Închide meniul
VIDEO

Gol de pe altă planetă reușit în Andorra – Liechtenstein 2-1! Fotbalistul a înscris din propria jumătate

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 iunie 2022, 10:02

Gol de pe altă planetă reușit în Andorra – Liechtenstein 2-1! Fotbalistul a înscris din propria jumătate

Andorra a câștigat cu 2-1 în fața lui Liechtenstein

Jucătorii Andorrei, în timpul unui meci / Profimedia

S-a marcat un gol antologic în confruntarea Andorra – Liechtenstein 2-1, din etapa a doua, grupa 1, liga D, din Nations League. Chus Rubio a fostu autorul unei execuții geniale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Execuția serii în Nations League a venit de unde fanii s-au așteptat mai puțin. În meciul Andorra – Liechtenstein 2-1 s-a marcat un gol de pe altă planetă.

Gol incredibil înscris în Andorra – Liechtenstein 2-1

Fundașul dreapta al Andorrei, Chus Rubio, a prins execuția carierei. A degajat un balon din propria jumătate, iar balonul nu a mai coborât decât în plasă.

VIDEO AICI CU GOLUL DIN PROPRIA JUMĂTATE REUȘIT DE ANDORRA

Grație inspirației lui Rubio, Andorra a învins-o cu 2-1 pe Liechtenstein. A fost prima victorie pentru Andorra în această ediție a Ligii Națiunilor, care ocupă locul al treilea în grupă, cu patru puncte, la egalitate cu Moldova și la cinci puncte de liderul Letonia.

Reclamă

Liechtenstein e codașa grupei, cu zero puncte.

Kylian Mbappe, gol fabulos în Austria – Franța 1-1

Și Mbappe a fost la înălțime în Liga Națiunilor. A fost doar rezervă în Austria – Franța, a salvat naționala lui Didier Deschamps de la înfrângere. Introdus pe teren în minutul 63, starul lui PSG a punctat cu șapte minute înainte de final, după o acțiune fulger.

Reclamă 4 / 0/3

Lansat excelent de Nkunku, Mbappe și-a pus în valoare viteza devastatoare și nu s-a mai oprit până în poartă. Starul de 23 de ani i-a pierdut pe drum pe fundașii Austriei, a pătruns în careu, și a finalizat faza cu un șut violent la colțul scurt, sub bara transversală.

VIDEO AICI CU GOLUL LUI KYLIAN MBAPPE 

Kylian Mbappe are 27 de goluri în 55 de meciuri în tricoul naționalei Franței. Ocupă locul 11 în clasamentul marcatorilor all-time pentru Franța.

Rezultatele de vineri din Nations League

Liga A:

  • Austria – Franța 1-1
  • Danemarca – Croația 0-1

Liga B:

  • Albania – Israel 1-2

Liga C:

  • Azerbaijan – Slovacia 0-1
  • Belarus – Kazakhstan 1-1

Liga D:

Reclamă
Recomandări
  • Rezultatele zilei din Liga Națiunilor sunt pe www.as.ro
  • România – Finlanda va fi în această seară, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi Antena Play

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și