Închide meniul

Franţa – Austria 2-0 şi Polonia – Olanda 0-2, în Liga Națiunilor! Kylian Mbappe și Olivier Giroud au făcut show la Paris. Toate rezultatele sunt AICI

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 septembrie 2022, 23:48

Franţa – Austria 2-0 şi Polonia – Olanda 0-2, în Liga Națiunilor! Kylian Mbappe și Olivier Giroud au făcut show la Paris. Toate rezultatele sunt AICI

Kylian Mbappe a marcat în Franța - Austria, din Liga Națiunilor

Kylian Mbappe, în timpul meciului Franța - Austria / Profimedia

Franţa – Austria 2-0 şi Polonia – Olanda 0-2 au fost meciurile serii din Liga Naţiunilor. Campioana mondială a făcut show la Paris, reușind să se impună grație golurilor superbe marcate de Kylian Mbappe și Olivier Giroud. La rândul lor, olandezii au câștigat pe terenul Poloniei după golurile înscrise de Cody Gakpo și Steven Bergwijn.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot în această seară, Christian Eriksen s-a făcut remarcat cu un eurogol în meciul pierdut de naționala sa, Danemarca, în deplasare cu Croația, scor 1-2.

Franţa – Austria 2-0 şi Polonia – Olanda 0-2, în Liga Națiunilor. Kylian Mbappe și Olivier Giroud au făcut show la Paris

Update 23.40: FLUIER FINAL în meciurile din Liga Națiunilor, de joi seară!

Liga A:

Belgia – Țara Galilor 2-1
Croația – Danemarca 2-1
Franța – Austria 2-0
Polonia – Olanda 0-2

Reclamă

Liga C:

Kazahstan – Belarus 2-1
Lituania – Insulele Feroe 1-1
Slovacia – Azerbaidjan 1-2
Turcia – Luxemburg 3-3

Liga D:

Reclamă 4 / 0/3

Letonia – Moldova 1-2
Liechtenstein – Andorra 0-2

Min 79. Croația – Danemarca 2-1! GOL Croația! Majer readuce formația gazdă în avantaj!

Min 77. Croația – Danemarca 1-1! GOL Danemarca! Christian Eriksen marcheză un super-gol și restabilește egalitatea.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Min 65. Franța – Austria 2-0! GOL Franța! Olivier Giroud înscrie cu o lovitură de cap.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Min 60. Polonia – Olanda 0-2! GOL Olanda! Steven Bergwijn dublează avantajul batavilor, după o oră de joc.

Reclamă

Min 56. Franța – Austria 1-0! GOL Franța! Kylian Mbappe a deschis scorul la Paris după o acțiune superbă. Starul francez a fost lansat pe contraatac de Olivier Giroud, a trecut spectaculos de mai mulți adversari și a finalizat cu un șut minunat.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Min 50. Belgia – Țara Galilor 2-1! GOL Țara Galilor! Moore reduce din diferență.

Min 49. Croația – Danemarca 1-0! GOL Croația! Sosa a deschis scorul.

Min 38. Belgia – Țara Galilor 2-0! GOL Belgia! Michy Batshuayi dublează avantajul gazdelor.

Min 11. Belgia – Țara Galilor 1-0! GOL Belgia! Kevin de Bruyne a deblocat tabela.

Min 14. Polonia – Olanda 0-1. GOL Olanda! Cody Gakpo a deschis scorul!

Min 3. Kylian Mbappe a marcat un super-gol, după un șut splendid în vinclu, dar reușita nu a fost validată din cauză că starul francez se afla în poziție de offside.

Update 21.45: Au început meciurile din Liga Națiunilor, în frunte cu Franța – Austra și Polonia – Olanda.

Franţa are doar două puncte în Liga Naţiunilor, iar o victorie cu Austria este esenţială. În aceeaşi grupă, Danemarca înfruntă Croaţia, într-un duel pentru primul loc ocupat de nordici, cu 9 puncte.

Totodată, în grupa 4, Belgia înfruntă Ţara Galilor, iar Olanda înfruntă Polonia lui Robert Lewandowski. Belgia ţinteşte primul loc, fiind doar la trei puncte de Olanda.

Meciurile zile din Liga Naţiunilor:

Liga A:

Liga C:

Liga D:

Finlanda – România, vineri, 21.45, Antena 1 şi AntenaPLAY

România va înfrunta Finlanda, în deplasare, în penultimul meci din Liga Naţiunilor. „Tricolorii” se află pe ultimul loc în grupă, cu doar trei puncte, obţinute chiar în faţa nordicilor în meciul tur.

Partida dintre Finlanda şi România va fi în exclusivitate pe Antena 1 şi AntenaPLAY, vineri, de la ora 21.45. Meciul va fi de asemenea, în format live video, pe AS.ro.

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia! Tudor Băluţă este cea mai mare surpriză a selecţionerului, în timp ce FCSB are patru jucători: Ștefan Târnovanu, Darius Olaru, Andrei Cordea şi Florinel Coman.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și