Închide meniul
VIDEO

Dennis Man a marcat un gol superb în Kosovo – România! Prima reușită din noul mandat al lui Mircea Lucescu

Alex Ioniță Publicat: 6 septembrie 2024, 22:42

Reclamă
Dennis Man a marcat un gol superb în Kosovo – România! Prima reușită din noul mandat al lui Mircea Lucescu

Dennis Man a marcat un gol superb în Kosovo - România!

FOTO: Captură Antena 1

Dennis Man a marcat un gol superb în Kosovo – România! Jucătorul de la Parma a făcut spectacol în prima repriză a partidei de la Priștina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii lui Mircea Lucescu au dat lovitura după o serie de momente în care jucătorii kosovari au fost periculoși și au domitat duelul.

Dennis Man a marcat un gol superb în Kosovo – România!

Concret, în minutul 36 al partidei, Dennis Man a trimis mingea în poartă după o acțiune fabuloasă. Jucătorul de la Parma era înconjurat de adversari, însă a reușit să trimită mingea în poartă.

Astfel, Dennis Man a înscris primul gol din noul mandat al lui Mircea Lucescu pe banca echipei naționale a României.

Tricolorii lui „Il Luce” au intrat cu avantaj la cabine datorită reușitei lui Man.

Reclamă
Reclamă

Kosovo – România – echipele de start

Kosovo: Muric – Vojvoda, Rrahmani, Aliti, Paqarada – Zhegrova, Berisha, Rexhbecaj, Raschica – Muriqi, Asslani
Rezerve: Bekaj, Adyli, Hadergjonaj, I. Krasniqi, Dellova, Muslija, Albion Rrhamnai, Erman Krasniqi, Emerliahu, Sahiti, Rrudhani, Astrit Selmani
Selecționer: Franco Foda

România (4-1-4-1): Niță – Rațiu, Burcă, Drăgușin, Bancu – Marius Marin – Man, Răzvan Marin, Stanciu, Mihăilă – Drăguș
Rezerve: L. Popescu, Târnovanu – Manea, Ghiță, Alibec, Artean, Pușcaș, Hagi, F. Coman, Olaru, Mitriță, Sorescu
Selecționer: Mircea Lucescu

Reclamă

Nicolae Stanciu, bornă impresionantă în Kosovo – România!

Nicolae Stanciu a atins o bornă impresionantă în Kosovo – România! Căpitanul echipei naționale l-a egalat pe Cristi Chivu, unul dintre cei mai importanți jucători care au îmbrăcat tricoul echipei naționale.

Nicolae Stanciu a fost titularizat de către selecționerul Mircea Lucescu, în partida cu Kosovo, care reprezintă debutul acestuia în noul mandat de pe banca echipei naționale.

Concret, Nicolae Stanciu l-a egalat pe Cristi Chivu, dar și pe Rodion Cămătaru, la numărul de selecții la echipa națională, anume 75 de partide.

Stanciu mai are nevoie de 1 selecție pentru a-i depăși pe Vlad Chiricheș și Silviu Lung Sr și de 2 pentru a-l depăși pe Adrian Mutu.

Momentul special a fost însă umbrit de fanii naționalei din Kosovo, care au huiduit imnul României, înainte de startul partidei de la Priștina.

Pentru a intra în TOP 10 cei mai selecționați jucători din istoria echipei naționale, Nicolae Stanciu are nevoie de 85 de selecții, pentru a-l depăși pe Marius Lăcătuș (84).

În momentul de față, cel mai selecționat jucător din istoria echipei naționale este Dorinel Munteanu (134 selecții). Pe 2 se află Gică Hagi (125 selecții), în timp ce poziția a 3-a este ocupată de Gică Popescu (115 selecții).

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:32 7 sept.

Kosovarii au trimis la declarații un singur jucător după 0-3 cu România: „E jenant! Nimeni nu se aștepta”

0:16 7 sept.

Mihai Stoichiță, discurs superb despre Mircea Lucescu după Kosovo – România 0-3: „Nu a venit să piardă!”

0:13 7 sept.

EXCLUSIVMircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3: „I-am provocat să facă ce am vrut noi!” Jucătorii lăudaţi

0:06 7 sept.

EXCLUSIVDennis Man, prima reacţie după ce a făcut show în Kosovo – România 0-3: „Nea Mircea ne-a ajutat mult!” VIDEO

23:57

EXCLUSIVVIDEO | „Am ieșit cu tricoul rupt” Valentin Mihăilă, scandal cu jucătorii din Kosovo după 3-0 la Priștina: „Le-am arătat tabela!”

23:51

Reacţia lui Gică Popescu, după Kosovo – România 0-3: „Cei doi au fost extraordinari!” Ce a spus despre Mircea Lucescu

1 VIDEOKosovo – România 0-3. Start perfect pentru Mircea Lucescu în drumul spre World Cup 2026. Man, Răzvan Marin şi Drăguş, decisivi 2 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi 3 Foto„Mută munții în continuare!” Kira Hagi, reacție superbă după ce Gică Hagi a inaugurat investiția de 8 milioane de euro 4 FotoAntrenamentul oficial al naţionalei a fost oprit! Ce s-a întâmplat pe stadionul din Priştina înainte de meciul cu Kosovo 5 FotoMaria Sharapova a avut o apariţie tulburătoare la US Open 2024. Rusoaica, pe locul şase într-un clasament condus de Ion Ţiriac 6 FotoVizita de care au avut parte, după antrenamentul oficial, jucătorii naţionalei şi selecţionerul Mircea Lucescu!
Citește și