Închide meniul

Ionuţ Lupescu arată cu degetul spre FRF după Muntenegru – România 2-0: „Să răspundă!”. Ce a spus despre viitorul lui Edi Iordănescu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 iunie 2022, 20:23

Ionuţ Lupescu arată cu degetul spre FRF după Muntenegru – România 2-0: „Să răspundă!. Ce a spus despre viitorul lui Edi Iordănescu

Ionuţ Lupescu arată cu degetul spre FRF după Muntenegru - România 2-0

Ionuţ Lupescu, prima reacţie după eşecul României / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ionuţ Lupescu a avut o primă reacţie după Muntenegru – România, scor 2-0, din UEFA Nations League. Fostul component al Generaţiei de Aur este sigur că oficialii FRF ar trebui să răspundă de rezultatele înregistrate de echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii nu s-au mai calificat din 1998 la un turneu final de Campionat Mondial. În 2016 au participat ultima dată la o ediţie de Campionat European. Pot continua să spere că vor fi prezenţi la EURO 2024, prin intermediul Ligii Naţiunilor.

Ionuţ Lupescu arată cu degetul spre FRF după Muntenegru – România 2-0

  • Meciurile naţionalei României revin la Antena 1, pentru următorii 6 ani. Transmitem viitoarele două confruntări ale tricolorilor: Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1 şi Antena Play) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1 şi Antena Play)

Nu am văzut meciul, dar normal că nu mă aşteptam. Aşa ar trebui, să nu ne bată astfel de echipe, dar, oricum este dezamăgitor rezultatul.

La vremea respectivă am fost (n.r. interesat de reforma fotbalului românesc), dar acum nu mă mai interesează. Să răspundă cei care sunt acum, care se pricep.

Pe Edi Iordănescu nu îl ştiu ca antrenor. Îl cunosc foarte puţin ca persoană, dar şi ca antrenor. Despre cât ar trebui lăsat un selecţioner în funcţie, întrebaţi-i pe cei de la Federaţie care se pricep”, a declarat Ionuţ Lupescu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Naţionala lui Edi Iordănescu, debut dezastruos în Nations League

Naţionala României a avut un start ratat în Nations League. Vlad Chiricheş a comis două gafe uriaşe la ambele goluri ale muntenegrenilor. Începutul a fost unul de coşmar pentru Edi Iordănescu. Iulian Cristea a căzut în urma unui duel, iar selecţionerul nu a avut încotro şi l-a schimbat pe fundaşul de la FCSB. Alex Creţu de la Universitatea Craiova i-a luat locul.

„Tricolorii” nu au avut şut pe poartă în prima repriză, iar Muntenegru a fost la un pas să deschidă scorul, după ce Marusic, vedeta lui Lazio, a lovit bara. Muntenegru a dat lovitura în minutul 66. Stefan Mugosa a deschis scorul, după o gafă uriaşă a lui Vlad Chiricheş. Căpitanul naţionalei a încercat să iasă cu mingea la picior din defensivă, a pierdut-o, iar muntenegrenii au profitat.

Cu doar trei minute înainte de fluierul final, Vlad Chiricheş a comis o nouă gafă, iar Marko Vukcevic, de la UTA Arad, a încheis tabela. S-a încheiat 2-0, iar Muntenegru ocupă primul loc în grupa 3 din Seria B a UEFA Nations League. România ocupă locul 4, ultimul.

Reclamă 4 / 0/3

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1:

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Recomandări
  • Ionuţ Lupescu arată cu degetul spre FRF după Muntenegru – România 2-0
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și