Închide meniul

Prima reacţie a lui Edi Iordănescu, după ce România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor: „Obiectivul trebuie să fie ăsta!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 februarie 2024, 20:08

Prima reacţie a lui Edi Iordănescu, după ce România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor: „Obiectivul trebuie să fie ăsta!

Prima reacţie a lui Edi Iordănescu, după ce România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor

Edi Iordănescu, în timpul unui meci al naţionalei/ Profimedia Images

Prima reacţie a lui Edi Iordănescu, după ce România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor. Selecţionerul României nu a vrut să facă o analiză detaliată a adversarelor, dar a precizat că obiectivul naţionalei trebuie să fie primul loc pentru a putea spera la calificarea la Campionatul Mondial din 2026.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va juca în Liga Naţiunilor cu Kosovo, Cipru şi învingătoarea dintre Lituania şi Gibraltar. Tragerea la sorţi la grupelor din Liga Naţiunilor a fost live video în AntenaPLAY.

Prima reacţie a lui Edi Iordănescu, după ce România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor

“E prematur să ne hazardăm acum în analize cu privire la adversari. Mai sunt luni bune, o perioadă de transferuri în vară care poate schimba situația multor jucători, atât de la naționala noastră, cât și de la adversare. Va conta mult cât și cum vor juca băieții noștri până la toamnă, dar și fotbaliștii rivalelor noastre din grupă.

Cert este un singur lucru, obiectivul României trebuie să fie primul loc, iar asta cu atât mai mult cu cât vorbim de o șansă importantă, în paralel cu preliminariile clasice, pentru o eventuală calificare la barajul pentru Cupa Mondială 2026.

Până atunci, concentrarea noastră maximă este însă pe EURO 2024 și tot ce înseamnă abordarea optimă a turneului final. De la situația îngrijorătoare pe care o au la cluburi mai mulți jucători importanți ai naționalei noastre, până la meciurile de pregătire programate în luna martie, întreaga mea atenție este în această direcție.

Reclamă

Deși observ că situația mea contractuală continuă să fie un subiect de presă, vă asigur că sunt total concentrat pe munca pe care trebuie să o depunem ca România să se prezinte cât mai bine posibil la EURO 2024. Orice alte discuții chiar nu își au rostul acum. Există timp pentru toate, important e să încercăm să rezolvăm prioritățile.

Hai, România!”, a spus Edi Iordănescu pentru frf.ro.

Marius Lăcătuş a dat verdictul după ce a văzut grupa României din Liga Naţiunilor

Marius Lăcătuş a dat verdictul după ce a văzut grupa României din Liga Naţiunilor. Tricolorii lui Edi Iordănescu vor juca cu Kosovo, Cipru şi cu învingătoarea din Lituania şi Gibraltar.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Lăcătuş e de părere că lupta pentru primul loc se va da cu naţionala celor din Kosovo. „Fiara” nu crede că Cipru sau învingătoarea dintre Lituania şi Gibraltar pot pune probleme.

N-am mai jucat demult cu Kosovo. E un avantaj pentru că e o echipă pe care o cunoști. Eu cred că putem terminăm pe primul loc. Kosovo va fi principala contracandidată. Va depinde foarte mult de rezultatele directe dintre România și Kosovo„, a spus Marius Lăcătuş la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB Vezi toate știrile
Citește și