Închide meniul
EXCLUSIV

Dumitru Dragomir a anunţat care e jucătorul care va face diferenţa în meciurile cu Finlanda şi Bosnia: „E fotbalist, să ştii”

Dan Roșu Publicat: 17 septembrie 2022, 12:06

Dumitru Dragomir a anunţat care e jucătorul care va face diferenţa în meciurile cu Finlanda şi Bosnia: „E fotbalist, să ştii

Dumitru Dragomir a anunţat care e jucătorul care va face diferenţa în meciurile cu Finlanda şi Bosnia

Dumitru Dragomir, în cadrul unui eveniment / Hepta

  • Nicolae Stanciu, convocat pentru meciurile din Nations League
  • Finlanda – România e vineri, de la 21:45, în direct pe Antena1 şi AntenaPLAY

Dumitru Dragomir a anunţat care e jucătorul care va face diferenţa în meciurile cu Finlanda şi Bosnia. Edi Iordănescu a convocat deja lotul de 27 de jucători pentru meciurile de Nations League, iar prezenţa lui Nicolae Stanciu îl bucură pe fostul şef de la LPF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Are lot bun, trebuia să mai ia şi din cei tineri. Poate vine şi cu idee tare. La Alibec, să vedem, că nu seamănă un meci cu altul. Mai ales la echipa naţională. Stanciu e fotbalist, să ştii. Merita convocarea şi va fi titular.

Dumitru Dragomir a anunţat care e jucătorul care va face diferenţa în meciurile cu Finlanda şi Bosnia

Radu joacă într-un campionat mai puternic decât al nostru. Aş alege unul din campionatul nostru, Târnovanu sau Moldovan. Să vedem ce inspiraţie are.

Reclamă

„Nu ne ducem ca mielul la tăiere. Dacă nu îi batem pe ăştia, pe cine mai batem?”, a spus Dragomir, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Lotul României pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia

Ionuţ Radu, „pariul” lui Edi Iordănescu! Portarul lui Cremonese e gata să fie titular în Finlanda – România

Ionuţ Radu este „pariul” lui Edi Iordănescu pentru următoarele meciuri ale echipei naţionale. Portarul de 25 de ani, care este titular în Serie A, e gata să apere şi în confruntarea Finlanda – România, care va fi pe 23 septembrie, de la ora 21:45.

Reclamă

Niță a pierdut echipa la Slavia Praga la sfârșitul lunii noiembrie 2021 și de atunci nu și-a mai făcut loc în primul „11. În actuala stagiune, nu a disputat niciun meci. Acesta este motivul pentru care nu va fi inclus în lot de Edi Iordănescu. Acesta l-a ales pe Ionuţ Radu, cel care are şi cele mai mari şanse să apere împotriva Finlandei.

Ionuţ Radu a impresionat la Cremonese, după ce a plecat de la Inter. Românul a fost titular în 6 meciuri şi a avut prestaţii remarcabile. A fost inclus în echipa ideală a etapei a doua din Serie A, după AS Roma – Cremonese 1-0. Radu a primit cea mai mare notă dintre toţi portarii, dar şi dintre toţi jucătorii incluşi în primul 11 al etapei. El a primit nota 8.7, iar următorii au fost Pellegrini şi Bennacer, cu note de 8.6.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: "Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame"
AntenaPLAY • 27 mart., 15:53
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: „Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame”
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Dragomir, reacţie vehementă după apariţia stenogramelor cu Niculae şi Bocciu!
Liga 1 • 25 mart., 23:34
„Trebuie să fii oligofren să-ţi placă aşa ceva” Dragomir, reacţie vehementă după apariţia stenogramelor cu Niculae şi Bocciu!
Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase
AntenaPLAY • 25 mart., 22:26
FOTO
Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase
Reacţie surprinzătoare după anunţul care a produs un "cutremur" la FCSB!
Liga 1 • 24 mart., 9:42
„Nu pleacă, Gigi îi dă și-o primă” Reacţie surprinzătoare după anunţul care a produs un „cutremur” la FCSB!