Închide meniul

Edi Iordănescu, criticat dur de Dorinel Munteanu, după Muntenegru – România 2-0: „Edi e pe altă lume! Nu cred că știe foarte bine ce face”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 iunie 2022, 12:58

Edi Iordănescu, criticat dur de Dorinel Munteanu, după Muntenegru – România 2-0: „Edi e pe altă lume! Nu cred că știe foarte bine ce face

Edi Iordănescu, criticat dur de Dorinel Munteanu, după Muntenegru - România 2-0

Dorinel Munteanu, în tricoul României / Profimedia Images

Edi Iordănescu a fost criticat dur de Dorinel Munteanu, după Muntenegru – România 2-0. Tricolorii au avut un singur şut pe poartă şi au luat două goluri de „Cascadorii Râsului”, principalul vinovat fiind Vlad Chiricheş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Munteanu e convins că Edi Iordănescu a făcut greşit selecţia şi nu a ţinut cont dacă jucătorii se potrivesc sistemului de joc propus la echipa naţională.

Edi Iordănescu a fost criticat dur de Dorinel Munteanu, după Muntenegru – România 2-0

„E un joc foarte, foarte slab. Poate e unul dintre cele mai slabe jocuri. Am văzut declarațiile lui Iordănescu și îmi dau seama că e pe altă lume. Edi e pe altă lume! Nu cred că știe foarte bine ce face. Dacă după primul joc acuză jucătorii și nu-și asumă responsabilitatea. Un antrenor, dacă este numit, trebuie să răspundă. Nu pot răspunde jucătorii sau conducerea FRF.

Am văzut și interviurile jucătorilor, ale lui Maxim și ale celorlalți. Ei au acuzat faza ofensivă, aportul ofensiv al echipei. Asta spune totul. Un jucător nu poate juca singur, după filosofia lui. Chiricheș e băiat cu bun simț, nu vrea să spună ce se lucrează la națională.

Eu nu am nicio speranță. Dar nu ai nici de ce să fii optimist. Edi trebuie să convoace jucătorii care să se muleze pe sistemul lui. Să spună «Eu joc 4-3-3 sau 4-2-3-1. Poți juca? Nu poți? Nu te convoc»”, a spus Munti, citat de digisport.ro.

Reclamă

Gică Popescu îi face praf pe tricolori

Un alt reprezentant de marcă al Generaţiei de Aur, Gică Popescu, a dat la rândul lui de pământ cu varianta 2022 a echipei naţionale a României.

„Singurul cuvânt care îmi vine în minte este ruşinos. Un meci fără spirit. Am încercat să ne apărăm. Îmi e greu să comentez un asemenea meci. Este foarte ciudat. Nu-mi aduc aminte un meci atât de slab al naţionalei. În seara asta nu ne-a bătut Muntenegru, ci ne-am bătut singuri. Noi i-am lăsat să ducă la bun sfârşit rezultatul.

La echipa naţională nu poţi să te prezinţi aşa, mai bine stai acasă. Vina tactică îi aparţie antrenorului. Edi sigur le-a spus 4-1-4-1, ca după să jucăm 4-3-3. A fost o abordare defensivă. Băieţii ăştia în seara asta au arătat ca o echipă de amatori. Nu merită niciunul în seara asta să îmbrace tricoul naţionalei, la cum au arătat”, a declarat Gică Popescu la Prima TV.

Reclamă 4 / 0/3

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

  • 7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
  • 11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
  • 23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și