Închide meniul

George Puşcaş a ratat un penalty în România – Finlanda! Execuţie dezastruoasă după ce a gafat şi în Bosnia. Cum a putut şuta de la 11 metri

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 iunie 2022, 22:27

George Puşcaş a ratat un penalty în România – Finlanda! Execuţie dezastruoasă după ce a gafat şi în Bosnia. Cum a putut şuta de la 11 metri

George Pușcaș nu mai este jucătorul lui Reading

George Puşcaş, reacţie după România -Muntenegru / Profimediaimages

George Puşcaş a ratat un penalty în România – Finlanda, meci din UEFA Nations League. Atacantul de 26 de ani nu a reuşit să înscrie nici măcar de la 11 metri în disputa de pe stadionul Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 14, Darius Olaru a scos un penalty după un duel cu un adversar. Jere Uronen a dat cu el de pământ şi arbitrul a intervenit rapid. A arătat punctul cu var, după ce s-a sfătuit şi cu asistenţii săi.

George Puşcaş a ratat un penalty în România – Finlanda

Puşcaş nu a stat pe gânduri şi a luat mingea în mână. Şi-a asumat răspunderea, dar a avut o execuţie sub aşteptări. Vârful care a jucat în ultimul sezon la Pisa a trimis pe centrul porţii şi i-a permis portarului advers, Jesse Joronen, să respingă cu uşurinţă.

Imediat după, Edi Iordănescu s-a întors cu spatele, dezamăgit. George Puşcaş a ratat din toate poziţiile şi în ultimul meci al naţionalei. În Bosnia a semnat o altă ratare incredibilă, cu poarta goală. În minutul 19 s-a aflat în poziţie excelentă, însă nu a reuşit să deschidă scorul. Puşcaş a semnat una dintre cele mai mari ratări ale carierei. Vârful de 26 de ani, care a surprins în Serie B, nu a izbutit să înscrie dintr-o poziţie ideală!

Puşcaş şi Andrei Burcă au semnat şi o altă ratare uriaşă. În minutul 37, naţionala noastră putea marca primul gol în această ediţie din Liga Naţiunilor. Învinşi în Muntenegru cu 0-2, jucătorii lui Edi Iordănescu au avut un ghinion uriaş la Zenica.

Reclamă

Mario Camora a reuşit o pasă prin care a surprins toată defensiva gazdelor. Mingea a ajuns la Burcă, cel care a încercat să reia din prima. Fundaşul de la CFR Cluj doar a „şters” mingea, care a ajuns la George Puşcaş. Lovitura acestuia de cap, din marginea careului mic, l-a luat la ţintă pe portarul Bosniei.

Balonul a ajuns după la Andrei Burcă, dar şutul acestuia a trecut razant pe lângă poarta din stânga lui Sehic. Jucătorul venit de la campioana României s-a aşezat în genunchi şi şi-a pus mâinile în cap.

George Puşcaş, ghinionistul de serviciu

Meciul ăsta a fost puţin diferit, am simţit şi noi că am intrat altfel în joc. A fost un joc mai bun decât cel de dinainte şi ne simţeam mai bine între noi. Din păcate nu am reuşit să deschidem scorul şi am fost… am fost penalizaţi la una dintre singurele lor ocazii.

Reclamă 4 / 0/3

Pur şi simplu l-am văzut pe portar ieşit, am avut spaţiu să-l driblez, dar nu ştiam că va ajunge cineva atât de repede în poartă şi a scos de pe linia porţii.

Deocamdată e tristeţe, e ceva normal, dar după 3 zile e un alt meci. Ar trebui să trecem peste, ăsta e fotbalul. Baţi, pierzi, trebuie să treci ziua următoare peste pentru că ar putea să se schimbe lucrurile de la un meci la altul

(Cum credeţi că vă vor primi oamenii în Giuleşti?) Nu ar trebui să ne preocupăm prea mult la cum ne vor primi oameni, ar trebui să ne gândim mai mult la noi, să acumulăm puncte”, a declarat George Puşcaş la finalul meciului din Bosnia.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și