Închide meniul

Cornel Dinu îl cere pe Octavian Popescu titular, în Bosnia – România. Duelul din Nations League e marţi, de la 21.45, în direct pe Antena 1. Hai, România! În fiecare zi!

Dan Roșu Publicat: 5 iunie 2022, 10:23

Cornel Dinu îl cere pe Octavian Popescu titular, în Bosnia – România. Duelul din Nations League e marţi, de la 21.45, în direct pe Antena 1. Hai, România! În fiecare zi!

Cornel Dinu îl cere pe Octavian Popescu titular, în Bosnia - România

Octavian Popescu, în tricoul echipei naţionale / Profimedia Images

  • Octavian Popescu e cerut titular în echipa României
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cornel Dinu îl cere pe Octavian Popescu titular la echipa naţională. Edi Iordănescu nu l-a folosit deloc în meciul cu Muntenegru, 0-2, chiar dacă este unul dintre cei mai în formă jucători din România. Fotbalistul poate evolua în meciul cu Bosnia, de marţi 7 iunie, ce va fi transmis în direct de Antena 1, de la ora 21.45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş a fost şi el criticat de „Procuror”, care nu a văzut cu ochi buni nici invenţia lui Edi Iordănescu de a juca la închidere cu Iulian Cristea. Din păcate, jucătorul de la FCSB s-a rupt după câteva minute şi ratează restul meciurilor din luna iunie.

”Au jucat niște jnepeni cu niște brazi, iedzii cu berbecii, nisipul cu stâncile… Apărarea a fost catastrofală, în schimb atacul a fost inexistent. Apărarea a fost groaznică, mijlocul n-a existat și atacul a jucat pentru ei. Doamne, ce harababură… Păi noi am avut noroc, dom’ne! Accidentarea lui Cristea a însemnat mare noroc pentru noi. Pentru că Cristea n-are ce să caute acolo, la mijloc. Crețu, care l-a înlocuit, mai e mijlocaș cât de cât.

Reclamă

Cornel Dinu îl cere pe Octavian Popescu titular la echipa naţională

Este inadmisibil ca cel mai în formă jucător din România, Octavian Popescu, să nu primească niciun minut în Muntenegru, să nu joace niciun moment când înțelegeau până și Burleanu, chiar și Stoichiță că ne ducem în cap. Este inadmisibil să intre ca soluție salvatoare Mitriță, cu speranța să se strecoare printre picioarele adversarilor pentru că nu le trecea de mijloc, parcă nu se dovedise până în acel moment că muntenegrenii ăia, oameni de la munte, sunt, repet, ca brazii pe lângă jepii noștri.

Gândiți-vă că s-a distrat cu noi o echipă care este cu 22 de locuri în urma noastră în clasamentul FIFA, pe locul 70, noi pe 48, și care n-a jucat cu toate valorile lor. Există și o observație obiectivă într-o oarecare apărare a selecționerului și anume că de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Dar mă așteptam la o altă tactică a lui.

Reclamă

Repet a nu știu câta oară, nu te iei la trântă cu ăia mai mari și mai tari, încerci să-i dobori cu armele tale. Să fii șmecher, să treci de ei cu viteza, cu tehnica, pase, pase, pase dintr-una, nu alerga tu pe căldura aia, aleargă mingea, ține mingea, să alerge ei după minge.

Singura mea alinare, dacă pot spune așa, a fost să văd că naționala Muntenegrului este antrenată, și antrenată bine, bine gândit jocul în funcție de calitățile jucătorilor, de un Radulovici. Numele bunicilor materni și ai mamei mele înainte de căsătorie. Bunicul a venit în România cu chimirul plin de bani, cu două pistoale și două cuțite și s-a căsătorit cu bunica mea la Târgoviște. Așa că nu este exclus ca Miodrag Radulovici să se tragă din aceeași familie din care mă trag și eu după mamă. Mândră consolare palidă…”, a spus Dinu, citat de fanatik.ro.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Reclamă 4 / 0/3

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

  • 7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
  • 11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
  • 23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”