Închide meniul

Marius Lăcătuş a dat verdictul după ce a văzut grupa României din Liga Naţiunilor: „Va fi principala contracandidată!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 februarie 2024, 19:41

Reclamă
Marius Lăcătuş a dat verdictul după ce a văzut grupa României din Liga Naţiunilor: „Va fi principala contracandidată!

Marius Lăcătuş a dat verdictul după ce a văzut grupa României din Liga Naţiunilor

Marius Lăcătuş, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Marius Lăcătuş a dat verdictul după ce a văzut grupa României din Liga Naţiunilor. Tricolorii lui Edi Iordănescu vor juca cu Kosovo, Cipru şi cu învingătoarea din Lituania şi Gibraltar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Lăcătuş e de părere că lupta pentru primul loc se va da cu naţionala celor din Kosovo. „Fiara” nu crede că Cipru sau învingătoarea dintre Lituania şi Gibraltar pot pune probleme.

Marius Lăcătuş a dat verdictul după ce a văzut grupa României din Liga Naţiunilor

N-am mai jucat demult cu Kosovo. E un avantaj pentru că e o echipă pe care o cunoști. Eu cred că putem terminăm pe primul loc. Kosovo va fi principala contracandidată. Va depinde foarte mult de rezultatele directe dintre România și Kosovo„, a spus Marius Lăcătuş la digisport.ro.

România are o miză uriașă în Liga Națiunilor! Ce se va întâmpla dacă „tricolorii” câștigă Grupa 2 din Liga C

România are o miză uriașă în Liga Națiunilor! Echipa națională trebuie să își câștige grupa din Liga C, pentru a avea șanse mai mari de calificare la următorul turneu final.

„Tricolorii” lui Edi Iordănescu se află în Grupa 2 din Liga C a UEFA Nations League. Prima reprezentativă se va lupa cu selecționatele din  Kosovo, Cipru și din Lituania / Gibraltar, pentru câștigarea acesteia. Jumătate din duelurile României, din cadrul acestei competiții, se vor vedea live pe Antena 1 și în AntenaPLAY!

Reclamă

Câștigarea grupei din Liga Națiunilor reprezintă o oportunitate imensă pentru echipa națională a României, în ceea ce privește șansele de calificare la Cupa Mondială din 2026, care va avea loc în Statele Unite ale Americii, Mexic și Canada.

Concret, „tricolorii” lui Edi Iordănescu pot obține un loc la barajul pentru următoarea Cupă Mondială, în cazul în care își vor câștiga grupa din Liga C.

Acest scenariu ar fi valid în situația în care România nu va termina pe unul din primele 2 locuri din cadrul preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2026. „Tricolorii” nu și-au aflat încă adversarii din cadrul calificărilor pentru următorul turneu final de nivel mondial.

Reclamă 4 / 0/3

„UEFA Nations League 2024/25 va conta și pentru stabilirea ultimelor echipe europene calificate la Campionatul Mondial din 2026. Cel mai bine clasate 4 formații în Liga Națiunilor, exceptând echipele care au încheiat pe primele două locuri în grupele din preliminarii, vor participa la meciurile de baraj pentru Mondial, alături de toate cele 12 echipe de pe locul secund.

Astfel, vor rezulta patru play-off-uri, fiecare cu câte 4 echipe, ce se vor disputa în sistem semifinale-finală, urmând a se stabili ultimele 4 naționale europene participante la Campionatul Mondial din Statele Unite ale Americii, Mexic și Canada”, se arată pe frf.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” Vezi toate știrile
Citește și