Închide meniul

Mihai Stoica, scos din sărite de Răzvan Burleanu: „Suntem nişte tâmpiţi! Fotbalul îl ştii sau nu-l ştii!”

Dragoș Vasile Publicat: 10 iunie 2022, 8:49 / Actualizat: 11 iunie 2022, 13:17

Reclamă
Mihai Stoica, scos din sărite de Răzvan Burleanu: „Suntem nişte tâmpiţi! Fotbalul îl ştii sau nu-l ştii!

Mihai Stoica este managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica a fost scos din sărite de Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal. Şeful FRF a vorbit despre schimbarea mentalităţii în fotbalul românesc, iar managerul general al FCSB a răbufnit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala a pierdut şi în Bosnia, marţi seara, scor 0-1, după ce pierduse 0-2 şi cu Muntenegru. Următorul meci al României este sâmbătă, 11 iunie, cu Finlanda, în direct la Antena 1, de la 21:45.

Mihai Stoica, scos din sărite de Răzvan Burleanu

„Sunt convins că peste o sută de ani, se va putea vorbi despre momentul schimbării de mentalitate în fotbal şi despre viziunea la care s-a lucrat cândva, în anii 2020. Le urăm urmaşilor noştri să aibă grijă de cele 19 echipe naţionale, sau şi mai multe, pentru bucuria şi mândria tuturor românilor!”, a fost declaraţia lui Răzvan Burleanu care l-a enervat pe Mihai Stoica. Aceasta a venit în ziua în care echipa naţională a României a împlinit 100 de ani de la primul meci disputat.

Managerul general al FCSB l-a „taxat” pe preşedintele FRF la scurt timp. „E prima dată când văd. Mamă, mamă… E interesant. O schimbare de mentalitate, deci e făcută deja sau se lucrează la schimbarea ei. Ne-am dus în Muntenegru cu mentalitatea schimbată. E în curs sau e nevoie de schimbarea mentalităţii? Da, calificarea la Jocurile Olimpice e de apreciat. Calificarea echipelor de tineret la turneul final, da.

Dar o echipă trebuie să se ducă să ia bani. Naţionala României a avut un eşec lamentabil, nu vorbesc despre Bosnia, că nu trebuia să pierdem, dar suntem în cap, la fundul gropii. Nu poţi vorbi despre schimbarea mentalităţii, după meciul cu Muntenegru. Atunci suntem nişte tâmpiţi, vorbim aici degeaba. Fotbalul îl ştii sau nu-l ştii”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

MM Stoica l-a distrus pe Edi Iordănescu

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Edi Iordănescu, după debutul slab din campania de Nations League. Managerul general de la FCSB susține că fiul lui Anghel Iordănescu nu are o carieră de antrenor adevărată.

Mihai Stoica susține că Edi Iordănescu nu are cu ce performanțe să se laude în cariera de antrenor.

„Nu poți să ceri să fie bărbați dacă tu nu riști. Vezi că nu iese nimic, măcar riști. Dar când faci echipa cum ai făcut-o… A vorbit de carieră. Nu are carieră! Carieră au cei care au dus o echipă în primăvara europeană. Am enumarat Zenga, Pratasov, Reghecampf, Petrescu, Dică, Șumudică, chiar și Rednic.

Reclamă 4 / 0/3

Asta e ideea ca să vorbești de carieră. Eu aș putea să vorbesc de carieră că am 7 calificări în primăvarea europeană, dar nu vorbi de carieră când ai jumătate de titlu. Și nu vorbi despre tine, că nu vrea nimeni să te audă despre asta”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro

Edi Iordănescu este selecţionerul cu cel mai slab start din istorie pe banca României. Nu a câştigat niciun meci din primele 4. Bilanţul lui Edi Iordănescu este de 3 înfrângeri şi un egal.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și