Închide meniul
Video

Răzvan Marin a înscris dintr-un penalty primit cu ajutorul VAR, în Kosovo – România! Ce s-a întâmplat în careul kosovarilor

Alex Ioniță Publicat: 6 septembrie 2024, 23:15

Reclamă

Răzvan Marin a înscris dintr-un penalty primit cu ajutorul VAR, în Kosovo - România!

Captură Antena 1

Răzvan Marin a înscris dintr-un penalty primit cu ajutorul VAR, în Kosovo – România! Mijlocașul echipei naționale a dat loviutra în repriza secundă a duelului de la Priștina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii lui Mircea Lucescu au început excelent și repriza secundă a duelului cu Kosovo. În minutul 48, Dennis Man a ajuns în careul advers și era aproape de a înscrie, însă Berisha l-a pus la pământ.

Răzvan Marin a înscris dintr-un penalty primit cu ajutorul VAR, în Kosovo – România!

Centralul partidei a dictat o lovitură de la 11 metri, după ce a revăzut faza la monitorul VAR Pe reluări s-a văzut clar faptul că Berisha nu a jucat mingea, atunci când a avut o intrare prin alunecare, pentru a-l bloca pe Dennis Man.

Răzvan Marin a transformat apoi fără probleme, iar scorul a devenit de 2-0, în favoarea echipei naționale a României.

Echipele de start în Kosovo – România:

Reclamă
Reclamă

Kosovo: Muric – Vojvoda, Rrahmani, Aliti, Paqarada – Zhegrova, Berisha, Rexhbecaj, Raschica – Muriqi, Asslani
Rezerve: Bekaj, Adyli, Hadergjonaj, I. Krasniqi, Dellova, Muslija, Albion Rrhamnai, Erman Krasniqi, Emerliahu, Sahiti, Rrudhani, Astrit Selmani

Selecționer: Franco Foda

România (4-1-4-1): Niță – Rațiu, Burcă, Drăgușin, Bancu – Marius Marin – Man, Răzvan Marin, Stanciu, Mihăilă – Drăguș
Rezerve: L. Popescu, Târnovanu – Manea, Ghiță, Alibec, Artean, Pușcaș, Hagi, F. Coman, Olaru, Mitriță, Sorescu
Selecționer: Mircea Lucescu

Reclamă

Reacția presei din Kosovo, după gestul revoltător din startul partidei cu România

Iată reacția presei din Kosovo, după gestul revoltător din startul partidei cu România. Jurnaliștii nu s-au ferit de cuvinte, atunci când au vorbit despre fanii kosovari.

Înainte de startul partidei dintre Kosovo și România, imnul țării noastre a fost huiduit de fanii kosovari, prezenți pe arena din Priștina.

Tricolorii nu sunt susținuți de fani la Priștina, având în vedere problemele cauzate la precedentele partide cu Kosovo. „Kosovo e Serbia” a fost mesajul pe care românii l-au scandat minute în șir la ultimele 2 partide.

Jurnaliștii din Kosovo nu au uitat de acest lucru, pe care l-au menționat în reacția lor, considerând practic că acțiunile huliganilor români au cauzat această reacție a publicului de la Priștina.

„Huiduieli copioase în timpul imnului României. Ultimele două meciuri contra lor au fost marcate de probleme cauzate de huliganii români”, a notat publicația Koha.

De asemenea, ultrații din Kosovo au afișat un mesaj, în limba engleză, înainte de startul partidei, ca răspuns pentru scandările fanilor români: „Atenție, aici e Kosovo!”.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:13 7 sept.

EXCLUSIVMircea Lucescu a tras conluziile după Kosovo – România 0-3: „I-am provocat să joace ce am vrut noi!” Jucătorii lăudaţi

0:06 7 sept.

EXCLUSIVDennis Man, prima reacţie după ce a făcut show în Kosovo – România 0-3: „Nea Mircea ne-a ajutat mult!” VIDEO

23:57

EXCLUSIVVIDEO | „Am ieșit cu tricoul rupt” Valentin Mihăilă, scandal cu jucătorii din Kosovo după 3-0 la Priștina: „Le-am arătat tabela!”

23:51

Reacţia lui Gică Popescu, după Kosovo – România 0-3: „Cei doi au fost extraordinari!” Ce a spus despre Mircea Lucescu

23:30

VIDEOKosovo – România 0-3. Start perfect pentru Mircea Lucescu în drumul spre World Cup 2026. Man, Răzvan Marin şi Drăguş, decisivi

23:17

VIDEOValentin Mihăilă a „rupt” barele în Kosovo – România! Fază fabuloasă reuşită alături de Dennis Man

1 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi 2 Foto„Mută munții în continuare!” Kira Hagi, reacție superbă după ce Gică Hagi a inaugurat investiția de 8 milioane de euro 3 FotoAntrenamentul oficial al naţionalei a fost oprit! Ce s-a întâmplat pe stadionul din Priştina înainte de meciul cu Kosovo 4 FotoMaria Sharapova a avut o apariţie tulburătoare la US Open 2024. Rusoaica, pe locul şase într-un clasament condus de Ion Ţiriac 5 FotoVizita de care au avut parte, după antrenamentul oficial, jucătorii naţionalei şi selecţionerul Mircea Lucescu! 6 Tricolorii lăsaţi de Mircea Lucescu în afara lotului pentru meciul Kosovo – România!
Citește și