Închide meniul
VIDEO

Situaţia în grupa României din Liga Naţiunilor! „Tricolorii” lui Edi Iordănescu sunt „la mâna lor”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 iunie 2022, 0:45

Situaţia în grupa României din Liga Naţiunilor! „Tricolorii lui Edi Iordănescu sunt „la mâna lor

Situaţia din grupa României din Liga Naţiunilor

România speră din nou la primul loc în grupă | Hepta

Situaţia în grupa României din Liga Naţiunilor, după ce „tricolorii” au învins Finlanda, scor 1-0. Nicuşor Bancu a fost eroul naţionalei lui Edi Iordănescu şi a reuşit singurul gol al partidei cu finlandezii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România are trei puncte şi s-a apropiat la doar două puncte de liderul Bosnia, care a remizat cu Muntenegru, scor 1-1. Deşi a rămas pe locul 4 în clasament, România a reintrat în lupta pentru locul 1.

Situaţia în grupa României din Liga Naţiunilor. „Tricolorii” au ajuns la mâna lor

România mai are 3 partide de disputat în Liga Naţiunilor. Partida de pe 14 iunie cu Muntenegru este ultima a verii.

Focusul nostru este pe munca pe care o facem. Aveam nevoie de acest moment. Am spus că va fi o grupă grea, cu jocuri de foc. Eu continui munca lui Cosmin şi a lui Mirel şi încerc în fiecare zi să pun câte o cărămidă. Ne interesează clasamentul, dar mai mult cum reuşim să ne recuperăm în două zile. Azi am arătat foarte bine„, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru Antena 1.

Este o victorie meritată, am arătat cu totul şi cu totul altceva. Important e că am reuşit să ne unim. Pentru meciul cu Muntenegru cred că nimeni până în momentul de faţă cu a găsit o explicaţie. Astăzi s-a văzut cu totul altceva. După părerea mea, adevărata faţă a naţionalei este cea din seara aceasta. Eu n-am nicio teamă, joc fotbal de plăcere. Greşeşti, se întâmplă… O iei de la capăt. Mister este tot timpul pozitiv, ne încurajează, are încredere în noi şi cred că o să o scoatem la capăt. Cu Muntenegru ne dorim o nouă victorie şi să-i facem fericiţi pe suporteri”, a spus şi Răzvan Marin, după victoria cu Finlanda.

Reclamă

Video cu rezumatul partidei România – Finlanda 1-0

Înaintea revanşei cu Muntenegru, clasamentul în grupă este:

1. Bosnia 5p
2. Finlanda 4p
3. Muntenegru 4p
4. România 3p

România va mai juca în toamnă încă două meciuri. Partida cu Finlanda va fi prima din toamnă, pe 23 septembrie, şi va fi în direct la Antena 1 şi pe Antena Play, dar şi în format LIVE VIDEO pe www.as.ro. Ultima partidă va fi pe teren propriu cu Bosnia. În cazul în care România va câştiga toate cele 3 meciuri, atunci va câştiga grupa şi va avea asigurat locul la barajul de calificare la EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor din Nations League transmise de Antena 1:

  • 7 iunie 2022, Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA 1-0
  • 11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda 1-0
  • 23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Recomandări
  • Situaţia în grupa României din Liga Naţiunilor
  • România – Finlanda 1-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și