Închide meniul
EXCLUSIV

Tudor Băluță vrea să devină om de bază la naționala lui Edi Iordănescu, după ce a fost reinventat de Gică Hagi: ”E un pas important”

Dan Roșu Publicat: 22 septembrie 2022, 13:39

Tudor Băluță vrea să devină om de bază la naționala lui Edi Iordănescu, după ce a fost reinventat de Gică Hagi: ”E un pas important”

Tudor Băluță vrea să devină om de bază la naționala lui Edi Iordănescu

Tudor Băluță, în tricoul Farului / Hepta

  • Tudor Băluță a revenit la naționala României
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Tudor Băluță vrea să devină om de bază la naționala lui Edi Iordănescu, după ce a fost reinventat de Gică Hagi, la Farul, în doar câteva luni. Mijlocașul nu vrea să audă decât de victorie în duelul cu Finlanda, care e vineri, de la 21.45, în direct pe Antena1 și AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Contează enorm încrederea primită de la Edi Iordănescu. De unde acum 3-4 luni nu jucam deloc, la a fi înapoi la națională, evident că e un pas important, însă nu înseamnă nimic, dacă eu nu îmi voi aduce aportul în jocul naționalei.

Tudor Băluță vrea să devină om de bază la naționala lui Edi Iordănescu

Ne dorim să facem rezultate, de asta venim aici, asta ne dorim. Să reprezentăm România cât mai bine și să câștigăm”, a spus Băluță, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Tudor Băluță a fost din nou convocat la echipa națională, după ce a fost ”revigorat” de Gică Hagi, după transferul la Farul din această vară. Mijlocașul revine în tricoul selecționatei României după trei ani de pauză, acesta bifând șase partide pentru ”tricolori”.

Lotul lui Edi Iordănescu pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia, din Nations League

România va fi repartizată în urna a doua sau a treia la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2024

România va fi repartizată în urna a doua sau a treia la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2024. „Tricolorii” vor afla exact în ce urnă vor fi prezenți în funcție de rezultatele din ultimele două meciuri din Liga Națiunilor.

Reclamă

Tragerea la sorți pentru Euro 2024, din Germania, se va desfășura pe 9 octobmrie, ora 13:00 (ora României), la Festhalle Frankfurt.

Ținând cont că Rusia a fost interzisă la Euro, iar gazda Germania este calificată automat, în urne se vor afla 53 de reprezentative, care vor fi repartizate în 10 grupe, astfel: 7 grupe de câte 5 și 3 grupe de câte 6.

„Urnele valorice vor fi realizate în baza ierarhiei Ligii Națiunilor 2022-23. Cele 4 câștigătoare din Nations League vor fi într-o urnă specială* (și vor fi alocate în grupe de câte 5), următoarele 6 vor fi în prima urnă, apoi ultimele echipe din Liga A, câștigătoarele grupelor din Liga B plus cea mai bună echipă de pe locurile 2 în Liga B vor fi în a doua urnă ș.a.m.d.

Reclamă 4 / 0/3

În funcție de rezultatele din ultimele două runde, România poate fi în:

URNA A DOUA: dacă reușește să câștige grupa, lucru încă posibil matematic dacă învingem Finlanda și Bosnia și Herțegovina, pe cea din urmă la minimum două goluri, și dacă, în același timp, Muntenegru remizează la Zenica și apoi pierde pe teren propriu cu Finlanda; dacă va fi echipa de pe locul secund cu cel mai bun punctaj din Liga B.

URNA A TREIA: dacă încheiem grupa pe oricare alt loc. Întrucât Germania, gazda turneului final, și Rusia, alocată în Liga B (2022/23) dar exclusă ulterior, nu vor lua parte la preliminarii, naționala noastră nu poate ajunge în urna a patra”, a anunțat FRF, pe site-ul oficial.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională
Liga 1 • 13:58
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”