Închide meniul

Adi Mutu, discurs sincer despre Rareş Ilie: „Asta îi doresc”. Ce spune despre o revenire la Rapid a mijlocaşului vândut la Nice

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 ianuarie 2023, 14:29

Adi Mutu, discurs sincer despre Rareş Ilie: „Asta îi doresc. Ce spune despre o revenire la Rapid a mijlocaşului vândut la Nice

Adi Mutu, discurs sincer despre Rareş Ilie: "Asta îi doresc"

Adi Mutu, mesaj pentru Rareş Ilie / Colaj Profimediaimages

Adi Mutu a avut un discurs sincer despre Rareş Ilie. Antrenorul Rapidului a oferit detalii despre mijlocaşul de 19 ani, care a fost vândut de giuleşteni la Nice pentru 5 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie nu a reuşit să devină titular la gruparea din Ligue 1 şi au apărut zvonuri că ar urma să fie împrumutat în această iarnă. „Briliantul” anunţă că nu se pune problema uneri reveniri la ocupanta locului 4 din Liga 1.

Adi Mutu, discurs sincer despre Rareş Ilie

Sezonul trecut, Rareş Ilie a înscris 6 goluri şi a oferit 10 pase decisive pentru Rapid. Vândut la Nice, tânărul jucător a bifat numai 148 de minute în campionatul Franţei. Mutu exclude varianta de a îl readuce în tricoul alb-vişiniu.

Adi Mutu chiar l-a sfătuit pe Rareş Ilie să rămână la Nice şi să nu accepte o plecare. Îi cere să se antreneze pentru a-l convinge pe noul tehnician, Didier Digard, să îi dea mai multe şanse.

Nu am vorbit cu Rareş Ilie. Am vorbit la telefon săptămânile trecute, a avut o problemă personală. El ţine cu Rapid, îi doresc să rămână acolo. Nici nu am luat în calcul acest lucru (n.r. – să fie împrumutat), nici nu îi sugereze să se întoarcă la Rapid. Să rămână acolo şi să se antreneze acolo„, a declarat Adi Mutu la conferinţa de presă.

Reclamă

Şi Victor Angelescu a exclus din start transferul mijlocaşului român, care nu a reuşit să se impună la Nice. Patronul Rapidului a fost vehement.

Nu s-a pus problema să revină Rareș Ilie de la Nice, nu am avut nicio discuție, habar nu am, probabil va fi împrumutat la o altă echipă din Franța, dar nu s-a pus problema să vină de la noi”, a declarat Victor Angelescu, pentru sport.ro.

Unde a ajuns milionul de euro obținut de clubul care l-a crescut pe Rareș Ilie

Unde a ajuns milionul de euro obținut de clubul care l-a crescut pe Rareș Ilie, după transferul la Nice. Mihai Trăistaru, patronul școlii de fotbal unde s-a format Rareș Ilie, a dezvăluit unde se află banii primiți de la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Rareș Ilie a fost transferat de Nice, în vara acestui an, de la Rapid, pentru cinci milioane de euro. În urma acestei mutări, Juniorul București, clubul care l-a crescut pe Rareș Ilie, a primit un milion de euro, deoarece a păstrat 20 de procente dintr-un transfer viitor, în momentul în care l-a cedat la Rapid.

Mihai Trăistaru susține că milionul de euro, obținut de pe urma transferului lui Rareș Ilie la Nice, este neatins, deoarece plănuiește să investească toți banii într-o bază sportivă.

Am infrastructură zero, sunt chiriaș de 14 ani, nu am o bază sportivă a mea. Acum sunt în discuții să preiau o bază pe care jucăm.

Să vedem în ce condiții, dacă definitiv sau în concesiune pe o perioadă de timp mai lungă. Banii luați de la Rapid pe procentele din transferul lui Rareș Ilie vreau să-i reinvestesc în infrastructură.

Milionul acela de euro este neatins, e pus deoparte pentru baza sportivă. E aproape imposibil să găsești o bază sportivă în București, aproape toate au dispărut, pe toate terenurile vor să facă blocuri.

Sunt în discuții avansate pentru această bază, am și un proiect frumos pentru ea cu toate amănuntele, de unde vom lua gazonul, aparatura, firma de construcție, tot. Vreau ca banii să-i reinvestesc, să rămână ceva frumos în urma noastră. Poate că alți conducători de cluburi luau acești bani, făceau blocuri sau cumpărau apartamente și mașini.

Eu sunt cu chirie la cinci baze, e greu să mă duc să văd meciurile și antrenamentele la toate. De aceea am mai luat un director sportiv și ne împărțim atribuțiunile. Antrenorii sunt buni și lucrăm de mult timp cu ei, dar trebuie să stăm aproape ca să simtă presiunea noastră”, a declarat Mihai Trăistaru.

Reclamă

Rareş Ilie are în acest moment, potrivit transfermarkt.com, o cotă de piaţă de 3 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și