Închide meniul
VIDEO

Darius Olaru, strigăt de luptă înainte de România – Finlanda (11 iunie, 21:45, în direct la Antena 1): „Nu ne temem, putem mai mult!” + Ce spune despre retragerea lui Vlad Chiricheş

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 iunie 2022, 12:12 / Actualizat: 11 iunie 2022, 13:07

Darius Olaru, strigăt de luptă înainte de România – Finlanda (11 iunie, 21:45, în direct la Antena 1): „Nu ne temem, putem mai mult! + Ce spune despre retragerea lui Vlad Chiricheş

Darius Olaru, strigăt de luptă înainte de România – Finlanda

Darius Olaru, în timpul unui meci pentru echipa naţională / Profimedia

Darius Olaru, strigăt de luptă înainte de România – Finlanda. Echipa naţională a pierdut meciurile cu Muntenegru, scor 0-2, şi Bosnia şi Herţegovina, scor 0-1, iar vedeta FCSB speră ca „tricolorii” să spargă gheaţa în UEFA Nations League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Finlanda se joacă sâmbătă, pe 11 iunie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi Antena Play, şi în format LIVE VIDEO pe www.AS.ro.

Darius Olaru, strigăt de luptă înainte de România – Finlanda

„Nu ştiu dacă este emoţie. Este presiune pentru că aveam aşteptări. Nu a fost începutul pe care ni-l doream. Sunt o echipă bună, organizată şi este cel mai bun adversar. Dacă ne-am temut de Muntenegru? Nu. Nu ar trebui să ne temem. Trebuie să dăm mai mult decât ei. Nu acesta ne este nivelul. Putem mult mai mult. Sperăm să arătăm şi pe teren asta. Ne aşteptăm să ne susţină lumea în număr cât mai mare.

Se discută foarte mult. Ne apasă un pic. În ultimii ani nu au fost rezultate şi este normal. Ar fi mai bine să nu mai citim ce se scrie în presă. Citind şi ştiind că lumea are aşteptări, poate nu ne ies lucrurile aşa cum vrem noi. Am văzut foarte multe comentarii negative. Mai bine nu mi-aş da cu părerea. Asta este mentalitatea noastră. Ce putem să facem decât să ne ridicăm când avem ocazia? Primul meci cu Muntenegru a fost mai slab. Meritam cel puţin un punct. Nu a fost o discuţie dură. A vorbit căpitanul.

(n.r. despre Vlad Chiricheş) El vorbeşte tot timpul cu noi şi ne ajută. Nu cred că se pune problma de retragere. E un jucător important pentru naţională. Noi îl susţinem şi îl vrem alături de noi. Nu am arătat destul de multă dorinţă. Avem nevoie şi cred că vom obţine victoria pe teren!”, a declarat Darius Olaru, în cadrul conferinţei de presă a meciului cu Finlanda.

Reclamă

EXCLUSIV | Ianis Hagi, mesaj războinic pentru „tricolori” înainte de România – Finlanda

Ianis Hagi (23 ani) a avut un mesaj războinic pentru „tricolori” înainte de România – Finlanda. Echipa naţională a pierdut confruntările cu Muntenegru, scor 0-2, şi Bosnia şi Herţegovina, scor 0-1, dar fiul „Regelui” rămâne optimist şi anunţă că rezultatele pozitive vor veni curând pentru prima reprezentativă.

România – Finlanda se joacă sâmbătă, pe 11 iunie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi Antena Play, şi în format LIVE VIDEO pe www.AS.ro.

„Este greu pentru că la echipa naţională ai câteva meciuri pe an. Mereu te gândeşti să fii sănătos. Vrei să faci parte. Mereu va fi o dezamăgire când rezultatele nu sunt cele pe care le doreşti. Mereu am încredere în echipa naţională şi în generaţia noastră. Îi ştiu de la U21 şi cu siguranţă vom avea succes şi la echipa mare. Când ajungi la echipa naţională, înseamnă că ştii să gestionezi presiunea. După cum ştiu eu jucătorii şi caracterele lor, vor trece peste momentele astea. Trebuie să lupte pentru ţară, pentru tricou, pentru familiile lor.

Reclamă 4 / 0/3

Când joci cu un stadion plin şi te încurajează, mereu va fi un mare plus. Sunt meciuri pe care e foarte greu să le câştige. Trebuie să ne protejăm „casa” şi să câştigăm meciurile de acasă. Toată lumea vorbeşte de generaţia U21, de jucători talentaţi. Mesajul meu e simplu – noi am demonstrat-o. Va veni succesul şi la echipa mare. Ştiu ce fel de caractere şi ce fel de jucători sunt. Am fost cu ei prin cele mai frumoase momente şi cele mai urâte. Trebuie să câştigăm cu Finlanda”, a declarat Ianis Hagi, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA 1-0
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Recomandări
  • Darius Olaru, strigăt de luptă înainte de România – Finlanda
  • România – Finlanda va fi în direct la Antena 1, 11 iunie, de la 21.45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și