Închide meniul

Nations League | Elveția – Spania 0-1 și Portugalia – Cehia 2-0. Toate rezultatele sunt AICI

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 iunie 2022, 23:40

Nations League | Elveția – Spania 0-1 și Portugalia – Cehia 2-0. Toate rezultatele sunt AICI

Rezultatele zilei din Nations League sunt pe www.as.ro

Jucătorii Portugaliei, în meciul cu Cehia / Profimedia

A fost spectacol în meciurile de joi din Nations League. Elveția – Spania 0-1 și Portugalia – Cehia 2-0 au fost cele mai tari dueluri ale serii. Toate rezultatele sunt pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liga A:

  • Elveția – Spania 0-1
  • Portugalia – Cehia 2-0

Liga B:

Liga C:

Liga D:

Reclamă

Nations League | Elveția – Spania și Portugalia – Cehia, meciurile serii

Update 23.40: Fluier final! Portugalia a învins Cehia cu 2-0, iar Spania s-a impus cu 1-0 în Elveția.

Reclamă 4 / 0/3

Update 22.25: Portugalia – Cehia 2-0! Goncalo Guedes a înscris după un nou assist al lui Bernardo Silva. VIDEO AICI

Update 22.20: Portugalia – Cehia 1-0! GOOOL Joao Cancelo! Fundașul lui Manchester City a înscris după o pasă de efect a lui Bernardo Silva. VIDEO AICI

Update 21.55: Elveția – Spania 0-1! GOOOL Pablo Sarabia! Ibericii deschid scorul. VIDEO AICI

Update 21.45: Au început duelurile din Nations League!

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Reclamă

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și