Închide meniul

Kosovo, sancţionată de UEFA după incidentele de la meciul cu România! Ce pedeapsă a primit adversara „tricolorilor”

Viviana Moraru Publicat: 1 octombrie 2024, 19:19

Reclamă
Kosovo, sancţionată de UEFA după incidentele de la meciul cu România! Ce pedeapsă a primit adversara „tricolorilor

Kosovo, sancţionată de UEFA după incidentele de la meciul cu România

Duel în partida Kosovo - România/ Profimedia

Kosovo a fost sancţionată de UEFA, după incidentele de la meciul cu România. Forul continental nu a trecut peste ce s-a întâmplat în meciul de la Priştina, din prima rundă de Liga Naţiunilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România s-a impus categoric în duelul cu Kosovo, scor 3-0. Dennis Man, Răzvan Marin şi Denis Drăguş au punctat în duelul din Priştina, primul al lui Mircea Lucescu pe banca naţionalei, în noul mandat.

Kosovo, sancţionată de UEFA după incidentele de la meciul cu România

Fanii kosovari nu au suportat umilinţa trăită în meciul cu România, iar mai mulţi copii au fost scoşi de pe gazon de către stewarzi, pe finalul partidei. Duelul a fost întrerupt de mai multe ori de către arbitru, după ce şi fani adulţi au încercat să pătrundă pe teren, din spatele porţii apărate de Florin Niţă. Şi la începutul partidei, kosovarii au huiduit copios, în timpul intonării imnului României.

De asemenea, cu o zi înainte de meci, „tricolorii” au fost nevoiţi să-şi întrerupă antrenamentul, după ce mai mulţi suporteri au aruncat cu petarde pe stadion.

Kosovarii au fost „pedepsiţi” de UEFA, după cele întâmplate la meciul cu România. Concret, conform site-ului oficial al forului continental, Federaţia kosovară a fost amendată cu 61.000 de euro şi a primit un avertisment pentru faptul că nu au fost respectate obligaţiile media. Concret, selecţionerul Fraco Foda nu a oferit declaraţii, după eşecul drastic suferit în faţa României, neprezentându-se la interviuri şi la conferinţa de presă.

Reclamă
Reclamă

Lista sancţiunilor acordate de UEFA, după incidentele de la meciul Kosovo – România:

După meciul cu Kosovo, România a mai înregistrat o victorie. „Tricolorii” au învins-o cu scorul de 3-1 pe Lituania, în Ghencea.

Naţionala lui Mircea Lucescu se va reuni săptămâna viitoare, pentru duelurile cu Cipru şi Lituania. Duelul cu Lituania se va disputa pe 15 octombrie şi va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la ora 21:45.

Reclamă

Reacția presei din Kosovo, după gestul revoltător din startul partidei cu România

Înainte de startul partidei dintre Kosovo și România, imnul țării noastre a fost huiduit de fanii kosovari, prezenți pe arena din Priștina.

Tricolorii nu au fost susținuți de fani la Priștina, având în vedere problemele cauzate la precedentele partide cu Kosovo. „Kosovo e Serbia” a fost mesajul pe care românii l-au scandat minute în șir la ultimele 2 partide.

Jurnaliștii din Kosovo nu au uitat de acest lucru, pe care l-au menționat în reacția lor, considerând practic că acțiunile huliganilor români au cauzat această reacție a publicului de la Priștina.

„Huiduieli copioase în timpul imnului României. Ultimele două meciuri contra lor au fost marcate de probleme cauzate de huliganii români”, a notat publicația Koha.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:55

LIVE SCOREArsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan se joacă ACUM! Dueluri „de foc” în Champions League

21:51

Suspendarea lui Bruno Fernandes a fost anulată! Federaţia Engleză de Fotbal a decis că portughezul a fost eliminat eronat

21:13

LIVE VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Florinel Coman, titular

21:09

Gigi Becali, criticat de un fost preşedinte al Rapidului pentru cum o conduce pe FCSB: „Nu are expertiză”

20:19

Octavian Popescu, schimbare de look înainte de PAOK – FCSB! Imaginea postată înaintea deplasării alături de Gigi Becali

20:04

Adrian Mititelu, replică dură pentru Răzvan Burleanu: „Eşti un impostor, stai ilegal în Federaţie. Săvârşeşti infracţiuni zilnic”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și