnaca, în Liga Naţiunilor. România e lider în grupa ei, cu două victorii după două partide disputate.

În primele două jocuri cu Mircea Lucescu pe bancă, în acest nou mandat al lui „Il Luce” la naţională, România le-a învins cu 3-0 pe Kosovo, în deplasare, şi cu 3-1 pe Lituania, acasă. Kosovo – România 0-3 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă
Reclamă

Biletele pentru acest joc (n.r.: cu Cipru) sunt disponibile online începând de azi, 18 septembrie, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro, până în data de 3 octombrie, ora 21:00, sau până la epuizarea biletelor. Prețul unui tichet este de 50 RON (10 euro), iar locurile sunt repartizate Tribuna Nord, în sectoarele 201, 202 și 203 ale arenei din Larnaca. Sunt disponibile 828 de bilete pentru suporterii români.

Pentru fiecare comandă se pot achiziționa maximum 8 bilete. E necesar un bilet valid pentru a intra pe stadion, indiferent de vârstă.

Procedura de cumpărare:

Reclamă
  • Începând de miercuri, 18 septembrie, este posibilă înregistrarea comenzilor.
  • După încheierea vânzării, se va trimite baza de date a cumpărătorilor către Federația de Fotbal din Cipru, în vederea personalizării biletelor.
  • În aproximativ 3 -5 zile, Federația de Fotbal din Cipru va trimite către FRF biletele personalizate.
  • După data de 8 octombrie 2024, FRF, prin operatorul de bilete, Bilete.ro, va livra online cumpărătorilor tichetele comandate”, a transmis frf.ro.

„Vom merge la Mondial!” Dan Petrescu s-a convins, după primele meciuri ale lui Mircea Lucescu la națională

Dan Petrescu s-a convins, după primele meciuri ale lui Mircea Lucescu la națională. „Bursucul” consideră că ”Il Luce” îi va califica pe „tricolori” la Campionatul Mondial din 2026.

Mircea Lucescu a a avut parte de un debut perfect pe banca naționalei, în noul mandat. „Tricolorii” au învins Kosovo și Lituania, fiind pe primul loc în Liga Națiunilor.

Dan Petrescu a tras concluziile și a transmis că România a suferit în duelul cu Lituania. Acesta este de părere că „tricolorii” au primit o mână de ajutor și din partea arbitrajului video. Acesta a transmis că experiența lui Mircea Lucescu s-a văzut în momentul schimbărilor, deoarece jucătorii veniți de pe bancă au făcut diferența.

De asemenea, Dan Petrescu e convins că România are mari șanse să se califice la Campionatul Mondial, după o pauză de aproape 30 de ani, marele atuu al „tricolorilor” fiind Mircea Lucescu.

„Primul meci a fost foarte bun, un rezultat poate puțin exagerat, dar foarte bun. În al doilea meci am suferit, am avut noroc cu VAR-ul, dar s-a văzut mâna lui Mircea Lucescu la schimbări, cei care au intrat au schimbat meciul. Când ai două victorii, trebuie să fii mulțumit.

Sunt convins că nea Mircea e mulțumit, dar ca întotdeauna va vrea mai mult. Am încredere, sunt convins în proporție de 90% că vom ajunge la Mondial, dacă Mircea Lucescu va fi antrenor. Mi-am dorit un antrenor cu experiență, se potrivește la națională. Experiență mai mare decât Mircea Lucescu nu are nimeni, din fotbalul românesc”, a declarat Dan Petrescu.

Campionatele Mondiale din 2026 şi 2030 vor fi transmise de Antena, care deţine drepturile exclusive de difuzare a celor două turnee finale.

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:46

Gigi Becali, derapaj la adresa unui antrenor din Liga 1: „Îi dă şi după aia îl aruncă în cap”!

18:32

Manchester City – Inter LIVE TEXT (22:00), meciul zilei din Liga Campionilor! PSG caută să debuteze cu victorie în noul format

18:18

Scoţienii, uluiţi de salariul săptămânal primit de Ianis Hagi la Rangers: „O situaţie foarte dezordonată. Mai bine ar pleca!”

18:14

Remarcatul lui Carlo Ancelotti după Real Madrid – Stuttgart 3-1: „E cel mai bun din lume”

17:27

Manchester United îşi face stadion de 2 miliarde de lire sterline şi „donează” Old Trafford. Ce echipă primeşte arena de 114 ani

16:58

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 septembrie

1 VIDEOShanghai Port – Johor 2-2, în Liga Campionilor Asiei. A fost show total în meciul care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! 2 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 3 Harry Kane, „poker” în Bayern – Dinamo Zagreb 9-2. Mbappe a marcat pentru Real Madrid. AC Milan – Liverpool 1-3, derby-ul Ligii! 4 FotoGestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut 5 Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu 6 De ce zboară mașinile McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și