Închide meniul

Finlanda a anunţat lotul pentru meciul cu România! Tricolorii se vor duela cu jucători din Bundesliga şi Championship. Finlanda – România, pe Antena 1 şi AntenaPLAY

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 septembrie 2022, 14:59

Finlanda a anunţat lotul pentru meciul cu România! Tricolorii se vor duela cu jucători din Bundesliga şi Championship. Finlanda – România, pe Antena 1 şi AntenaPLAY

Finlanda a anunţat lotul pentru meciul cu România! Tricolorii se vor duela cu jucători din Bundesliga şi Championship

Finlanda - România, în Nations League / Profimediaimages

Finlanda a anunţat lotul pentru meciul cu România din UEFA Nations League. Selecţionerul nordicilor a anunţat care sunt cei 26 de jucători convocaţi pentru duelul cu tricolorii lui Edi Iordănescu. Finlanda – România va fi pe 23 septembrie, de la ora 21:45, în direct la Antena 1 şi AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lukas Hradecky, portarul lui Bayer Leverkusen, nu lipseşte de pe listă. A fost chemat la echipa naţională şi un alt jucător din Bundesliga, Frederik Jensen. Convocare a primit şi coechipierul lui Ianis Hagi de la Rangers, Glen Kamara.

Finlanda a anunţat lotul pentru meciul cu România

Potrivit palloliitto.fi, selecţionerul Markku Kanerva a avut şi o problemă de ultimă oră. Sauli Vaisanen, de la Cosenza, s-a accidentat şi nu va putea juca împotriva României. În locul său va fi chemat un alt jucător.

Cum arată lotul Finlandei pentru „dubla” cu România şi Muntenegru:

Lukas Hradecky, Bayer 04 Leverkusen
Carljohan Eriksson, Dundee United FC
Viljami Sinisalo, Burton Albion
Robert Ivanov, Warta Poznan
Miro Tenho, HJK
Leo Väisänen, IF Elfsborg
*Sauli Väisänen, Cosenza Calcio
Richard Jensen, Górnik Zabrze
Arttu Hoskonen, HJK
Nikolai Alho, Volos NPS
Jere Uronen, Stade Brestois 29
Pyry Soiri, HJK
Ilmari Niskanen, Dundee United FC
Mikael Soisalo, Riga FC
Glen Kamara, Rangers FC
Rasmus Schüller, Djurgårdens IF
Robert Taylor, Inter Miami CF
Lucas Lingman, HJK
Robin Lod, Minnesota United FC
Onni Valakari, Pafos FC
Kaan Kairinen, Lilleström SK
Fredrik Jensen, Augsburg FC
Marcus Forss, Middlesbrough FC
Joel Pohjanpalo, Venezia FC
Teemu Pukki, Norwich City
Benjamin Källman, Cracovia

Reclamă

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani.

România, cu Edi Iordănescu pe bancă, riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League. Tricolorii sunt într-un moment teribil după ce au suferit o umilință incredibilă în Giulești. România – Muntenegru a fost 0-3, Stefan Mugosa fiind autorul unui hat-trick (42, 56, 63).

De meciul cu Finlanda depinde soarta tricolorilor. În cazul unui eșec la Helsinki, jucătorii naționalei noastre nu vor mai putea evita ultimul loc și vor retrograda în Liga C din Nations League.

Reclamă 4 / 0/3

Ionuţ Radu, „pariul” lui Edi Iordănescu

Ionuţ Radu este „pariul” lui Edi Iordănescu pentru următoarele meciuri ale echipei naţionale. Portarul de 25 de ani, care este titular în Serie A, e gata să apere şi în confruntarea Finlanda – România.

Ionuţ Radu revine la echipa naţională, din informaţiile Antena Sport. El este stranierul care l-a convins pe selecţionerul primei reprezentative şi va fi convocat în detrimentul lui Florin Niţă, care va fi marele absent în partidele din această lună, cu Finlanda şi Bosnia şi Herţegovina.

Niță a pierdut echipa la Slavia Praga la sfârșitul lunii noiembrie 2021 și de atunci nu și-a mai făcut loc în primul „11. În actuala stagiune, nu a disputat niciun meci. Acesta este motivul pentru care nu va fi inclus în lot de Edi Iordănescu. Acesta l-a ales pe Ionuţ Radu, cel care are şi cele mai mari şanse să apere împotriva Finlandei.

Ceilalţi doi portari care vor fi în lotul final, potrivit surselor Antena Sport, sunt Ştefan Târnovanu (FCSB) şi Horaţiu Moldovan (Rapid). Aflaţi pe lista convocărilor preliminare, Florin Niță (Sparta Praga | Cehia, 19/0) şi Valentin Cojocaru (OH Leuven | Belgia, 0/0) nu vor mai fi chemaţi.

Recomandări
  • Finlanda – România, 23 septembrie, 21:45, în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY
  • Cum arată lotul convocat de selecţionerul nordicilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și