Închide meniul

Edi Iordănescu, avertizat înainte de România – Finlanda (11 iunie, 21:45, în direct la Antena 1): „Să nu tot căutăm formule de echipe!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 iunie 2022, 9:56 / Actualizat: 11 iunie 2022, 13:15

Edi Iordănescu, avertizat înainte de România – Finlanda (11 iunie, 21:45, în direct la Antena 1): „Să nu tot căutăm formule de echipe!

Edi Iordănescu, în timpul unui interviu / Captură Antena 1

Edi Iordănescu a fost avertizat înainte de România – Finlanda. Aurel Țicleanu (63 de ani), vicepreședintele Comisiei Tehnică a FRF, a avut un mesaj clar pentru selecţioner după eşecurile cu Muntenegru, 0-2, şi Bosnia şi Herţegovina, 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Finlanda se joacă sâmbătă, pe 11 iunie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi Antena Play, şi în format LIVE VIDEO pe www.AS.ro.

Edi Iordănescu, avertizat înainte de România – Finlanda

„Da, e puternică, toți aleargă, toți bagă materiale, e un adversar incomod pentru oricine. Antrenorul lor i-a făcut să știe ce fac și fac ce știu. Nu au jucători de superclasă, dar au niște elemente care nouă ne lipsesc.

Au un selecționer, Markku Kanerva, care e de 6 ani la cârma naționalei. Știe foarte bine jucătorii, altfel ajung mesajele lui la ei, după atâta timp. Apoi e vorba despre omogenitatea lotului. Știți câte schimbări au avut în echipă de la ultimul joc oficial din 2021, cu Franța, în preliminariile Mondialului, până la primul meci oficial din acest an? Numai una! Iar în partida din iunie 2019, de exemplu, când au învins Bosnia cu 2-0, în preliminariile Euro 2020, au jucat 5 dintre cei care au evoluat și acum cu Bosnia, pe 4 iunie: portarul Hradecky, fundașul lateral Uronen, mijlocașii Kamara și Lod, plus atacantul Pukki.

Aurel Ţicleanu: „Orice echipă are slăbiciuni, nimeni nu e invincibil!

E o situație dificilă, dar trebuie să avem răbdare, nu să tot căutăm formule de echipe, cu antrenori pe care îi schimbăm foarte repede. Așa, o să avem mereu probleme pentru că, practic, o luăm tot timpul de la început. Orice echipă are slăbiciuni, nimeni nu e invincibil. Dar n-o să vi le spun, că citesc și ei. Acum, informația zboară. Dar important e, și acolo se va da lupta, să fii tu în stare, ca echipă, să-i împingi în acele zone în care nu se simt confortabil. Adică trebuie să luptăm!

Reclamă

Eu, fiind acolo, nu am văzut meciurile noastre. Am citit ce s-a scris și înțeleg că în Bosnia jocul a fost ceva mai consistent decât în Muntenegru. Dar cel mai important, cu Finlanda, e să nu ne dea ei gol primii. Dacă au deschis scorul, greu îi mai desfaci. Îngheață jocul, cum au făcut și cu Muntenegru. Bosnia a egalat cu mare șansă, la ultima fază”, a declarat Aurel Ţicleanu, potrivit gsp.ro.

EXCLUSIV | Adrian Mutu, semnal de alarmă după eşecurile cu Muntenegru şi Bosnia!

Adrian Mutu trage un semnal de alarmă după eşecurile cu Muntenegru, 0-2, şi Bosnia şi Herţegovina, scor 0-1. Expertul de la Antena 1 este de părere că fotbalul românesc are nevoie de investiţii urgente pentru a începe să producă rezultate pozitive.

„M-a surprins când am auzit cât de exigenţi eram cu generaţia mea şi a lui Chivu. Eram criticaţi când pierdeam cu echipe mari. Cred că, înainte, la meciurile naţionalei, când pierdeai, era o întâmplare. Acum pierdem cu Bosnia şi Muntenegru. Avem aceeaşi forţă cu echipe care înainte erau sub noi.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să ne uităm în oglindă şi să vedem dacă avem pretenţii. Trebuie să fim critici, exigenţi, dar nu răutăcioşi. Trebuie să mergem în miezul problemei. Nu mai poţi să joci decât cu talentul. Trebuie să investeşti la fel cum au făcut-o alte ţări importante. Trebuie să vorbim de un proiect în care redresăm şi readucem fotbalul românesc la viaţă”, a declarat Adrian Mutu în exclusivitate la Antena 1.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și