Închide meniul

Cristiano Ronaldo a marcat pentru Portugalia şi a ajuns la o bornă fabuloasă! Niciun jucător nu a mai reuşit aşa ceva

Viviana Moraru Publicat: 5 septembrie 2024, 22:50

Reclamă
Cristiano Ronaldo a marcat pentru Portugalia şi a ajuns la o bornă fabuloasă! Niciun jucător nu a mai reuşit aşa ceva

Cristiano Ronaldo a marcat pentru Portugalia şi a ajuns la o bornă fabuloasă

Cristiano Ronaldo, după ce a marcat golul cu numărul 900 din carieră/ Twitter

Cristiano Ronaldo a marcat pentru Portugalia şi a ajuns la o bornă fabuloasă, la 39 de ani. Starul lusitan a ajuns la nu mai puţin de 900 de goluri marcate în întreaga sa carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a început ca titular duelul dintre Portugalia şi Croaţia, din Liga Naţiunilor. La 39 de ani, CR7 este în continuare jucător de bază la naţionala sa, ţintind participarea la Cupa Mondială din 2026.

Cristiano Ronaldo a marcat pentru Portugalia şi a ajuns la o bornă fabuloasă

Portugalia a deschis scorul încă din minutul şapte al partidei cu Croaţia. Diogo Dalot a reuşit să marcheze, din pasa lui Bruno Fernandes.

Ulterior, în minutul 34, Cristiano Ronaldo şi-a trecut şi el numele pe tabela de marcaj. Starul lusitan a punctat cu o reluare din faţa porţii, din centrarea lui Nuno Mendes.

Aceasta a fost cea de-a 900-a reuşită din cariera lui Cristiano Ronaldo, în toate competiţiile, atât pentru echipele de club, cât şi pentru echipa naţională.

Reclamă
Reclamă

Imediat după ce a marcat în poarta Croaţiei, Cristiano Ronaldo a fost vizibil emoţionat, fiind conştient de borna uluitoare tocmai atinsă. Starul lusitan s-a prăbuşit pe teren şi a început să plângă, fiind aplaudat la scenă deschisă de fanii prezenţi pe stadionul Da Luz.

Reclamă

Cristiano Ronaldo se pregăteşte şi de debutul în noul sezon din Liga Campionilor Asiei, competiţiei care se vede live în AntenaPLAY. Al Nassr se va duela cu Al Shorta pe 16 septembrie, în prima rundă.

De la ce echipă se va retrage Cristiano Ronaldo

Ronaldo este legitimat la Al-Nassr din luna ianuarie a anului 2023. Transferul acestuia în Arabia Saudită a șocat întreaga lume, însă, lusitanul a declarat în numărate rânduri că este fericit în zona arabă.

Astfel, Cristiano Ronaldo a transmis că, cel mai probabil, își va încheia cariera fotbalistcă în tricoul celor de la Al-Nassr. Totuși, lusitanul nu a menționat și o dată exactă la care se va retrage.

”Nu știu dacă mă voi retrage curând, în doi sau trei ani… dar probabil mă voi retrage de aici, de la Al-Nassr. Sunt foarte fericit la acest club, mă simt bine în această țară. Sunt fericit să joc în Arabia Saudită și vreau să continui”, a spus Cristiano Ronaldo, citat de Fabrizio Romano.

În cariera sa, Cristiano Ronaldo a mai fost legitimat la: Andorinha, Nacional, Sporting, Manchester United, Real Madrid și Juventus. În momentul de față este cotat la suma de 15 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:19 5 sept.

„A venit cu pretenţii!” Gigi Becali, prima reacţie după ce transferul lui Sekou Sidibe la FCSB a picat

23:05 5 sept.

UPDATEKosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

22:48 5 sept.

FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina

22:12 5 sept.

Florin Prunea, o nouă reacţie după ce a fost certat de Gigi Becali: „Rămân la părerea mea”

22:00 5 sept.

Mihai Stoica, detalii după ce transferul lui Sidibe la FCSB a picat! Ce s-a întâmplat: „Cluburile erau înțelese!”

21:41 5 sept.

VideoJucătorii naţionalei, gata de drumul de senzaţie către Mondial! Nicolae Stanciu: „Greul începe chiar de acum”

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 Gigi Becali a anunţat cum va arăta FCSB după noile transferuri! Jucătorii pe care îi impune în primul 11: „Staff-ul nu vrea aşa” 5 Iga Swiatek a fost eliminată de la US Open 2024! Jessica Pegula, victorie categorică în faţa numărului 1 mondial 6 Mesajul lui Edi Iordănescu pentru tricolori, înainte de Kosovo – România: „Sunteţi datori!”. Ce a transmis despre Mircea Lucescu
Citește și