Închide meniul

Edi Iordănescu, mesaj clar înaintea meciurilor cu Bosnia și Finlanda: „Cine nu e dispus să vină pe jos la echipa națională mai bine nu mai vine!”

Alexandru Ivan Publicat: 18 septembrie 2022, 16:41

Edi Iordănescu, mesaj clar înaintea meciurilor cu Bosnia și Finlanda: „Cine nu e dispus să vină pe jos la echipa națională mai bine nu mai vine!

Edi Iordănescu i-a anunţat pe jucători că ar putea pleca de la echipa naţională

Edi Iordănescu, într-un interviu pentru FRF / FRF TV

  • Edi Iordănescu, mesaj clar înaintea meciurilor cu Bosnia și Finlanda
  • Meciul Finlanda – România este vineri, 21:45, la Antena 1 și AntenaPLAY

Edi Iordănescu a transmis un mesaj clar pentru jucătorii echipei naționale înainte de meciurile cu Bosnia și Finlanda. Selecționerul vrea să vadă o schimbare de atitudine la elevii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iordănescu Jr. a anunțat că vrea să schimbe mentalitatea de la echipa națională. Își dorește doar jucători care să-și dea viața pentru tricoul României.

Edi Iordănescu, mesaj clar pentru jucătorii echipei naționale

Îmi doresc să consolidăm lucrurile bune, sunt și lucruri foarte bune. Îmi doresc continuitate la nivel de selecție, nu doresc schimbări majore. Reperele sunt clare și criteriile de selecție la fel: valoarea, formă de moment și acum, mai mult ca niciodată, am mai adăugat un lucru pe care eu îl consider capital, anume mentalitatea.

Reclamă

Asta înseamnă dorința, ardoarea, ambiția, devotamentu. Capacitatea de a oferi totul pentru echipă. Cine nu e dispus să vină pe jos la echipa națională mai bine nu mai vine! Îmi doresc o altă energie, să dăm tot cel mai bun pe teren și să nu avem niciun regret. Am așteptări foarte mari de la jucătorii mai vechi, ca să-i ajute pe cei noi să se integreze”, a spus Edi Iordănescu, într-un interviu pentru FRF TV.

Edi Iordănescu: „Am avut ghinioane!”

În primele patru partide oficiale ca selecționer, Edi Iordănescu a reușit doar o victorie, 1-0 cu Finlanda, și a suferit trei înfrângeri: 0-1 cu Bosnia și 0-2, 0-3 cu Muntenegru. Fiul lui Anghel Iordănescu e sigur că ghinioanele naționalei s-au terminat.

Reclamă

„Obiectivul numărul unu rămâne calificarea la turneul final. Este clar pentru toată lumea. Până acolo este un drum lung și greu. Sunt și lucruri pe care le-am realizat. Ca targeturi, ne dorim rezultate solide în această acțiune, în mod cert vrem definitivarea unui nucleu, cu care să abordăm preliminariile pentru Euro. Ghinioane au fost, din prima zi de când am început colaborarea cu FRF, m-am lovit de probleme.

La o zi după ce am semnat a fost accidentarea lui Ianis, apoi la câteva zile distanță am aflat de decizia lui Nicolae Stanciu de a semna în China. În februarie am avut problemele de pandemie și problemele grave de sănătate, 14-15 jucători care nu s-au antrenat. În iunie au fost probleme cu jucătorii importanți, cu accidentările. Au fost probleme pe care le-am resimțit, trebuie să găsim rezolvări.

Mărturisesc că am avut destulă neșansă la cele patru jocuri, trei în special. Unul l-am câștigat cum necum. În Muntenegru am greșit și am plătit. În Bosnia nu meritam să pierdem. Chiar dacă scorul a fost greu de digerat cu Muntenegru, eu zic că puteam să avem 1-0 și altfel vorbeam la final„, a mai spus Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

Lotul României pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia

  • Portari: Ionuț Radu (Cremonese | Italia, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0);
  • Fundaşi: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 8/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 18/2), Vlad Chiricheș (Cremonese | Italia, 75/0), Adrian Rus (Pisa | Italia, 14/0), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 21/2), Andrei Burcă (CFR Cluj, 12/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 26/2), Mario Camora (CFR Cluj, 8/0);
  • Mijlocaşi: Deian Sorescu (Rakow | Polonia, 7/0), Dennis Man (Parma |Italia, 14/4), Andrei Cordea (FCSB, 2/0), Alexandru Cicâldău (Al-Ittihad Kalba | EAU, 25/3), Daniel Boloca (Frosinone | Italia, 0/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 6/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 1/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 7/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 41/2), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 54/11), Darius Olaru (FCSB, 6/0), Denis Drăguș (Standard Liege | Belgia, 2/0), Florinel Coman (FCSB, 5/0);
  • Atacanţi: George Pușcaș (Genoa | Italia, 30/8), Denis Alibec (Farul Constanța, 25/2), Florin Tănase (Al-Jazira | EAU, 14/1).

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională
Liga 1 • 13:58
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”