Închide meniul
Video

Muntenegru – România 2-0 | Vlad Chiricheș, prima reacție după gafele colosale: „Îmi pare rău!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 iunie 2022, 0:03 / Actualizat: 11 martie 2024, 17:21

Vlad Chiricheș, dărâmat

Vlad Chiricheș, la interviu / as.ro

Muntenegru – România 2-0. Naţionala României a început dezastruos parcursul în Nations League. Vlad Chiricheş a comis două gafe uriaşe la ambele goluri ale gazdelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiricheș si-a cerut scuze pentru erorile care au dus la golurile marcate de Muntenegru. Căpitanul naționalei crede că România poate să-și ia revanșa în Bosnia.

Muntenegru – România 2-0 | Vlad Chiricheș, prima reacție după gafele colosale

„Aș vrea să-mi asum responsabilitatea pentru eșecul ăsta. Știm cât e de important să începem cu un rezultat pozitiv. Îmi pare rău. Grupul ăsta are potențial, poate să se ridice și să câștige în Bosnia”, a spus Vlad Chiricheș, după Muntenegru – România 2-0. 

Aflat în fața propriului careu, Chiricheș a încercat să respingă un balon cu călcâiul, dar a trimis mingea direct la adversar. Muntenegrenii au profitat la maxim de eroarea căpitanului României.

Sursa: captură Prima TV

Vesovic a centrat la bara a doua, Haksabanovic a recentrat în fața careului de 6 metri, iar Stefan Mugosa, venit lansat, a împins balonul în poarta lui Niță, din fața aceluiași nefericit Vlad Chiricheș.

Reclamă

A doua greșeală a lui Chiricheș a venit în fața lui Risto Radunovic. În propriul careu, căpitanul naționalei a fost fără reacție în fața jucătorului de la FCSB, care a scos balonul într-o zonă periculoasă, iar Muntenegru a marcat din nou, prin Vukcevic, fotbalistul de la UTA.

Sursa: captură Prima TV

România a avut un singur șut pe poartă în meciul cu Muntenegru. Tricolorii au debutat cu o înfrângere în campania de Nations League.

Mihai Stoica l-a lăudat pe Vlad Chiricheș

Vlad Chiricheș a fost ridicat în slăvi de Mihai Stoica înaintea meciului. Managerul general al lui FCSB era convins că fundașul central de la Sassuolo îl va ajuta cel mai mult pe Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

Fără el e debandadă! E un lider mai tăcut, un băiat admirabil. Nu e vocal. Mie nu îmi vine să cred câteodată, când văd ce se spune despre el. E un jucător excepțional! Doar cine nu se uită la meciurile lui Sassuolo nu vede cât de bine joacă. A vorbit un jurnalist din Modena că e o deziluzie, ce să spun…

Fără el, echipa națională a României este ca Muntenegru fără Savic. Cu Israel (n.r. – 2-2), fără el, a fost o debandadă!”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Italienii l-au făcut praf pe Vlad Chiricheș

Dacă MM l-a lăudat pe Chiricheș, jurnaliștii din Italia l-au făcut praf pe căpitanul echipei naționale. Presa din Italia l-a catalogat drept „dezamăgirea sezonului”.

Vlad Chiricheș este deziluzia. Pas înapoi pentru fundașul român. Experiența sa a fost decisivă în multe ocazii, dar greșelile încep să devină un pic prea multe. Valoros, dar și dezastruos, Vlad a alternat între prestații bune și proaste. Un amestec «letal», deoarece a demonstrat că poate face mult mai mult decât atât”, a spus Antonio Parrotto pentru Tuttomercato.

72 de selecții are Vlad Chiricheș la echipa națională. A debutat sub tricolor încă din anul 2011.

Recomandări
  • Muntenegru – România 2-0
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Trei meciuri din Championship se văd azi, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Leicester – West Brom se joacă de la 14:30 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și