Închide meniul

Mihai Stoica l-a distrus pe Edi Iordănescu: „Nu ai carieră! Nimeni nu vrea să te audă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 iunie 2022, 22:36 / Actualizat: 11 iunie 2022, 13:19

Mihai Stoica l-a distrus pe Edi Iordănescu: „Nu ai carieră! Nimeni nu vrea să te audă!

Mihai Stoichiţă, alături de Edi Iordănescu

Edi Iordănescu, la conferinta de prezentare la echipa națională, alături de Mihai Stoichiță / Hepta

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Edi Iordănescu, după debutul slab din campania de Nations League. Managerul general de la FCSB susține că fiul lui Anghel Iordănescu nu are o carieră de antrenor adevărată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica susține că Edi Iordănescu nu are cu ce performanțe să se laude în cariera de antrenor.

Mihai Stoica l-a distrus pe Edi Iordănescu

„Nu poți să ceri să fie bărbați dacă tu nu riști. Vezi că nu iese nimic, măcar riști. Dar când faci echipa cum ai făcut-o… A vorbit de carieră. Nu are carieră! Carieră au cei care au dus o echipă în primăvara europeană. Am enumarat Zenga, Pratasov, Reghecampf, Petrescu, Dică, Șumudică, chiar și Rednic.

Asta e ideea ca să vorbești de carieră. Eu aș putea să vorbesc de carieră că am 7 calificări în primăvarea europeană, dar nu vorbi de carieră când ai jumătate de titlu. Și nu vorbi despre tine, că nu vrea nimeni să te audă despre asta”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro

Edi Iordănescu este selecţionerul cu cel mai slab start din istorie pe banca României. Nu a câştigat niciun meci din primele 4. Bilanţul lui Edi Iordănescu este de 3 înfrângeri şi un egal.

Reclamă

Naţionala a pierdut şi în Bosnia, marţi seara, scor 0-1, după ce pierduse 0-2 şi cu Muntenegru. Următorul meci al României este sâmbătă, 11 iunie, cu Finlanda, în direct la Antena 1, de la 21:45.

Dorinel Munteanu a găsit motivul pentru care Edi Iordănescu încă nu a câştigat cu naţionala

Dorinel Munteanu a încercat să identifice problema cu care se confruntă Edi Iordănescu. Fostul internaţional român este de părere că ceea ce îi lipseşte selecţionerului este inconstanţa din primul 11.

„Problema este că Iordănescu schimbă prea mult echipa de la meci la meci. La fel au făcut și predecesorii lor. În ultimii 5-6 ani, n-am jucat o dată cu aceiași jucători pe compartimente măcar două partide la rând.

Reclamă 4 / 0/3

Am văzut că și Muntenegru a schimbat 8-9 jucători și a pierdut în Finlanda. Tot mentalitate balcanică.

Lăsați-o pe asta cu oboseala! Lasă-i să joace împreună, să se cunoască, să aibă relații de joc. Ce să mai înțeleagă și jucătorii dacă schimbi câte 6-7 la fiecare joc?!

Dar Edi să nu mai facă atâtea schimbări! Echipa de început cu Bosnia a avut ocazii. Las-o să joace și cu Finlanda. Dă-le încredere jucătorilor, dă-le o șansă!”, a declarat Dorinel Munteanu pentru gsp.ro.

Dumitru Dragomir face praf naţionala, după Bosnia-România 1-0

Dumitru Dragomir face praf naţionala, după Bosnia-România 1-0. Fostul şef de la LPF a criticat evoluţia „tricolorilor”, care au suferit a doua înfrângere din Nations League.

Dumitru Dragomir nu a văzut nicio îmbunătăţire în jocul naţionalei. Acesta consideră că evoluţia jucătorilor a fost chiar mai slabă decât în jocul cu Muntenegru, pierdut cu 2-0.

„Ce speranțe, fraților? Din punct de vedere tactic, am jucat de nota 3! Din punct de vedere tehnic, tot nota 3! N-am văzut un dribling! A fost un haos ce n-ai pomenit! Unde au văzut jucătorii că au făcut un joc mai bun?

Am mai avut o singură ocazie, venită din greșeala lor. Mi-e rușine! Eu am prins meciuri extraordinare, dar de șapte-opt ani suntem zero barat! Nu ieșim din criza asta nenorocită.

Reclamă

Aș remarca doar doi jucători, pe Burcă și pe Octavian Popescu. Puștiul ăsta a încercat să facă ceva când a intrat. Mă așteptam să joace cu Tavi titular. Nu știu cum a gândit Iordănescu, n-aș vrea să-l critic”, a spus Dumitru Dragomir pentru gsp.ro.

Recomandări
  • Mihai Stoica l-a făcut praf pe Edi Iordănescu
  • România – Finlanda, 11 iunie, 21:45, Antena 1

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon!
Liga 1 • 12:18
„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon!
Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: "A demonstrat"
Liga 1 • 11:01
Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat”
Gigi Becali poate rămâne fără un titular la FCSB
Liga 1 • 17 apr., 21:30
Gigi Becali poate rămâne fără un titular! Jucătorul de la FCSB care este dorit de „un club mare”
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB - Rapid!
Liga 1 • 17 apr., 19:41
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB – Rapid! „Erupe” Arena Națională la meciul care poate decide campioana din Liga 1
Vali Crețu "a distrus-o" pe Rapid chiar înainte de derby!
Liga 1 • 17 apr., 18:31
„Nu mă gândeam că e contracandidată!” Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni