Închide meniul

Mihai Stoica sare în apărarea lui Edi Iordănescu, după ce recent l-a făcut praf: „Îşi respectă enorm meseria! E prematur să fie etichetat!”

Dragoș Vasile Publicat: 10 iunie 2022, 15:15 / Actualizat: 11 iunie 2022, 13:05

Mihai Stoica sare în apărarea lui Edi Iordănescu, după ce recent l-a făcut praf: „Îşi respectă enorm meseria! E prematur să fie etichetat!

Mihai Stoica critică vizita lui Edi Iordănescu la antrenamentele lui Real Madrid

Mihai Stoica, alături de Edi Iordănescu / Hepta

  • Mihai Stoica sare în apărarea lui Edi Iordănescu, după ce recent l-a făcut praf
  • România – Finlanda va fi în direct la Antena 1, 11 iunie, de la 21.45

Mihai Stoica sare în apărarea lui Edi Iordănescu, după ce recent l-a făcut praf. Managerul general al FCSB, care a colaborat cu actualul selecţioner la gruparea roş-albastră, l-a lăudat pe tehnician.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu vreau să se înțeleagă greșit un aspect. N-am nimic împotriva lui Edi Iordănescu și cred că este prematur să fie etichetat după două meciuri amicale și două semi-oficiale, mai ales în condițiile în care nu are la dispoziție trei jucători foarte importanți (Stanciu, Man și Hagi).

Mihai Stoica sare în apărarea lui Edi Iordănescu, după ce recent l-a făcut praf

Am colaborat puțin cu el, dar a fost suficient ca să realizez că este un antrenor meticulos, atent la detalii, care-și respectă enorm meseria. Dacă aceste calități sunt suficiente pentru a deveni un selecționer de succes, asta încă nu știu. Ce știu este că și-a asumat un risc, acceptând niște condiții pe care alții n-au prea dorit să le accepte.

Reclamă

Totuși, voi comenta sincer ceea ce mă deranjează în discursul unor oameni care contează în peisajul fotbalistic autohton, așa cum am făcut-o mereu. Cu riscul de a stârni antipatie. Asta n-ar trebui să mire pe nimeni, mai ales pe cei care mă cunosc.

Putem câștiga cu Finlanda, chiar dacă are 1000 lacuri. Putem să ne revanșăm cu Muntenegru. Apoi, putem discuta de perspective și de cariere. Între timp, să definitivăm schimbarea mentalității pentru următorii 100 ani. Am văzut că se lucrează intens la asta.

Reclamă

P.S. Când Edi a venit la noi, am spus că mi-a redat motivația. Nu mă dezic. Ideea e că valoarea unui antrenor e dată și de capacitatea de a transpune în joc ceea ce pregătește impecabil în antrenamente. Doar că selecționerii nu prea au timp să antreneze”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Mihai Stoica l-a distrus pe Edi Iordănescu

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Edi Iordănescu, după debutul slab din campania de Nations League. Managerul general de la FCSB susține că fiul lui Anghel Iordănescu nu are o carieră de antrenor adevărată.

Mihai Stoica susține că Edi Iordănescu nu are cu ce performanțe să se laude în cariera de antrenor.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu poți să ceri să fie bărbați dacă tu nu riști. Vezi că nu iese nimic, măcar riști. Dar când faci echipa cum ai făcut-o… A vorbit de carieră. Nu are carieră! Carieră au cei care au dus o echipă în primăvara europeană. Am enumarat Zenga, Pratasov, Reghecampf, Petrescu, Dică, Șumudică, chiar și Rednic.

Asta e ideea ca să vorbești de carieră. Eu aș putea să vorbesc de carieră că am 7 calificări în primăvarea europeană, dar nu vorbi de carieră când ai jumătate de titlu. Și nu vorbi despre tine, că nu vrea nimeni să te audă despre asta”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro

Edi Iordănescu nu se teme de critici: „Sunt eu ţinta pe perete şi aruncaţi în mine!”

Edi Iordănescu nu se teme de critici. Selecţionerul a fost pus la zid după eşecurile cu Muntenegru, scor 0-2, şi Bosnia şi Herţegovina, scor 0-1, însă nu a fost afectat şi anunţă că e gata pentru o „revoluţie” la echipa naţională.

„Deciziile din meciul cu Bosnia au fost corecte, echipa a adus energia bună, am avut mai multe analize, am făcut şi nişte teste. Avem poza de ansamblu şi doar dacă ne vom bate vom avea şansa unui rezultat pe care cu toţii îl căutăm. Sunt de acord cu absolut orice opinie. Am profesionişti lângă mine care îmi dau update. Nu le pot interzice jucătorilor să stea pe telefoane. Încrederea era afectată înainte de aceste două meciuri, după ele este şi mai rău. Nu sunt de acord cu jignirile, dar ele nu mă descalifică pe mine. Se întâmplă mereu, e ca un ciclu.

(n.r. – despre declaraţia „N-am venit la națională ca să-mi distrug cariera!”) M-am referit la faptul că încrederea mea e puternică şi când am vorbit de carieră am spus că sunt încă tânăr şi caut să îmi îmbunătăţesc cariera. Atâta timp cât voi fi selecţioner voi vorbi cu subiect şi predicat. Cred că greşim un pic în analiză şi în abordare. Încercăm să costruim un bloc al performanţelor. Blocul înseamnă selecţia, s-a dovedit că nu s-a greşit cu selecţia. Nu a fost cineva neconvocat care putea schimba meciurile noastre.

Îmi dau toată silinţa, jucăm mâine cu Finlanda, el intră în anul al şaptelea, eu am 21 de zile cu echipa naţională, din care 10 în carantină. V-am spus că mă lupt pentru a construi mentalitatea potrivită. Altfel, ne uităm doar deasupra şi nu rezolvăm nimic. Hai să ne uităm şi la problemele pe care şi echipele de club le au să intre în grupele europene.

E doar CFR care a construit un nucleu cu jucători cu experienţă şi mulţi străini. Dacă nu înţelegem, sunt eu ţinta pe perete şi aruncaţi în mine. Eu încerc să impun alte standarde, să înţeleagă că trebuie să dea totul când vin la echipa naţională, trebuie să ştie că joacă pentru 20 de milioane de oameni.

Reclamă

Cine intră la Mogoşoaia, trebuie să respecte aceste lucruri. Atunci nu ne vom mai întreba de ce s-a speriat x şi de ce nu am avut atitudine”, a declarat Edi Iordănescu, în cadrul conferinţei de presă a meciului cu Finlanda.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”