Închide meniul
EXCLUSIV

De ce îl susține FRF necondiționat pe Edi Iordănescu! Selecționerul, îndemnat de familie să plece de la națională! Cine se opune

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 septembrie 2022, 13:46

De ce îl susține FRF necondiționat pe Edi Iordănescu! Selecționerul, îndemnat de familie să plece de la națională! Cine se opune

De ce îl susține FRF necondiționat pe Edi Iordănescu!

Edi Iordănescu, pe banca României / Profimedia Images

De ce îl susține FRF necondiționat pe Edi Iordănescu! Edi are parte de susținere necondiționată din partea conducerii FRF. Echipa națională a arătat o nouă față în meciul cu Finlanda, terminat 1-1, în direct la Antena 1, dar situația selecționerului nu este încă lămurită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul se va decide în zilele următoare, deși federalii nici nu vor să audă de o schimbare a antreborului. Tricolorii joacă, în această seară, ultimul meci din această ediție de Liga Națiunilor, cu Bosnia, pe Giulești.

De ce îl susține FRF necondiționat pe Edi Iordănescu!

Din câte se pare, cei din conducerea FRF îl susțin necondiționat pe Edi Iordănescu pentru că sunt încântați de cum lucrează acesta cu jucătorii. Din informațiile AS.ro, antrenamentele tricolorilor sunt ca la marile cluburi de afara, iar feed-back-ul fotbaliștilor, către FRF, în ceea ce-l privește pe fiul lui Anghel Iordănescu, este unul pozitiv.

Faptul că actualul selecționer și-a îndeplinit obiectivele, la echipele unde a fost lăsat să își ducă munca la bun sfârșit, contează pentru șefii de la Federație. Acest lucru le dă speranță că același lucru se va întâmpla și la echipa națională, iar Iordănescu va reuși să-i ducă pe tricolori la euro.

Viitorul lui Edi Iordănescu se decide după meciul cu Bosnia

Deși, cei din Federație nu vor ca Iordănescu să plece, după cum au spus-o public, în mai multe rânduri, nu se știe încă dacă selecționerul va mai rămâne pe banca echipei naționale după jocul cu Bosnia. Din informațiile AS.ro, familia lui Edi Iordănescu insistă ca acesta să plece afară, unde ar avea mai multă liniște.

Reclamă

Chiar și atunci când a preluat naționala, familia sa nu a fost de acord, cu excepția tatălui său, Anghel Iordănescu. Acesta e singurul, din familie, care se opune plecării lui Edi de la prima reprezentativă. Fostul selecționer a insistat ca fiul său să refuze ofertele din străinătate și să preia România.

FRF, susținere necondiționată pentru Edi Iordănescu

După cum spuneam și mai sus, cei din Federație nu vor să audă de o despărțire de Edi Iordănescu. Selecționerul susține însă că se va trage linie după meciul cu Bosnia.

„Referitor la poziţia mea aici, am muncit ca să ajung aici. Oricând sunt soluţii, am drumul meu. Dacă nu voi reuşi să obţin rezultate, nu contează interesul meu. (Reporter: V-au deranjat acele zvonuri cu Dan Petrescu?) Cine stă acasă şi nu munceşte, nu poate fi îndepărtat. Atunci când munceşti, în orice moment poţi să fii îndepărtat. Mă frustrează că nu am timp aşa cum mi-aş fi dorit cu echipa, dacă aveam mai mult timp puteam să accelerăm procesul. Dar sunt lucruri asumate.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut situaţii, am creat şi mă bucur că am simţit încredere şi altă personalitate. Hai să aşteptăm, în ceea ce mă priveşte. Să vină un rezultat bun cu Bosnia, după care tragem linie. Mărturisesc că mi s-au făcut multe nedreptăţi şi sunt lucruri care nu le consider fireşti. Eu cer încredere şi răbdare. Nu pentru mine, pentru echipă.

Referitor la poziţia mea aici, am muncit ca să ajung aici. Oricând sunt soluţii, am drumul meu. Dacă nu voi reuşi să obţin rezultate, nu contează interesul meu. Cine stă acasă şi nu munceşte, nu poate fi îndepărtat. Mă frustrează pentru că dacă aveam mai mult timp puteam să accelerăm procesul

A venit şi o rază de soare pe strada noastră, să facem un rezultat bun şi să dăm speranţă publicului. Fanii să spere şi să aibă răbdare”, a spus Edi Iordănescu după meciul cu Finlanda, la Antena 1.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și