Închide meniul

UEFA a trimis un polițist să arbitreze Finlanda – România! Meciul e vineri, 21:45, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 septembrie 2022, 17:18

UEFA a trimis un polițist să arbitreze Finlanda – România! Meciul e vineri, 21:45, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Carlos del Cerro Grande va arbitra la centru partida Finlanda - România

Carlos del Cerro Grande, în timpul unui meci / Profimedia

UEFA a trimis un polițist să arbitreze meciul Finlanda – România, din Liga Națiunilor. Partida de la Helsinki se joacă vineri seară, de la ora 21:45, și poate fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Antena 1 și AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FRF a anunțat că meciul cu Finlanda va fi condus la centru de spaniolul Carlos del Cerro Grande, care este de meserie polițist.

UEFA a trimis un polițist să arbitreze Finlanda – România!

Ibericul a mai arbitrat un singur duel din actuala campanie din Liga Națiunilor, în luna iunie. Din brigada centralului de 46 de ani vor mai face parte tușierii Raúl Cabañero și Guadalupe Porras și al patrulea oficial, Guillermo Cuadra, toți 3 din Spania.

„UEFA a anunțat brigada de arbitri de la meciul pe care tricolorii îl vor disputa în Finlanda, la Helsinki, vineri, 23 septembrie. Partida va fi condusă la centru de Carlos del Cerro Grande, un arbitru spaniol de 46 de ani. Acesta va fi ajutat de conaționalii săi Raúl Cabañero și Guadalupe Porras, iar cel de-al patrulea oficial este Guillermo Cuadra, tot din Spania.

Arbitrul de centru, Carlos del Cerro Grande, este de profesie polițist și poartă ecusonul FIFA din 2013, după ce în 2011 a fost promovat în grupul de arbitri din Primera Division. În 2018 a fost promovat în categoria de elită UEFA. În această ediție de Liga Națiunilor a mai oficiat o singură partidă, duelul dintre Germania și Anglia, 1-1, din 7 iunie 2022″, a anunțat FRF.

Reclamă

Nicolae Stanciu vrea să aducă spiritul de lider la națională

Nicolae Stanciu vrea să aducă spiritul de lider la națională. Mijlocașul de 29 de ani e în cea mai bună formă din ultimii ani și anunță că vrea să fie decisiv și la echipa națională, pentru meciurile României cu Finlanda și Bosnia.

Jucătorul lui Wuhan Three Towns face show în China. A marcat 7 goluri și și-a trecut în cont 7 pase decisive, în 14 meciuri. Echipa lui e pe primul loc în campionat și Stanciu speră să aducă spiritul de lider și la naționala lui Edi Iordănescu.

”Mă simt bine să fiu din nou aici, să-mi văd colegii. Sunt bine și destul de încrezător pentru meciurile ce vor urma. Vin cu un suflu nou, având în vedere forma mea de la echipa de club și faptul că suntem lideri acolo îmi dă o încredere mult mai mare.

Reclamă 4 / 0/3

Mereu am încercat să îi ajut pe cei care vin pentru prima dată la națională sau pe cei mai tineri. O să fac asta în continuare, cât timp voi fi la națională. Am încredere că putem să scoatem două rezultate pozitive”, a spus Nicolae Stanciu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia! Tudor Băluţă este cea mai mare surpriză a selecţionerului, în timp ce FCSB are patru jucători: Ștefan Târnovanu, Darius Olaru, Andrei Cordea şi Florinel Coman.

  • Portari: Ionuț Radu (Cremonese | Italia, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0);
  • Fundaşi: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 8/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 18/2), Adrian Rus (Pisa | Italia, 14/0), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 21/2), Andrei Burcă (CFR Cluj, 12/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 26/2), Mario Camora (CFR Cluj, 8/0); Bogdan Mitrea (Universitatea Craiova)
  • Mijlocaşi: Deian Sorescu (Rakow | Polonia, 7/0), Dennis Man (Parma |Italia, 14/4), Andrei Cordea (FCSB, 2/0), Alexandru Cicâldău (Al-Ittihad Kalba | EAU, 25/3), Daniel Boloca (Frosinone | Italia, 0/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 6/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 1/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 7/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 41/2), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 54/11), Darius Olaru (FCSB, 6/0), Denis Drăguș (Standard Liege | Belgia, 2/0), Florinel Coman (FCSB, 5/0);
  • Atacanţi: George Pușcaș (Genoa | Italia, 30/8), Denis Alibec (Farul Constanța, 25/2), Florin Tănase (Al-Jazira | EAU, 14/1).
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță Vezi toate știrile
Citește și