Închide meniul

Irlanda – Anglia 0-2, în Nations League. Seară plină de surprize: Georgia a făcut-o praf pe Cehia! Și Armenia a dat recital

Alex Ioniță Publicat: 7 septembrie 2024, 21:16

Reclamă
Irlanda – Anglia 0-2, în Nations League. Seară plină de surprize: Georgia a făcut-o praf pe Cehia! Și Armenia a dat recital

Irlanda - Anglia 0-2, în Nations League!

Profimedia

Duelul dintre Irlanda și Anglia, din liga B a UEFA Nations League, s-a încheiat cu scorul de 0-2. Și primele meciuri ale serii au fost, cu adevărat, spectaculoase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anglia, cu irlandezul Lee Carsley la debut pe banca tehnică, a controlat fără probleme meciul de la Dublin. Declan Rice a deschis scorul, în minutul 11, pentru ca în minutul 26 să paseze decisiv la golul de 2-0 marcat de Jack Grealish.

Irlanda – Anglia 0-2, în Nations League

Gazdele, pentru care a debutat ca selecţioner islandezul Heimir Hallgrímsson, au încercat să revină în meci pentru ultimul sfert de oră, dar nu au reuşit. Anglia s-a impus cu 2-0 şi este pe primul loc în grupa B2 a Diviziei B din Liga Naţiunilor., acolo unde, în afara Irlandei, se mai află Finlanda şi Grecia, notează news.ro.

Tot în Liga B, în seara de sâmbătă, Georgia a învins-o pe Cehia cu scorul de 4-1.

Insuelel Feroe au produs o surpriză uriașă și au debutat cu un rezultat pozitiv în Liga C. Nordicii au remizat, pe teren propriu, cu Macedonia de Nord, scor 1-1.

Reclamă
Reclamă

Tot în Liga C, Armenia a făcut spectacol în duelul cu Letonia și s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 4-1.

Iată primele rezultate ale serii de sâmbătă, din UEFA Nations League:

Liga B:

Reclamă
  • Irlanda – Anglia 0-2
  • Georgia – Cehia 4-1

Liga C:

  • Insulele Feroe – Macedonia de Nord 1-1
  • Armenia – Letonia 4-1

Liga D:

  • Moldova – Malta 2-0

Ce șanse are România să câștige grupa din Nations League

Iată ce șanse are România să câștige grupa din Nations League. Tricolorii lui Mircea Lucescu au făcut un pas important spre obținerea primului loc, care garantează și un loc la barajul pentru World Cup 2026, competiție care va fi transmisă în exclusivitate de Antena.

România a învins-o pe Kosovo, cu scorul de 3-0, în prima etapă a grupei de Nations League. Victoria echipei naționale s-a văzut în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Potrivit specialiștilor de la Football Meets Data, România are acum o șansă de 88%, pentru a câștiga grupa din Liga Națiunilor.

Cipru este selecționata cu a doua șansă la primul loc, după victoria cu Lituania, scor 1-0. Totuși, adversarii tricolorilor au o probabilitate de doar 7%, pentru a ocupa prima poziție a grupei 2 din Liga C.

Calculele s-au schimbat considerabil după victoria României cu Kosovo. Înainte de partida de la Priștina, tot tricolorii erau favoriți la câștigarea grupei, însă cu o șansă de 68%.

Rezumat Kosovo – România 0-3

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:01

EXCLUSIV„A fost întotdeauna un vizionar!” Gică Popescu a dezvăluit unul dintre secretele lui Mircea Lucescu: „El făcea tot!”

22:51

„Mi-e frică de faptul că o să fim noi de argint!” Dănuţ Lupu, reacţie genială despre Mircea Lucescu după Kosovo – România 0-3

22:27

Gigi Becali a dat ordin la FCSB: „Tu joci cum zice Ferguson!”. Reacţia fotbalistului campioanei României

21:50

Bănel Nicoliţă, pariu nebun după transferul lui Bîrligea la FCSB: „Sper să valoreze cel puţin 10 milioane de euro în doi ani!”

21:15

Jiang Yuyan a scris istorie la Jocurile Paralimpice de la Paris: a câştigat 7 medalii de aur în probele de înot

20:39

VIDEOAdi Popa, dat pe spate de golul marcat de Dennis Man, în Kosovo – România 0-3: „Numai Messi dă așa!”

1 VIDEOKosovo – România 0-3. Start perfect pentru Mircea Lucescu în drumul spre World Cup 2026. Man, Răzvan Marin şi Drăguş, decisivi 2 FotoBernadette Szocs, meci infernal la WTT Champions Macao 2024 cu Wang Manyu, campioana en-titre. Cu cine joacă Samara 3 Foto„Mută munții în continuare!” Kira Hagi, reacție superbă după ce Gică Hagi a inaugurat investiția de 8 milioane de euro 4 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi 5 FotoMaria Sharapova a avut o apariţie tulburătoare la US Open 2024. Rusoaica, pe locul şase într-un clasament condus de Ion Ţiriac 6 FotoAntrenamentul oficial al naţionalei a fost oprit! Ce s-a întâmplat pe stadionul din Priştina înainte de meciul cu Kosovo
Citește și