Închide meniul
Video

Ianis Hagi are energie şi în bucătărie! Care este meniul internaţionalului român: „Suntem o familie de mâncăcioşi!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 iunie 2022, 21:09 / Actualizat: 11 iunie 2022, 13:04

Ianis Hagi, cuvinte uriaşe despre Simona Halep

Ianis Hagi / AS.ro

Când vine vorba de paste, Ianis Hagi e chef în bucătărie. A facut meniul campionilor şi a sunat mobilizarea pentru toate naţionalele României, cu un mesaj emoţionant. Ianis Hagi are energie şi în bucătărie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi e înnebunit după paste! Când se va recupera după accidentare, Ianis îi poate lua locul lui Alex Maxim în bucătăria naţionalei.

Ianis Hagi are energie şi în bucătărie

Le gătesc câteodată şi la cuptor, cu caşcavalul acela. Bine, nu aşa des, că au multe calorii. Mă pricep. Am învăţat în Italia când am fost„, a precizat Ianis Hagi.

Meniul lui Ianis este unul sănătos. Mijlocaşul lui Rangers a venit cu detalii.

Iaurt cu musli de dimineaţă, puţină miere… apoi la prânz un piept de pui cu orez şi legume. Şi seara un peşte cu o salată simplă. Cam ăsta ar fi meniul„, a declarat fiul lui Gică Hagi.

Reclamă

Atunci cand familia Hagi se reuneşte, Ianis umple cosul la cumpărături. Nimic nu se pierde.

De aruncat, nu, pentru că suntem o familie de mâncăcioşi, mâncăm tot ce avem în frigider„, a mai spus Ianis Hagi.

Până să ajungă la naţionala mare, Ianis a jucat la toate echipele de juniori ale României. De la mic la mare, toată energia pentru România. Acesta e mesajul lui Ianis.

Reclamă 4 / 0/3

Ei reprezintă o ţară întreagă şi trebuie să fie responsabili. Nu ai voie să te joci cu numele României. Acolo nu mai vine interesul tău, interesul familiei, interesul nimanui.. acolo e România„, a transmis jucătorul de 23 de ani.

Recomandări
  • Ianis Hagi are energie şi în bucătărie
  • România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și