Închide meniul

Jucătorul pus la zid de Dumitru Dragomir după Finlanda – România 1-1: „Nu are valoare!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 septembrie 2022, 10:23

Jucătorul pus la zid de Dumitru Dragomir după Finlanda – România 1-1: „Nu are valoare!

Dumitru Dragomir îl propune pe Marius Şumudică antrenor la Rapid

Dumitru Dragomir, în timpul unui interviu / Antena Sport

George Pușcaș e jucătorul pus la zid de Dumitru Dragomir după duelul Finlanda – România 1-1, din Liga Națiunilor. Fostul președinte al LPF a analizat prestația naționalei lui Edi Iordănescu din meciul de la Helsinki.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragomir a fost complet dezamăgit de evoluția lui George Pușcaș, atacantul introdus de Iordănescu în locul lui Denis Alibec în minutul 66.

Jucătorul pus la zid de Dumitru Dragomir după Finlanda – România 1-1: „Nu are valoare!”

Dumitru Dragomir a scos în evidență faza din finalul meciului din Finlanda, când Pușcaș a refuzat să paseze pe un contraatac promițător, alegând în schimb să dribleze și, ulterior, să fie deposedat.

Fostul șef de la Ligă a adus însă și laude la adresa unor „tricolori”, precum Deian Sorescu, Dennis Man și Denis Alibec.

„Nu mi-a displăcut, a arătat altfel echipa națională. Au alergat foarte mult. Sorescu a jucat tactic extraordinar de bine. Și Man a jucat tactic bine, dar nu a ieșit cu nimic în evidență. Însă a închis foarte bine, pe partea lui nu a centrat niciodată fundașul stânga. Nici pe partea cealaltă la Sorescu.

Reclamă

La mijlocul terenului nu au jucat rău, dar prea lent totuși. Alibec nu trebuia scos. A jucat bine și, după părerea mea, e jucătorul care face legătura între mijloc și înaintare. E fotbalist care ar trebui 2-3 ani de zile să joace bine pentru echipa națională.

La Pușcaș e lipsă de valoare. Un jucător de valoare pasa imediat cu exteriorul în dreapta și câștigam ușor meciul. Fundașii laterali bunicei, chiar dacă a greșit Bancu la gol. Nu a greșit numai el, portarul nu are nicio vină, dar fundașii centrali trebuiau să strângă mult mai mult. Mi-au plăcut și Stanciu și Drăguș când au intrat”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit gsp.ro.

Marius Marin, cu gândul la Euro 2024: „Trebuie să le facem cadou suporterilor!”

Marius Marin consideră că România ar fi meritat să plece cu toate cele 3 puncte de la Helsinki. Mijlocașul de 24 de ani își dorește să pună umărul la calificarea naționalei noastre la Euro 2024 și să facă mândri suporterii.

Reclamă 4 / 0/3

Internaționalul de la Pisa rămâne concentrat pe ultimul duel din grupa de Liga Națiunilor, cu Bosnia, de luni seară (21:45, LIVE TEXT pe AS.ro).

„După părerea mea, am făcut un meci foarte bun astăzi, cred că meritam mai mult, având în vedere că am primit gol pe o pierdere de minge a noastră. Dar cred că, în mare, am făcut un meci foarte bun, am avut ocazii, am creat și cred că s-a văzut o diferență mare dintre meciul de acasă și cel de aici.

Cred că ne-a lipsit mai multă inventivitate în ultimii 20 de metri. Am ajuns acolo cu mingea, dar n-am băgat-o în poartă. La asta cred că trebuie să lucrăm mai mult pentru că avem un meci cu Bosnia, acasă, și ne dorim foarte mult să câștigăm. Pentru moralul nostru și pentru munca pe care am depus-o în această seară.

Am văzut altă atitudine în seara asta față de ultimul meci de acasă. Băieții au muncit mult și am venit aici cu gândul doar la victorie, dar se pare că ne-am ales cu egalul. Mă simt foarte bine, mă bucur că Mister are încredere în mine și se bazează pe mine. Trebuie să rămân cu capul jos, să muncesc pentru că sunt la început și încă n-am demonstrat nimic.

Cred că, dacă e să o luăm jucător cu jucător, mulți jucători din Serie B ar merita să joace în campionate mai tari. Dar avem contracte, eu anul trecut am jucat și finala de play-off, dar am pierdut-o. Sperăm ca anul ăsta să fie mai bun și să promovăm în Serie A.

(N.r. – Mergem la Euro?) Sincer, trebuie. Sunt mulți ani de când n-am mai văzut naționala la un Campionat European. Ne dorim foarte mult și ar trebui să le facem cadou și suporterilor români pentru că așteaptă de mult timp această oportunitate”, a spus Marius Marin, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și