Închide meniul

Nicușor Bancu a dat „din casă”, după Finlanda – România 1-1! „Ce v-a spus Edi Iordănescu la final?”. Dezvăluirea fundașului

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 septembrie 2022, 14:43

Nicușor Bancu a dat „din casă, după Finlanda – România 1-1! „Ce v-a spus Edi Iordănescu la final?. Dezvăluirea fundașului

Nicușor Bancu a dezvăluit ce le-a transmis Edi Iordănescu "tricolorilor", după meciul cu Finlanda

Nicușor Bancu, reacție după Finlanda - România 1-1 / Antena Sport

Nicușor Bancu a dat „din casă”, după meciul Finlanda – România 1-1, din Liga Națiunilor, care a putut fi urmărit la Antena 1 și AntenaPLAY. Fundașul naționalei noastre a dezvăluit ce le-a transmis Edi Iordănescu jucătorilor, în vestiar, la finalul partidei de la Helsinki.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bancu consideră că naționala României ar fi meritat să câștige duelul din Finlanda, ca urmare a ocaziilor mari pe care și le-au creat „tricolorii” în repriza a doua.

Nicușor Bancu a dat „din casă”, după Finlanda – România 1-1!

Fundașul Universității Craiova își dorește o victorie în ultimul meci din grupa din Liga Națiunilor, contra Bosniei, și nici nu vrea să se gândească la o posibilă retrogradare în Liga C.

Jucătorul de 30 de ani este de părere că echipa arată din ce în ce mai bine sub comanda lui Edi Iordănescu și își dorește ca acesta să continue la cârma „tricolorilor”.

„Trebuia să câștigăm, ocaziile mai mari le-am avut noi, chiar dacă ei au deschis scorul. Mă bucur că am făcut un meci foarte bun cu toții, am arătat altceva, o altă atitudine, iar acest lucru ne dă încredere că putem face lucruri mărețe pe mai departe.

Reclamă

S-a văzut o altă atitudine, Mister a știut să ne motiveze foarte bine. Am pregătit jocul foarte bine, dar am suferit iar la finalizare. Cu ocaziile pe care le-am avut trebuia să marcăm cel puțin 2-3 goluri și cred că rezultatul ar fi fost în favoarea noastră.

(N.r. – Despre greșelile din apărare) Este normal, când vrei să câștigi, se creează spații în apărare. Finlanda a profitat, a jucat cu doi atacanți, era normal să ne mai prindă și ei. Noi am încercat să întoarcem scorul și de aceea s-au creat spații pe final, pe contraatac.

Bancu, speriat de scenariul retrogradării în Liga C: „Sper să nu se ajungă acolo”

(N.r. – Meciul cu Bosnia) Vom juca acasă, pe Giulești, și cu siguranță atmosfera va fi fantastică, cum a fost la fiecare partidă jucată acolo. Trebuie să câștigăm și să lăsăm o impresie bună pe final.

Reclamă 4 / 0/3

Azi am încercat să dăm totul. Am jucat atât pentru România, cât și pentru domnul Edi Iordănescu. El își dă silința și face tot ce poate pentru a pregăti meciul și pentru ca noi să știm tot ce trebuie despre adversar. Eu îmi doresc foarte mult să continue, chiar dacă acum nu a fost o campanie reușită. Cu siguranță, dacă o ținem așa, vor veni și rezultatele.

(N.r. – Ce ar însemna să retrogradați în Liga C?) Nu știu, sper să nu se ajungă acolo. Sperăm să câștigăm meciul de luni și vom vedea ce va fi. Totul depinde de noi. Dacă vom continua să fim o echipă unită, cum am fost în această seară, cu siguranță vor veni și rezultatele.

(N.r. – Ce v-a transmis Edi Iordănescu la final, în vestiar?) Ne-a felicitat pentru atitudinea pe care am avut-o. A fost dezamăgit și el (n.r. – din cauza rezultatului), pentru că am arătat foarte bine în a doua repriză. Puteam să marcăm două goluri și să întoarcem rezultatul. Asta își dorește de la noi, să avem spirit, să fim o echipă unică și cu siguranță vor veni și rezultatele”, a declarat Nicușor Bancu, după Finlanda – România 1-1.

România ocupă ultimul loc în grupa din Liga Națiunilor și are nevoie de victorie în ultimul meci, cu liderul Bosnia, pentru a evita retrogradarea în Liga C. În același timp, „tricolorii” au nevoie ca Finlanda să obțină maximum un egal pe terenul Muntenegrului.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! Vezi toate știrile
Citește și