Închide meniul

Iuliana Demetrescu, delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va fi prezentă la o finală importantă din Europa!

Bogdan Stănescu Publicat: 26 februarie 2024, 19:07

Reclamă
Iuliana Demetrescu, delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va fi prezentă la o finală importantă din Europa!

Iuliana Demetrescu, delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va fi prezentă la o finală importantă din Europa!

Iuliana Demetrescu şi Gigi Becali / colaj Profimedia Images

Iuliana Demetrescu a primit o delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va fi prezentă la finala feminină a UEFA Nations League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finala se va disputa miercuri, de la ora 20:00, la Sevilla. Spania şi Franţa vor lupta pentru trofeu. Iuliana Demetrescu va fi arbitrul de rezervă al partidei.

Iuliana Demetrescu, delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va fi prezentă la o finală importantă din Europa!

Miercuri, 28 februarie, de la ora 20:00, este programată finala mare a Ligii Națiunilor la fotbal feminin: Spania – Franța. Din brigada delegată de UEFA să conducă partida de la Sevilla face parte și Iuliana Demetrescu, în calitate de al patrulea oficial.

Arbitrul jocului va fi Tess Olofsson (Suedia), iar asistenții Almira Spahić (Suedia) și Francesca Di Monte (Italia). În camera VAR se vor afla Katrin Rafalski (Germania) și Rob Dieperink (Țările de Jos).

O altă reprezentantă a arbitrajului românesc, Mihaela Țepușă, va fi rezervă de arbitru asistent la acest meci”, a transmis FRF pe site-ul oficial.

Reclamă

Gigi Becali, declaraţie reprobabilă la adresa Iulianei Demetrescu!

Gigi Becali făcea o declaraţie reprobabilă la adresa Iulianei Demetrescu în vara anului trecut. Declaraţia lui Gigi Becali a declanşat un protest din partea arbitrilor din Liga 1.

Arbitrii din Liga 1 au purtat un tricou cu mesajul „Fără discriminare de gen” după derapajul sexist al lui Gigi Becali la adresa Iulianei Demetrescu.

„Am văzut meciul Voluntari – Mioveni? Arbitru a fost o femeie, cu sânii în vânt pe teren. Ați mai pomenit așa ceva? Asta ne mai trebuia. Unde se dezbracă ea înainte de meci? Ce este asta? Știu, așa este în vestul Europei, asta este moda, dar de ce trebuie să facem și noi așa? Du-te la fotbal feminin!”, declara Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, un nou derapaj sexist după FCSB – FC Botoşani 3-2!

Gigi Becali a făcut şi astăzi declaraţii sexiste, după meciul FCSB – FC Botoşani 3-2. De această dată, la adresa arbitrei Cristina Mariana Trandafir.

Becali i-a recomandat Cristinei Mariana Trandafir să meargă la fotbalul feminin. Milionarul din Pipera a susţinut, totodată, că „femeia nu poate interveni peste bărbat”, derapaj evident sexist.

Să se lase de arbitraj sau să arbitreze la femei”

„Arbitrul ăsta mie îmi place foarte mult. Un om extraordinar. Pe fața lui se vede că e om bun. El va ajunge arbitru. E adevărat că speculează faptul că e om bun. Întotdeauna oamenii buni sunt puțin călăriți. Dar Dumnezeu îl va ajuta, el va fi mare arbitru. El, săracul, nu are nicio vină. Are o mică vină, dar se greșește și nu sunt supărat. A fost fault înainte de două ori la Șut, și cu genunchiul în gambă, și cu piciorul îi pune piedică. De vină a fost femeia de la VAR.

Nu sunt supărat nici pe aia, că aia e sora mea, se împărtășește în biserică și nu sunt supărat pe oamenii cu care mă împărtășesc niciodată. Numai că îi dau un sfat. Vrea să împlinească Dumnezeu dorințele pe care le cere la biserică?

Lasă, mă, femeile la femei și bărbații la bărbați”

Să se lase de arbitraj sau să arbitreze la femei. Să nu mai arbitreze bărbații. Și o va ajuta Dumnezeu, că știe ea la ce mă refer, că ea vine la biserică la noi (n.r. la bază). Dar vezi ce chestiune? Cum să mai apară ea acum acolo? Deși nu e supărat nimeni. Vine femeia la biserică, se împărtășește cu noi, e sora noastră. Asta este, a greșit și ea. Numai că este o greșeală de două ori. Am văzut la Nana.

Bă, ce înseamnă roșu? Înseamnă minge în control. Bă, unde era mingea în control? Mingea era în control la Nana, numai că el a dat lumânare. A atins ăla mingea? Cum era ăla în control? Vine o femeie și zice că e roșu. Bă, esti nebun la cap? Lasă, mă, femeile la femei și bărbații la bărbați. Ați înnebunit cu toții? Lupta la jocuri o arbitrează bărbații, bă, nebunilor. Ea, săraca, nu-și dă seama că n-are voie să intervină peste bărbat”, a declarat Gigi Becali la palat.

FRF s-a autosesizat după declaraţiile lui Gigi Becali la adresa arbitrei Cristina Mariana Trandafir

Gigi Becali va fi chemat din nou la Comisii, după declaraţiile făcute astăzi la adresa arbitrei Cristina Mariana Trandafir.

Reclamă

Federația Română de Fotbal a luat act de declarațiile menționate și acestea vor face obiectul unui caz la Comisia de Disciplină și Etică”, a transmis Biroul de Comunicare al FRF, potrivit iamsport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și