Închide meniul

Kylian Mbappe, gol fabulos în Austria – Franța 1-1. Cifrele impresionante ale starului de la PSG

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 iunie 2022, 8:29 / Actualizat: 11 iunie 2022, 12:11

Kylian Mbappe, gol fabulos în Austria – Franța 1-1. Cifrele impresionante ale starului de la PSG

Kylian Mbappe, salvatorul Franței în meciul cu Austria

Kylian Mbappe celebrează golul marcat în Austria - Franța 1-1 / Profimedia

Kylian Mbappe a înscris un gol superb în meciul Austria – Franța 1-1, din a treia etapă din cadrul grupei 1, liga A, din Nations League. Jucătorul lui PSG are statistici impresionante în tricoul echipei naționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a fost doar rezervă în Austria – Franța, dar a fost omul care a salvat naționala lui Didier Deschamps de la înfrângere. Introdus pe teren în minutul 63, starul lui PSG a punctat cu șapte minute înainte de final, după o acțiune fulger.

Kylian Mbappe, gol fabulos în Austria – Franța 1-1

Lansat excelent de Nkunku, Mbappe și-a pus în valoare viteza devastatoare și nu s-a mai oprit până în poartă. Starul de 23 de ani i-a pierdut pe drum pe fundașii Austriei, a pătruns în careu, și a finalizat faza cu un șut violent la colțul scurt, sub bara transversală.

VIDEO AICI CU GOLUL LUI KYLIAN MBAPPE 

Kylian Mbappe are 10 goluri înscrise în ultimele 7 meciuri pentru naționala Franței. În ultimele cinci partide în care a fost rezervă, fotbalistul lui PSG a produs cinci goluri după ce a intrat de pe bancă.

Reclamă

Kylian Mbappe are 27 de goluri în 55 de meciuri în tricoul naționalei Franței. Ocupă locul 11 în clasamentul marcatorilor all-time pentru Franța. Thierry Henry este lider, cu 51 de goluri în 123 de meciuri.

Kylian Mbappe, cel mai valoros fotbalist din lume

Kylian Mbappe, care şi-a prelungit recent contractul cu Paris Saint-Germain, este cel mai valoros fotbalist din lume, conform unei liste pe care a prezentat-o, luni, Observatorul fotbalului CIES, potrivit news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mbappe are o valoare estimată la 205,6 milioane de euro. Francezul de 23,4 ani are contract cu PSG până în iunie 2025.

Pe locul doi se află brazilianul Vinicius Junior, de la Real Madrid (21,9 ani, contract până în iunie 2024), cu o valoare de 183,3 milioane de euro.

Poziţia a treia este ocupată de norvegianul Erling Haaland de la Manchester City (21,9 ani, contract până în iunie 2027), cu o valoare de 152,6 milioane de euro.

Top 10 este completat de Pedri Gonzalez (FC Barcelona) – 135,1 milioane de euro, Jude Bellingham (Borussia Dortmund) – 133,7 milioane, Phil Foden (Manchester City) – 124, Frenkie de Jong (FC Barcelona) – 112,5, Luis Diaz (Liverpool) – 110, Ruben Dias (Manchester City) – 109,6 şi Ferran Torres (FC Barcelona) – 109,5.

Kylian Mbappe, convins de Emmanuel Macron să rămână la PSG

Emmanuel Macron a recunoscut că a discutat cu starul Kylian Mbappe înainte ca acesta să-şi prelungească contractul Paris Saint-Germain, informează L’Equipe.

Cu ocazia unei conferinţe de presă în care a prezentat motivele deciziei sale de a rămâne la PSG, în loc să dea curs ofertei campioanei Spaniei, Real Madrid, Mbappe a precizat că a primit „sfaturi bune” din partea preşedintelui Franţei, care a dorit ca el să „rămână” pe Parc des Princes.

Lucru confirmat sâmbătă chiar de către Emmanuel Macron, care a recunoscut că „a avut o discuţie cu Mbappe” înainte ca acesta să aleagă să-şi prelungească înţelegerea cu PSG până în 2025.

Reclamă

„Vreau să vă asigur că nu intervin în niciun transfer”, a ţinut să sublinieze însă preşedintele Franţei. „Sunt la fel ca orice alt cetăţean când vine vorba de fotbal, cu dorinţa de a vedea un joc frumos şi de a susţine o echipă”, a spus Macron, suporter declarat al formaţiei Olympique Marseille.

„Am avut o discuţie cu Kylian Mbappe înainte, pur şi simplu pentru a-l sfătui să rămână în Franţa. Atunci când este solicitat în mod informal şi amical, este rolul unui preşedinte să îşi apere ţara”, a conchis Emmanuel Macron.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și