Închide meniul

Răzvan Lucescu știe de ce România a ajuns într-o situație critică: ”Suntem sănătoși la cap?”

Dan Roșu Publicat: 9 iunie 2022, 8:43

Răzvan Lucescu știe de ce România a ajuns într-o situație critică: ”Suntem sănătoși la cap?”

Răzvan Lucescu, start perfect cu PAOK în 2023

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

  • Răzvan Lucescu vorbește despre adevăratele probleme ale fotbalului românesc
  • România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Răzvan Lucescu știe de ce România a ajuns într-o situație critică, atunci când vine vorba de rezultatele echipei naționale. Antrenorul susține că problemele avute de cluburi importante ale noastre au afectat situația de la lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo, Unirea Urziceni, Poli Timișoara, Oțelul sau Brașov sunt doar câteva din exemplele date de Răzvan Lucescu de echipe care s-au desființat sau au ajuns în eșaloanele inferioare ale fotbalului românesc.

Răzvan Lucescu știe de ce România a ajuns într-o situație critică

”Trebuie să vedem tot ansamblul. Eu vreau să spun că trebuie să vedem tot ansamblul. Vorbeam de campionatul nostru, că Dinamo ajunge într-o situație ca asta. Plecăm de acum sau ne ducem cu 15 ani în urmă, când a început să fie distrus clubul Dinamo?

Reclamă

Vorbim tot de persoane din societatea românească. Vorbim de Unirea Urziceni și de Oțelul, unde s-a mai văzut în lumea asta, nu în Europa, ca două echipe care câștigă campionatul se desființează peste câțiva ani? Suntem sănătoși la cap? Despre ce vorbim? Timișoara, un oraș al fotbalului, are trei echipe, nu sunt în stare să se întâlnească? Brașov, la fel”, a declarat Răzvan Lucescu, citat de digisport.ro.

Dorinel Munteanu a găsit motivul pentru care Edi Iordănescu încă n-a câştigat cu naţionala

Dorinel Munteanu a găsit motivul pentru care Edi Iordănescu n-a câştigat nicun meci în postura de selecţioner. Fostul jucător al naţionalei crede că „tricolorilor” le lipseşte continuitatea şi încrederea.

Reclamă

„Problema este că Iordănescu schimbă prea mult echipa de la meci la meci. La fel au făcut și predecesorii lor. În ultimii 5-6 ani, n-am jucat o dată cu aceiași jucători pe compartimente măcar două partide la rând. Am văzut că și Muntenegru a schimbat 8-9 jucători și a pierdut în Finlanda. Tot mentalitate balcanică.

Lăsați-o pe asta cu oboseala! Lasă-i să joace împreună, să se cunoască, să aibă relații de joc. Ce să mai înțeleagă și jucătorii dacă schimbi câte 6-7 la fiecare joc?! Dar Edi să nu mai facă atâtea schimbări! Echipa de început cu Bosnia a avut ocazii. Las-o să joace și cu Finlanda. Dă-le încredere jucătorilor, dă-le o șansă!”, a declarat Dorinel Munteanu pentru gsp.ro.

Cristi Manea, după Bosnia – România 1-0: „Am avut ocazii mari”

Cristi Manea, după Bosnia – România 1-0, a spus că naţionala României merita cel puţin un egal după jocul prestat. George Puşcaş şi Andrei burcă au ratat cele mai mari ocazii ale tricolorilor cu Bosnia.

Reclamă 4 / 0/3

„Este păcat pentru că am avut destule ocazii. Trebuia să fructificăm măcar una. Îmi aduc aminte aia a lui George, cred că nu a văzut că a intrat adversarul. I-am dat şi eu una lui Cicâldău. Dacă o lovea, cred că era gol. Asta este. E bine că am arătat atitudine şi sperăm să putem face şi noi rezultate mai bune. Eu cred că meritam cel puţin un egal.

Ne-a zis să ţinem capul sus, să muncim la fel ca până acum. Păcat, suntem foarte frustraţi pentru că meritam măcar un punct. E greu, ultima oară ţin minte că i-am bătut. Trebuie să ne gândim la Finlanda, să dăm tot ce avem mai bun”, a spus Cristi Manea după Bosnia – România 1-0.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Reclamă

11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis
Echipa naţională • 16:26
Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat”
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională
Liga 1 • 13:58
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor