Închide meniul

Olanda – Croaţia 2-4, în semifinala Ligii Națiunilor! Finala va fi duminică, exclusiv pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 iunie 2023, 0:37

Olanda – Croaţia 2-4, în semifinala Ligii Națiunilor! Finala va fi duminică, exclusiv pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Olanda - Croația 2-4, în semifinala Ligii Națiunilor

Luka Modric, în timpul unui meci pentru naționala Croației/ Profimedia

Olanda – Croaţia 2-4, în prima semifinală din Liga Naţiunilor. Naționala lui Luka Modric a obținut biletele pentru ultimul act, după un meci decis în urma celor două reprize de prelungiri. Partida a fost arbitrată de românul Istvan Kovacs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A doua finalistă din Liga Națiunilor se va decide după disputarea partidei dintre Italia și Spania. Ultimul act al competiţiei va fi în exclusivitate pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, duminică, de la ora 21:45.

Olanda – Croaţia 2-4

Final! Olanda – Croația 2-4! Croația s-a calificat în finala Ligii Națiunilor, și se va duela cu învingătoarea meciului Italia – Spania.

Min. 116: Olanda – Croația 2-4! Luka Modric a mărit avantajul croaților, după un gol marcat din penalty.

Min. 98: Olanda – Croația 2-3! Petkovic îi duce pe croați în avantaj!

Reclamă

Prelungiri! Olanda – Croaţia 2-2! Meciul va merge în prelungiri!

Min. 90+6: Olanda – Croaţia 2-2! Lang a reuşit să egaleze dramatic!

Min. 73: Olanda – Croaţia 1-2! Pasalic îşi duce naţionala în avantaj! Atacantul a marcat, după ce a primit o pasă perfectă de la Ivanusec!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 54: Olanda – Croaţia 1-1! Kramaric a înscris din penalty, lovitura de la punctul cu var fiind scoasă de Luka Modric!

Min. 34: Olanda – Croaţia 1-0! Malen a deschis scorul pentru olandezi, marcând cu un şut în forţă, în plasa laterală a porţii lui Livakovic!

Min. 1: Începe meciul!

Echipele de start:

Olanda: Bijlow – Dumfries, Geertriuda, van Dijk, Ake – Wieffer, Koopmeiners, de Jong – Malen, Gakpo, Simons

Selecţioner: Ronald Koeman

Croaţia: Livakovic – Juranovic, Sutalo, Vida, Perisic – Modric, Brozovic, Kovacic – Pasalic, Ivanusec – Kramaric

Reclamă

Selecţioner: Zlatko Dalic

Olanda a ajuns în semifinalele Ligii Naţiunilor, după ce a avut un parcurs aproape perfect în grupe. „Portocala mecanică” a înregistrat cinci victorii, şi o remiză.

De asemenea, este de menţionat că Olanda va avea un avantaj în Final Four-ul Ligii Naţiunilor, acela oferit de faptul că este ţara gazdă.

De cealaltă parte, Croaţia şi-a asigurat prezenţa în semifinalele Ligii Naţiunilor, după ce a înregistrat patru victorii, o remiză şi o înfrângere. Naţionala lui Zlatko Dalic a câştigat grupa din care au mai făcut parte Danemarca, Franţa şi Austria.

Istavn Kovacs va fi la centrul partidei dintre Olanda şi Croaţia, şi va fi ajutat la cele două linii de asistenţii Vasile Florin Marinescu şi Mihai Artene, în timp ce arbitru de rezervă va fi Halil Umut Meler din Turcia.

Italia – Spania este a doua semifinală Nations League

Olanda – Croaţia este prima semifinală Nations League. Partida va avea loc miercuri, 14 iunie, pe stadionul Feijenoord De Kuip din Rotterdam.

A doua semifinală a competiţiei le va pune faţă în faţă pe Italia şi Spania. Partida va avea loc joi seară, pe FC Twente Stadion.

Finala Nations League 2023 se va disputa duminică, de la ora 21:45, pe stadionul Feijenoord De Kuip din Rotterdam, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPlay.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și